Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Büszke vagyok az én kis Megasztár-jelöltemre

Kapuvár - Ki ismerhetné jobban Fekete Dávidot, a Megasztár 4 győri musicalénekesét, ha nem barátnője, a kapuvári Cserpes Laura? A lány őszintén beszél kapcsolatukról, Dávid mindennapjairól, s persze önmagáról...


Fekete Dávid élete hatalmas fordulatot vett azzal, hogy a Megasztár 4 döntőse lett. A verseny miatt keveset láthatja családját, s szerelmét Laust. A fiatalember nehezen viseli a távollétet, de barátnője mindent megtesz, hogy találkozzanak, ha kell, ingázik Kapuvár és Budapest között.

Első csóktól az összeköltözésig

- Hiányzik Dávid... - kezdte a fiú barátnője, Laura a beszélgetést. - Amikor csak lehet meglátogatom, ám nehéz egyeztetni, hiszen 180 kilométer választ el minket. A telefonszámlánk már az eget veri - jegyezte meg mosolyogva a 20 éves kapuvári lány. - Nehéz próbatétele ez a kapcsolatunknak, ám az igaz szerelem áthidalja ezt a problémát is.
Laus és Dávid egy éve alkot párt, s egy budapesti színi tanodában ismerkedtek meg.

- Épp az énektanárnőnkhöz indultunk meghallgatásra, amikor megpillantottam Dávidot. Mondhatom, szerelem volt első látásra mindkettőnk részéről, azonnal megtaláltuk a közös hangot, Dávid nyílt volt és őszinte - emlékezett vissza Laura. - Ám nekem még voltak elvarratlan szálaim egy másik fiúval... lezártam a múltat, s a továbbiakban csakis Dávidra koncentráltam. Az első randink egy buliban volt, majd ott csattant el az első csók is. Ám minden kezdet nehéz, amely alól mi sem voltunk kivételek. Eleinte sokat veszekedtünk, mivel két erős személyiség vagyunk. Az idő múlásával azonban összecsiszolódtunk, olyannyira, hogy aztán Dávid odaköltözött hozzám és három barátnőmhöz Pestre. Mi ketten teljesen külön éldegéltünk, kialakítottuk a saját kis világunkat. Az együttlét könnyen ment, mert kiismertük egymást, rájöttünk, hogy teljesen egyformák vagyunk. Sőt, azzal, hogy egy fedél alatt éltünk még a féltékenykedésünk is alább hagyott - említette Dávid kedvese. - A szüleim is egyből megkedvelték a páromat. Épp ezért édesanyám és édesapám Dávid anyukájával egyetemben sokat segítenek és lelki támaszt nyújtanak neki a verseny alatt.

Még neki is írnak Dávid rajongói


Laura helyzete nem könnyű, szerelme nap mint nap újságok címlapján mosolyog, s a televízióban is rengeteg interjú készül vele, nem utolsó sorban tini lányok százai rajonganak érte.

- Bevallom eleinte féltékeny voltam a sikereire, úgy éreztem, a háttérbe szorultam. Ám Dávid rendkívül jól kezelte a helyzetet, s most már rettentő büszke vagyok az én kis Megasztár-jelöltemre. A rajongókkal sincs problémám, sőt, én is kapok kedves leveleket, amelyben azt írják megütötem a főnyereményt Dáviddal... mi tagadás, tényleg így van! - mondta büszkén. - Dávidnak azzal, hogy a Megasztár színpadon énekelhet egy álma valósult meg, mivel lemezt szeretne kiadni saját dalaival. Talán majd helyet kap rajta közös duettünk is...

Cserpes Laura, Dávid kedvese
Laura majd' egy évtizede énekel, ám komolyabban 3 éve képezi a hangját Bognár Krisztina segítségével.

- Kisgyermek korom óta imádom a filmeket, a színházat és az éneklést. Amikor láttam egy-egy színdarabot, arról ábrándoztam, hogy talán egyszer én is ott leszek a világot jelentő deszkákon. Imádtam az irodalmat, jártam versmondó szakkörre és a kapuvári kórus oszlopos tagja voltam, minden alkalommal szólót énekeltem. A gimnázium utolsó évében már komolyan elkezdtem gondolkodni azon, hogy a színészi pályán szeretnék a továbbiakban mozogni. Először a győri Dósa Zsuzsa vezette színi tanodába, majd Pestre jártam tanulni a szakma csínját-bínját - mondta a színésznő-palánta.

