Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Ellopták az autót, vagy mégsem?

Kapuvár - Autólopást jelentettek be a minap a kapuvári rendőrségen, ahol az illetékesek szerint évek óta nem találkoztak ilyen bűncselekménnyel. A kocsiban egymillió forint volt. A rendőrök megtalálták az „ellopott" járművet. Négyszáz méterrel odébb.
– A napokban érkezett egy bejelentés a Kapuvári Rendőrkapitányságra, miszerint a Belső utcából egy ismeretlen tettes ellopott egy Fiat típusú személyautót – kezdte az eset ismertetését Varga Krisztián. A kapuvári kapitányság bűnügyi osztályának nemrég őrnaggyá előléptetett vezetője elmondta, az izgatott hölgy azt is hozzátette, hogy az alig félmilliót érő autó hátsó ülésén – a Fiat iratain és kézitáskáján kívül – egymillió forint készpénzt is hagyott. – Mivel hasonló eset évek óta nem fordult elő a területünkön, szinte a teljes állományt „rászabadítottuk" az ügyre, azonnal a helyszínre siettünk és megkezdtük az adatgyűjtést – mondta az őrnagy. A helyszínen az izgatott hölgy többek közt elmondta a rendőröknek, hogy pénzt váltott, majd táskáját hátrahagyva délután fél kettőtől fél négyig egyéb elfoglaltságai is voltak, vélhetően eközben vitték el az autóját. – Az adatgyűjtés során beszerzett információk a nyomozókban kételyeket ébresztettek, hiszen szakmai tapasztalataik szerint valószínűtlennek tűnt az, hogy az esemény ilyen módon megtörténjen, így a szemlével párhuzamosan rekonstruálták a tulajdonos napi tevékenységét, közlekedési útvonalait, melyet az egyenruhások szisztematikusan le is ellenőriztek – hangsúlyozta Varga őrnagy.

Ennek köszönhetően az értesítéstől számított egy órán belül megállapították, hogy a járműtulajdonos szerencsére tévedett, nem a megjelölt helyen hagyta gépkocsiját, azzal a helyszíntől négyszáz méterrel arrébb parkolt le, ahol aztán a fentieknek köszönhetően a rendőrök fel is fedezték a gépkocsit sértetlenül, abban jól látható helyen, a hátsó ülésen elhelyezett értékkel együtt.

– A fentiek tanulsága – amit nem tudunk elég gyakran hangsúlyozni és már számtalan példa igazolta –, hogy gépkocsijában senki ne hagyjon látható helyen értékeket, mert már egy kabátért, táskáért, sőt, a tárolórekeszekben hagyott aprópénzért is feltörhetnek gépkocsikat – jelentette ki Varga Krisztián őrnagy.

Olvasóink írták

 • 9. Barti 2008. november 12. 14:31
  „Jah, tényleg, legalább megmozdultak a lusta balfék rendőrök is, akiknek egyébként sincs jobb dolguk, mint megbüntetni azt aki már 51 km/h -val megy, meg leszedni a biciklist, aki hoppá, a járdán teker, jajjjj, mekkora vétkek, de semmi bűnmegelőzés, csak büntessünk, büntessünk. Mert olyan kisebbségi komplexusuk van, amit csak így bírnak kompenzálni. Tudod: agy nulla, tisztelet nuku, csak félelemből kussolnak be mellettük az emberek. Szánalmas majmok.”
 • 8. gabe 2008. november 09. 16:12
  „Na ne már a rendőrt szidjátok!!!
  Csak rá kellene terhelni a nőre az összes költséget. Legalább megtudná, hogy jobban is vigyázhatna 1 millióra.
  Ha nekem lenne egy millióm, nem merném a kocsiba hagyni több órára !

  Csatlakozom Kapuvárihoz ! IDIÓTA !”
 • 7. HAHAHAHA 2008. november 09. 11:14
  „Seggfejek!!!!!!!!!
  Erre büszkék ezren tettek meg 400 métert. És még el is mondják.
  Ez egy vicc!!!”
 • 6. me 2008. november 08. 18:11
  „HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁáá....
  idióta...:-)”
 • 5. Kapuvári 2008. november 08. 10:13
  „Ekkora egy idiótát!
  Amúgy meg nem baj, mert az elhízott rendőrök most kicsit számolgathattak, úgyis a dagadt seggüket nem kellett kitenniük az utcára az igazoltatásokon kívül!”
 • 4. George 2008. november 08. 08:26
  „Fa*za....legalább szőke volt a nő?”
 • 3. méreg 2008. november 07. 19:07
  „lehet odébb tolták neki ?))))”
 • 2. :D :D :D 2008. november 07. 18:56
  „Hogy lehet vki ennyire ..., hogy azt sem tudja hova parkolt le!!! Legközelebb saját magát veszíti el :D :D :D”
 • 1. aquila 2008. november 07. 16:15
  „Gratulálok az előléptetéshez Őrnagy Úr. :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Önkormányzati szálloda a grófi örökségen

Dénesfa - Két éve működik önkormányzati szálló Dénesfán. A szállás díjairól képviselő-testületi… Tovább olvasom