Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 03. csütörtök - Hilda

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Rábaközi hírek - Csorna és Kapuvár hírei > Feloszlott a bogyoszlói képviselő-testület

Feloszlott a bogyoszlói képviselő-testület

Hét végén feloszlatta magát a bogyoszlói képviselő-testület, így az öttagú plénum minden helyére új választásokat írnak ki. Lapunk információi szerint személyes problémák lehetnek a háttérben.

Turbók Attila - 2012.06.11. 10:52
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Az elmúlt hét végén – rendkívüli ülés keretében – feloszlatta magát az öttagú (polgármesterrel együtt) bogyoszlói képviselő-testület. A feloszlatást követően 15 napon belül össze kell hívni a helyi választási bizottságot, mely dönt az időközi választások kiírásáról, ennek időpontja 3 hónapon belül lesz. Mivel önfeloszlatással álltak fel a képviselők, így a testület minden tagjának helyére, beleértve a polgármestert is, új választást írnak ki.

Két éve, a legutóbbi helyhatósági választásokon Varga Tamás polgármester kapott bizalmat a település vezetésére. Lapunknak elmondta, véleménye szerint azóta valami elindult a községben a választási kampányban meghatározott fejlesztési elképzelések mentén.

– Azt gondolom, elég csak a szennyvízcsatorna, az óvoda, a piactér vagy a közösségi tér fejlesztéseire gondolni, de idetartozik a községnek megítélt uniós támogatás is – fogalmazott a polgármester. Hozzátette, a most leköszönt testület munkáját folytathatónak ítéli, így természetesen megméretteti magát az időközi választáson is.

A Kisalföld megpróbálta elérni a testület tagjait is, ám eredménytelenül. Információink szerint az önfeloszlatás hátterében személyes okok állhatnak, ahogy megtudtuk, a képviselők nem tudtak azonosulni a polgármester vezetői stílusával, szerintük rossz a testületen belüli kommunikáció.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 6. morzsakutya 2012.06.12. 17:09

hoppá!ha itt vagy Csabi írj régi haver!

Moderálásra küldöm 5. morzsakutya 2012.06.12. 17:04

Mi történt?Bogyoszlói emberek,mindig mindenben összetartó falu mi lett,mi történt?

Moderálásra küldöm 4. civil 2012.06.11. 20:49

Varga Tamást tisztességes, jó gondolkodású, a falunak a legjobbat akaró embernek ismertem meg. Szerintem egy polgármester, településvezető esetében az utóbbi a legfontosabb. Nem vagyunk egyformák sem stílus, sem magatartás tekinteében, de odafigyeléssel mindkettőn lehet változtatni. Viszont ehhez tolerancia is szükséges. A sértődés sehova nem vezet! A vezetői magatartásnál sokkal nagyobb bajok vannak az országban, amiken csak összefogással lehet megoldást keresni. Bogyoszlón is! Egy esetleges polgármester-váltással akár hónapokat is veszíthet a falujuk. S egy dolog sosem pótoható: az idő! Még Bogyoszlón sem...

Moderálásra küldöm 3. csend 2012.06.11. 20:49

Az eredmények nem számítanak egy eddig halott faluban! Több dolgot csinált,mint az összes eddigi! Miről beszélünk,ha a stílus és magatartás szavakat nem tudják értelmezni? A magánéletnek nincs köze a polgármesteri munkájához! Győzzön a tett! Jöjjön egy értelmes csapat! Ez kell Bogyoszlónak! És vissza a Polgit, mert megérdemli!

Moderálásra küldöm 2. trabantal 2012.06.11. 20:20

hja, a szex az mindent megmételyez :D

Moderálásra küldöm 1. Vargacsabi 2012.06.11. 18:15

Tisztelt Turbók Úr!
Nem tudom, Ön melyik képviselőt próbálta elérni, engem biztosan nem keresett.
Megkérem Önt, valótlanságot ne állítson, mert ha akarta volna, megtalálta volna bármelyikünket.
A személyes okokról annyit, ha 1 vagy 2 képviselőnek van személyes problémája a polgármester úrral, az még nem vezet a képviselő testület feloszlásához, a testület viszont egyhangúlag a feloszlás mellett döntött a polgármester ellenében.
A képviselők a polgármester vezető MAGATARTÁSÁVAL nem tudnak azonosulni, nem pedig a vezetői stílusával.
A testületen belüli rossz kommunikáció pedig ebből fakad.
Ezzel a témát lezártnak tekintem.
Tisztelettel: Varga Csaba.Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...