Laura már túl van egy főszerepen

Laura már túl van egy filmszerepen is, hiszen a Kollár István rendezte Véletlenül Szándékos című film főszerepét ő játszotta, sőt, énekhangját is megmutatva a klipben is őmaga énekelt. Elárulta, Dáviddal is van egy közös daluk a produkcióban.


- Egyik barátnőm említette, hogy castingot hirdettek Győrött. Az utolsó előtti pillanatban jelentkeztem, s csatoltam egy képet is magamról, ám sok reményt nem fűztem a dologhoz, mivel lekéstem a válogatást. Meglepő módon mégis visszahívtak és utolsó próbatételként elmondtattak velem egy dialógot... pár nap múlva felkeresett a rendező, hogy mit szólnék ahhoz, ha én játszanám el a főszereplő, Kriszta karakterét... Tátva maradt a szám, s kimondhatatlanul boldog voltam.


Tehát a tavalyelőtti nyár nem sütkérezéssel, pihenéssel és nyaralással telt Laura számára, hanem forgatással... minden nap reggeltől-estig.

- Attól függetlenül, hogy szinte végig dolgoztam a nyaram, az egyik legizgalmasabb időszak volt ez az életemben... - mesélt Laura a filmforgatás alatti napokról. - A produkció négy lányról szól, akik titokban mennek el vakációzni. A nyaralóba, ahol egyébént illegálisan tartózkodnak, betör valaki. A nagy ijedségben egyikük leszúrja a betörőt, majd a halottnak hitt férfit a ház mögötti tóba rejtik, aki később jeleket ad magáról, hogy él... Tehát ez egy izgalmas krimi. Kriszta, a karakterem céltudatos lány, barátai az elsők számára, ám nagyot hibázik és cserbenhagyja őket. Nehéz és könnyű is volt egyben a szerepem elsajátítása, hiszen némelyik tulajdonságban hasonlítok, némelyikben pedig a szöges ellentéte vagyok a megformált alakomnak - jegyezte meg Laura.

"Számomra nincs nagyobb kincs a családnál"

A lánynak Dávid mellett a család az első. Imádja szüleit, rendkívül jó kapcsolatot ápol velük.
- Számomra nincs nagyobb kincs a családnál. Nálunk sosem lehet unatkozni, négy kistesvérem van, három húgom Abigél, Zoé és Tirza, meg egy kisöcsém Ruben. Velük móka és kacagás minden egyes pillanat. Imádom a házőrzönket, Lilit is, aki egy csodaszép golden retriever - ecsetelte.

Laurának álmai közt egy közös CD szerepel Dáviddal, s színészi pályán is szeretne bizonyítani.

- Igazán akkor lennék boldog, ha színpadra léphetnék valamelyik teátrum falai között... Ha pedig eljátszhatnám Ibsen Nórájának címszerepét egy álmom teljesülne. Remélem, Dávidhoz hasonlóan nekem is beérik előbb-utóbb a munkám gyümölcse. Most viszon a legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy hétről-hétre, minden szombaton az első sorból szorítsak a kedvesemnek, s számomra kétség sem fér hozzá, hogy ő lesz 2008 legjobb hangja...- mondta befejezésül Cserpes Laura.

Olvasóink írták

88 hozzászólás
 • 88. exupery 2008. november 11. 14:37
  „Kedves Mindenki!

