Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Kamionból loptak tisztálkodószereket

Páli - Egy cseh kamionost, illetve rakományát rabolták ki a közelmúltban a falu benzinkútjának parkolójában.
A szerelvény pótkocsijának plombáját vágták le az ismeretlen elkövetők, és a raktérből dobozokba csomagolt, különböző márkájú borotvákat, tusfürdőket, arcszeszeket, illetve folyékony szappanokat tulajdonítottak el. A bűncselekménnyel nyolcszázezer forintos kárt okoztak a cégnek.

Olvasóink írták

 • 8. MTT 2009. április 06. 15:55
  „Na látjátok, ezek biztosan fehér emberek voltak, mert azok talán néha mosakszanak is, ellentétben másokkal...”
 • 7. aquila 2009. április 04. 19:40
  „Kedves LiamDevlin!
  Továbbra is fenntatom, hogy az ügy lerendezése az illetékes szervek dolga. Az önbíráskodást a törvény bünteti. Nem kötekedésből írtam, csak szerintem saját magaddal szúrsz ki, ha Te és barátaid rendezitek el a dolgot, a szerintetek megfelelő módon. Persze Ti tudjátok, a Ti életetek. De kérdés, hogy megéri-e a bosszú.
  További szép napot!”
 • 6. LiamDevlin 2009. április 04. 15:15
  „Kedves Aquila!

  Nem, nem tájékoztattam az illetékes szerveket, ugyanis nekem és néhány barátomnak ennél sokkal jobb ötletem van azzal kapcsolatban, hogy hogy is kellene ennek a két senkiházinak a dolgát elintézni hosszú-hosszú időre....
  Ugyanis a viselkedésük ezt sajnos maga után vonja..
  Egyébként Kovács Zoltánra lakhelyelhagyási tilalom van kiszabva azt hiszem Csiszár Béla ügye miatt, de természetesen ő ezt magas ívben...
  Az "állampolgári kötelességemmel" kapcsolatban meg remélem csak vicceltél:):) Hisz ha nekem mint polgárnak vannak kötelességeim az állammal szemben, akkor az államnak is vannak kötelességei velem szemben, és ha az állam ezt a "megállapodást" felrúgja (lásd a közelmúlt történéseit) akkor a "megállapodás" úgy gondolom rám sem vonatkozik. De ez már alkotmányjogi kérdés amihez a leközölt cikknek semmi köze.

  Üdv”
 • 5. aquila 2009. április 04. 14:48
  „Kedves LiamDevlin.
  Mondd csak, erről voltál kedves tájékoztatni az illetékes szerveket is? Mert szerintem ez állampolgári kötelességed, amennyiben információid helyességében biztos vagy.”
 • 4. LiamDevlin 2009. április 04. 13:45
  „Kovács Zoltán (Imre az édesapja) és Horváth Árpád a két tolvaj neve..”
 • 3. LiamDevlin 2009. április 04. 13:40
  „Bocs,kicsit sok lett a tény:):)”
 • 2. LiamDevlin 2009. április 04. 13:39
  „Én azt is megmondom ki volt! 2 helybéli fiatal: Horváth Árpád illetve Kovács Imre. Ha a környéken verekedés vagy lopás van akkor 90 százalék, hogy ők azok. Kovács Imre egyébként egy igazi semmirekellő de a másik fiatalembernek sem volt még soha munkája. Ez tény! Illetve az is tény, hogy ők ketten folyamatosan megfenyegettek és zsaroltak egy helybéli idős embert Csiszár Bélát, akitől pénzt követelnek. Ez mind, mind tény..”
 • 1. miracle 2009. április 03. 20:26
  „Biztos pénzmosáshoz kellenek...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Igazságtalan a falubuszok adója˝

Győr-Moson-Sopron - „Az önkormányzatok ne fizessék be a cégautóadót a falubuszok után" –… Tovább olvasom