Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Kapuvári húsgyár - Egymásnak dobálja a labdát a kapuvári Fidesz és a Jobbik

"Jól mutatja a kapuvári Fidesz a húsgyár ügyéhez való hozzáállását a szerdán tett nyilatkozata" - véli Csákány Annamária, a jobbik kapuvári polgármesterjelöltje közleményében.

"A húsgyár újraműködtetéséért mind Csákány Annamária, a Jobbik önkormányzati képviselője, mind a Kapuvári Húsgyárért Csoport többet is tett, hisz a képviselő korábbi képviselő-testületi ülésen kérdezte már a polgármestert, többek közt az elmaradt járandóságok ügyében is, de ő a felszámolóbiztos felé adta az utat, egy mondattal elintézve az ügyet" - írta portálunknak eljuttatott közleményében Csákány Annamária.

A jobbikos közlemény így folytatódik: "Továbbá egy évvel ezelőtt szakmai megbeszélést hozott össze Bocskay József húsipari válságmenedzser és a kapuvári és környékbeli gazdák és a volt szakszervezeti érdekképviselő között, abból a célból, hogy megoldást találjanak a gyár újraműködtetése érdekében.

A Kapuvári Húsgyárért Csoport vezetője három baráti megemlékezést is szervezett a gyárért tenni akarókkal, pártállástól függetlenül, egyedül a gyár sorsát előtérbe helyezve. Azért fordult a jobbikos képviselőhöz, mert, mint mondta, a polgármestertől nem kapott ez ügyben támogatást, segítséget.

Úgy látszik az elmaradt járandóságok kifizetése és a húsgyár
tönkretételének felelőseinek keresése csak a jobbikos polgármesterjelölt és a Kapuvári Húsgyárért Csoport szívügye, máskülönben az általuk a köztársasági elnök és a miniszter felé írt levelet a fideszes városvezetés
is pozitívra értékelte volna" - olvasható Csákány Annamária közleményében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Böllérmáj és paprika

Tovább olvasom