  Sajnálom azokat az embereket akik mocskolódó stílusban írnak Dávidról és Lauráról.
  Dávidod idestova 4 éve ismerem és higgyétek el nagyon szép hangja van..értek hozzá. zenész családból szártmazom és magam is művelem az éneklést.
  Szerintetek a Laura apja elég lenne ahhoz hogy a Dávidot egy ország elismerje?
  Oláh Ibolyát akkor ki nyomta ?
  Tűz piros cabrio? nem hiszem hogy ez lenne a fontos Cserpes úrnak..inkább a lánya boldogsága, hiszen ők nem egy fiat cabriót, de annál sokkal komolyabb autót is tudnának venni a lányuknak.
  Szóval akik szeretik a Dávidod azok szorítsanak érte és drukkloljanak neki ,azt hiszem támogatásra és nem pocskondiázásra van szükség.
  HAJRÁ DÁVID!!!!
  Exupery”
 • 87. Victory 2008. november 11. 09:45
  „Kedves mindenki, akik itt fröcskölődtök! Nem veszitek észere magatokat? Miért zavar az,ha valaki szereti amit csinál és ráadásul jól is csinálja? Miért zavar az Magyarországon valakit, hogy egy olyan fiatal kerülhet címlapra, akinek az anyagi háttere egy kicsit jobb mint az átlagé? Mióta bűn ez??? És miért kellene mindenkinek kibicsaklott életet élni csak azért, nehogy a többiek leköpködjék? Ez megint a rák szindróma, ami itt le lett írva a hétvégén. Aki ki tudna mászni, azt a többi szeretné vissza rántani. Szerintem is inkább örülni kellene, hogy végre készült egy olyan film, ami tényleg a MIENK! És akkor mondok valamit! Nem csak a pénzes hátterűek tudnak felkapaszkodni. Nem kell megspórolni a munkát és tudni kell kapcsolatokat építeni, ezen kívül van egy harmadik összetevő is, amit most nem írok ide. Gondolkodjon el mindenki. Laura kedves, tehetséges lány, nem spórolja el most sem az energiákat a tehetsége csiszolásától. Szülei is kedvesek, alázatosak és egyáltalán nem arról szól az életük, hogy jobbra-balra vesztegetnek mindenkit. Egészen más és TISZTA módeszerekkel egyengetik a gyermekeik karrierjét. Ismerem őket és tudom, hogy így van. Tényleg legyen már elég ebből az undorító fröcskölődésből, és menjen mindenki a maga portája körül sepregetni. Biztos van mit...”
 • 86. antistar 2008. november 11. 07:13
  „Kedves babacuka !
  H a valaki közszereplő akar lenni, az viselje el ennek a velejáróját, a jót s a rosszat is!
  Egyébbként, ennyi erővel írhattak volna a nagymamámról is, hisz 72-ben fellépet a csornai nyugdíjasklubban egy magyarnótával és hatalmas sikere volt.És képzeld leélt 43 évet a nagypapámmal, Látod nekem Ő a MEGASZTÁR !!!”
 • 85. Maros Attila 2008. november 11. 01:18
  „Tisztelt Cserpákos !

  Kérdésére válaszolva,nagyon egyszerű a válasz. Laura családja 2 db sajttal, és talán, ha jól emlékszem 5 kefirrel járúlt hozzá a film létrejöttéhez.Ezt a forgatás egyik napján, ajándékba hozta.Egy forintot nem adott át a film létrejöttéhez.
  De ha tényleg érdekli kik azok akik a filmben anyagi szerepet vállaltak ennek nagyon örülök,mivel így szponzorainknak is megéri támogatni minket.Hogy kik Ők?
  Erre is egyszerű a válasz: a film végén a stáblistán mindenki szerepel.Itt nincsenek titkok!
  Ezúton is köszönjük Nekik!”
 • 84. babacuka 2008. november 10. 23:36
  „1 fillért sem adott hozzá a papája a filmhez,és nagyon szép lány a Laura,és kedves!!!!!és ha nem is ismeritek,nem kell hozzászólni rosszakat,mert neked sem esne jól,ha telennél az az ember a tv-ben,és téged fikáznának le!!képzeld el magad a helyében,és gondolj bele,neked milyen érzés lenne,ugyan ez van Lüszivel is!!!!!!!Lehet utánuk csinálni,nem dumálni!!!!!!!!!..nem tudjátok milyen a helyükben lenni,próbljátok ti is ki,megláttjuk ki mennyire megy!!!..ha végig tudja az a valaki csinálni,akkor le a kalappal,de ha enm és rosszat ír,akkor NEM KELL OLYANOKAT ÍRNI!!!!!!!!úgyhogy belehet fogni!!!!!!!ennyi....kösz!!”
 • 83. PQ 2008. november 10. 23:05
  „Nem akartam hozzászólni, de ´75. antistar´ nagyon jól megfogalmazta azt amit jómagam is gondolok. És ez az igazán szomorú ebben az egészben. Mert most aztán úgy fogják majd ezer körömmel szegény srácot... na de mindegy... nem az irigység, amit írtok, nem az hozza ezt az emberekből, hanem a módszer ahogy most rögtön meglovagoljuk más sikerét, ezt még hátulról tolják egy kis lóvéval és kész. Azt kérlek ne írjátok, hogy rossz májú vagyok, meg irigy. Nem. Nem vagyok az. De ilyen családi háttérrel Ő sem tett le igazán sokat. Persze, jó tanuló volt, énekelt a városi kórusban meg hasonlók. Szóval szerencsés, hogy ennyire könnyű élete volt eddig is. Csak lehet, hogy van pár tehetségesebb nála, aki azért nem játszotta a film főszerepét, mert nem volt rá anyagi lehetősége, hogy egyáltalán ilyen suliba menjen. És a hozzászólók többségét ez bosszantja. Hogy akinek pénze van az mindent megvesz. Közben meg ritka tehetségek törődnek bele szomorú sorsukba. Úgyhogy itt senkinek nem személy szerint Laurával van baja, hanem azzal az erőltetett modorral, ahogy ez a cikk megjelent. Egy kis ´x´-szel a sarokban hirdetésnek is elmenne. Itt vagyok, szép vagyok, filmben voltam, énekeltem, látod ki a pasim? Na!! Kellek? Légyszi.... Szóval én így látom.
  aviszontlátásra”
 • 82. cserpákos 2008. november 10. 22:39
  „82.

