Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Két alpolgármester a Korona Egyesülettől

Hétfő délutáni ülésükön alpolgármestereket választotta a csornai képviselő-testület.

Titkos szavazással a Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület képviselői, Kenesei Gáborné és Gecsényi András lesznek Turi György helyettesei a következő négy évben. Mindketten társadalmi megbizatással vállalták a feladatot, tiszteletdíjuk havonta 163 ezer forint, költségtérítésük az összeg 15 százaléka lesz.
A képviselők kiosztották a bizottsági helyeket is.

A korábbi öt helyett a következő négy évben négy bizottság működik a testület mellett. A jogi és ügyrendi bizottság elnöke Háncs Károly (Fidesz-KDNP) lett, tagjai dr. Bónáné dr. Németh Katalin (Fidesz-KDNP), Klauszer Péter (Korona Egyesület), illetve külsős helyet kapott Vadász Ernőné és dr. Kristóf János. Az kulturális, oktatási és sport bizottság elnöke Klauszer Péter (KE), tagjai Póczik János (Fidesz-KDNP), Bella Rudolf, (Fidesz-KDNP), külsős tag Szőllösiné Kocsis Zsuzsanna és Varga József.

A szociális és egészségügyi bizottság élére Molnár Jánosnét (KE) választották, tagnak a testületből Major Andrást (Fidesz-KDNP), Háncs Károlyt Fidesz-KDNP), külsős tagnak dr. Winiczai Zoltánt és Csibi Ferencet. A pénzügyi és városfejlesztési bizottság elnöke Kiss Ottó (Fidesz-KDNP), tagjai Molnár Jánosné (KE), Klauszer Péter (KE), külsős tagok Horváth László és Horváth Tibor.

Olvasóink írták

 • 5. qeu 2010. október 20. 20:32
  „Nem rosszak a leosztások, de a pénzügyi bizottságban nem látom a pénzügyes szakemebereket sajnos, mert hogy gyakorlatilag egyikük sem ért hozzá, pedig ez a legfontosabb bizottság.
  Én pl. Háncs tanárúrat jobban el tudtam volna benne kézelni, mivel érdemben az éves költségvetéshez legtöbbször ő szól hozzá, tehát felkészül és utánajár. Nem mellesleg, mindegy, hogy ki volt a polgármester, a költségvetés készítőinek a munkáját mindíg megköszönte, ezt a sok-sok év alatt. Ezt rajta kívül csak az aktuális polgármester tette meg. Többiektől hiányoltam, hiányolom.”
 • 4. realitás2010 2010. október 19. 12:09
  „Klauszer Péter, Balogh Csaba, Gecsényi A. Bónáné Kati, Major A.!

  Öt értelmes csornai fiatal! Ti együtt - pártállástól tekintet nélkül- friss lendületet, és bízom benne, józanságot visztek a testület munkájában. Nálatok még nem alakultak ki az évtizedes klisék, mely eddig minden oldalra jellemző volt.
  Jó munkát kívánok mindannyiatoknak, dolgozzatok EGYÜTT CSORNÁÉRT!”
 • 3. huszárkapitány 2010. október 18. 19:16
  „Klauszer Peti én is örülők,főleg hogy 2. valakit dicsér és nem bánt..már ez is valami.”
 • 2. Dávid1908 2010. október 18. 18:14
  „Szép osztás...

  Klauszer Peti- jó munkát, lesz mit ellátnod, de TE vagy az egyetlen normális köztük.”
 • 1. huszárkapitány 2010. október 18. 18:13
  „Gratulálok mind hármuknak, sok sikert és eredményes munkát,a testület támogatásával.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félpályás útzár a 86-oson Szilban

Az út egyik felét eltorlaszolja egy kamion, amelynek kitörött a kereke hétfő hajnalban. Tovább olvasom