Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

Feloszlott a bogyoszlói képviselő-testület

Hét végén feloszlatta magát a bogyoszlói képviselő-testület, így az öttagú plénum minden helyére új választásokat írnak ki. Lapunk információi szerint személyes problémák lehetnek a háttérben.
Az elmúlt hét végén – rendkívüli ülés keretében – feloszlatta magát az öttagú (polgármesterrel együtt) bogyoszlói képviselő-testület. A feloszlatást követően 15 napon belül össze kell hívni a helyi választási bizottságot, mely dönt az időközi választások kiírásáról, ennek időpontja 3 hónapon belül lesz. Mivel önfeloszlatással álltak fel a képviselők, így a testület minden tagjának helyére, beleértve a polgármestert is, új választást írnak ki.

Két éve, a legutóbbi helyhatósági választásokon Varga Tamás polgármester kapott bizalmat a település vezetésére. Lapunknak elmondta, véleménye szerint azóta valami elindult a községben a választási kampányban meghatározott fejlesztési elképzelések mentén.

– Azt gondolom, elég csak a szennyvízcsatorna, az óvoda, a piactér vagy a közösségi tér fejlesztéseire gondolni, de idetartozik a községnek megítélt uniós támogatás is – fogalmazott a polgármester. Hozzátette, a most leköszönt testület munkáját folytathatónak ítéli, így természetesen megméretteti magát az időközi választáson is.

A Kisalföld megpróbálta elérni a testület tagjait is, ám eredménytelenül. Információink szerint az önfeloszlatás hátterében személyes okok állhatnak, ahogy megtudtuk, a képviselők nem tudtak azonosulni a polgármester vezetői stílusával, szerintük rossz a testületen belüli kommunikáció.

Olvasóink írták

 • 6. morzsakutya 2012. június 12. 17:09
  „hoppá!ha itt vagy Csabi írj régi haver!”
 • 5. morzsakutya 2012. június 12. 17:04
  „Mi történt?Bogyoszlói emberek,mindig mindenben összetartó falu mi lett,mi történt?”
 • 4. civil 2012. június 11. 20:49
  „Varga Tamást tisztességes, jó gondolkodású, a falunak a legjobbat akaró embernek ismertem meg. Szerintem egy polgármester, településvezető esetében az utóbbi a legfontosabb. Nem vagyunk egyformák sem stílus, sem magatartás tekinteében, de odafigyeléssel mindkettőn lehet változtatni. Viszont ehhez tolerancia is szükséges. A sértődés sehova nem vezet! A vezetői magatartásnál sokkal nagyobb bajok vannak az országban, amiken csak összefogással lehet megoldást keresni. Bogyoszlón is! Egy esetleges polgármester-váltással akár hónapokat is veszíthet a falujuk. S egy dolog sosem pótoható: az idő! Még Bogyoszlón sem...”
 • 3. csend 2012. június 11. 20:49
  „Az eredmények nem számítanak egy eddig halott faluban! Több dolgot csinált,mint az összes eddigi! Miről beszélünk,ha a stílus és magatartás szavakat nem tudják értelmezni? A magánéletnek nincs köze a polgármesteri munkájához! Győzzön a tett! Jöjjön egy értelmes csapat! Ez kell Bogyoszlónak! És vissza a Polgit, mert megérdemli!”
 • 2. trabantal 2012. június 11. 20:20
  „hja, a szex az mindent megmételyez :D”
 • 1. Vargacsabi 2012. június 11. 18:15
  „Tisztelt Turbók Úr!
  Nem tudom, Ön melyik képviselőt próbálta elérni, engem biztosan nem keresett.
  Megkérem Önt, valótlanságot ne állítson, mert ha akarta volna, megtalálta volna bármelyikünket.
  A személyes okokról annyit, ha 1 vagy 2 képviselőnek van személyes problémája a polgármester úrral, az még nem vezet a képviselő testület feloszlásához, a testület viszont egyhangúlag a feloszlás mellett döntött a polgármester ellenében.
  A képviselők a polgármester vezető MAGATARTÁSÁVAL nem tudnak azonosulni, nem pedig a vezetői stílusával.
  A testületen belüli rossz kommunikáció pedig ebből fakad.
  Ezzel a témát lezártnak tekintem.
  Tisztelettel: Varga Csaba.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rábapordány: falunap zenével, humorral

Falunapot rendeznek a községben holnap. A program reggel kilenc órakor sportrendezvényekkel… Tovább olvasom