  És Laura papája hány millát dobott a film költségvetésébe?”
 • 81. Maros Attila 2008. november 10. 21:53
  „Tisztelt Mindenki!

  Maros Attila vagyok a film producere.Vállalom a nevem,és a véleményem.
  Azzal nem szeretnék foglalkozni, hogy kinek mi a véleménye,hiszen a szólásszabadságot és a sokszínűséget tisztelve mindenki véleménye számomra ugyanolyan fontos.Ugyanakkor mindenkit megkérek,hogy Laurát, filmünk főszereplőjét mindenki csakis munkája minősége és színvonala alapján véleményezze.A magánéletét,kérlek benneteket ne!Hiszen nem tartozik hozzá a közszerepléshez.
  Laura egy elragadóan kedves és tehetséges FIATAL színészünk, aki elött még sok próbatétel van,hogy teljesen profivá válljon.Ugyanakkor kijelentem,nem véletlenül került be a filmbe.És nem véletlenül került főszerepbe. Ne feledjük,minden nagy színésznek volt első szerepe! Bizton állithatom,hogy Laurának további főszerepet fogunk biztosítani, és a következő nyáron már el is kezdjük forgatni következő filmünket,mely már Laura karakterére lett írva.

  A Véletlenül Szándékos című film lényege pedig az ,hogy végre elkészülhetett egy teljesen Győr-Sopron-Moson megyei vonatkozású film,amire még nem volt példa! Legyetek inkább büszkék arra, hogy itt is elkezdődött valami!”
 • 80. Kondás 2008. november 10. 21:43
  „3 kismalac eladó. Hívj! Hívj most! Az első tíz telefonáló 10%-os kedvezményt kap. 4. telefonálótól licit alapján megy a vásárlás kikiáltási ár:10000/db 1000 forintos lépésekben lehet licitálni.
  A licitet holnap este 20 órakor zárjuk.”
 • 79. a lányok:) 2008. november 10. 21:32
  „Gratulálunk Laurának a cikkhez, mi tudjuk igazán, hogy ő milyen mert vele laktunk/szerdánként és szombatonként lakunk:))), és nagyon szeretjük, Dávidkánkat is:) mindkettőjükre büszkék vagyunk, erről szól a showbusiness ahol tudod reklámozod magad, csak így törekedhetsz felfele, ezzel szerintem semmi gond nincs, még mindig finomabban csinálják, mint pl. Kelemen Anna és hasonló celeb társai akik aztán igazán nem tettek le SEMMIT az asztalra a "műségükön" kívül.Míg Laura tavaly nyáron reggeltől-estig forgatott, addig az elöbbiekben említett "miss magyar Paris Hiltonunk", 1000 euroért árulta a testét, vagy épp Zeuszkáját úszította ártatlan nyugdíjas hölgyekre...
  Mindenkinek lehet véleménye, de nem fair ez a mocskolódás...irigységről tesz tanubizonyságot...
  Üdv.
  A lányok...”
 • 78. b.b. 2008. november 10. 21:07
  „hogyne.ámen.

  75. hozzászólónak van igaza.”
 • 77. kollar 2008. november 10. 20:40
  „A film országos premier előtt a győrieknek az új Oxygen tévében lesz látható november 30-án este 9kor, ajánlom péntek este a riportfilmet és werkfilmet is!

  Lauráról akkor is lett volna cikk, ha azt sem tudja, ki az a Dávid, hiszen egy nagyon tehetséges színész-énekes, és az egy plusz apropó, hogy a barátja a Megasztárban énekel. Senki nem akar senki hátán ismertté válni. Se a film, se Laura, se Dávid.”
 • 76. Kollar-nak újabb kérdés 2008. november 10. 19:21
  „Helló! Én is kérdeznék Tőled! Hol lehet a filmet megvásárolni, illetőleg (főként) letölteni internetről? Érdekelne, köszi válaszod!”
 • 75. antistar 2008. november 10. 18:04
  „...-Dávidnak azzal, hogy a Megasztár színpadon énekelhet egy álma valósult meg, mivel lemezt szeretne kiadni saját dalaival. Talán majd helyet kap rajta közös duettünk is...
  ...-számomra kétség sem fér hozzá, hogy ő lesz 2008 legjobb hangja...- mondta befejezésül Cserpes Laura.

  Így lesz valaki, valaki álltal Valaki! Azért hozzátenném , nagy prébléma van ebben az országban, ha ez így lesz!”
 • 74. kollar 2008. november 10. 17:18
  „Válasz a kéredezônek:

  A film 2008. augusztusa óta készen van, 104 perc, a BudapestFilm forgalmazza, és légyszi, a Barátok Köztöt még poénból se!”
 • 73. XYZ 2008. november 10. 15:27
  „Ha idiótáknak íródott a cikk, akkor ugye az is annak tartja magát, aki elolvasta és ide írta, hogy idiótáknak való?”
 • 72. Kollar-nak egy kérdés 2008. november 10. 15:14
  „Kedves Kollar!

  Azt áruld el, hogy mikor lesz kész a film, mikor lehet megnézni, illetve mikor lehet internetről letölteni!
  Nem igen készül a film!

  Bemutatóból nekem az derül ki, hogy nem annyira élethű a zsereplése Laurának, mert ellenben a Barátok Közt-ben van jópár színész, aki nagyon profi, és nem venni észre hogy tanult szöveget játszik, de Lauránál igen csak érződik a szöveg figyelme a cselekedet közben!

  Amúgy hajrá, csak így tovább, jó munkát!”
 • 71. kollar 2008. november 10. 14:51
  „Laura tehetséges színész, azért válogattuk be a filmbe. Kedves a családja is, Laura is. Dávidot már az utómunkánál ismertük meg, segítôkész, lelkes, rendes srác. Jól megvannak együtt. Tehetséges. Szerintem sokkal inkább, mint amennyit mutat, de ez az ô dolga. A Véletlenül szándékos c. film egy film, ami vagy tetszik nektek, vagy nem. A Megasztár egy m?sor, ami vagy tetszik, vagy nem. A vélemény szabad, csak ne személyeskedjetek! Aki meg eldönti 1 percbôl egy filmrôl, hogy rossz, azt szívesen alkalmaznánk, jelentkezzen!!! Fördôs Nóri védelmében mondom, hogy 170 jelentkezô közül választottuk, és pont annyira tud beszélni, hogy ôt választottuk egy olan filmre, amit sokan sok pénzbôl fizettek.”
 • 70. antidavid 2008. november 10. 14:26
  „miéert kell rögtön arra célozni,hogy irigy valaki.
  Ez nem az,egyszerűen más vélemény is létezik.
  Nem szeretem sem a hangját sem az előadásmódját Dávidnak,szerintem nagyon is modoros a fiú....
  azt meg végképp nem értem,minek kell mutogatni a párját...leszarom ki ő,és mi lesz belőle....leszarom.
  ennyi.
  és ez is vélemény.”
 • 69. Egyetértek 2008. november 10. 12:29
  „Egyetértek: coki 36 ill. 42 valamint Nooormális? 60”
88 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem tudják felújítani a farádi óvoda 150 éves épületét

Farád - Nem lett eredményes a farádi önkormányzat óvodafelújítást célzó pályázata. A közoktatási… Tovább olvasom