Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Busz alá esett a tizenkét éves fiú

Csorna - Tizenkét éves kisfiú esett autóbusz alá a csornai pályaudvaron. A rábapordányi diák állapota életveszélyes, a győri kórházban ápolják.
Szörnyű baleset ért egy tizenkét éves rábapordányi diákot: autóbusz ment rajta keresztül a csornai buszpályaudvaron. Állapota stabil, de még nincs túl az életveszélyen. A fiú édesanyja Pásztorné Szakács Gabriella, Rábapordány polgármestere.

– Iskolába indult a fiú, miután leszállt a Rábapordányból érkező buszról – tájékoztatott a baleset körülményeiről Böröcz Péter százados, a Csornai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője. – Az autóbusz-pályaudvarról a belváros felé igyekezett.

Az eset szemtanúja szerint nekiütközött az éppen ott kanyarodó jármű oldalának. Elesett és mivel a busz éppen kanyarodásban volt, a jármű alá került. A buszvezető az esetből semmit sem látott.

– A győri kórház gyermek intenzív osztályán ápolják a kisfiamat – mondta el érdeklődésünkre Pásztorné Szakács Gabriella, az édesanya. – Nem tudom pontosan, mi történt, nem olvastam a jegyzőkönyvet. Most számunkra az a legfontosabb, hogy a fiam felépüljön.

Az orvosok szerint az állapota stabil, de még nincs túl az életveszélyen.
A rábapordányi polgármester a családját ért tragédiával kapcsolatban elmondta: minden szülő nagyon figyeljen oda gyermekére, mert a baj pillanatok alatt megtörténhet. „Vigyázzanak magukra a gyerekek" – tette hozzá az édesanya.

Botondért osztálytársai és barátai is szorítanak. Az egyik internetes közösségi portálon is hangot adnak ennek: „Széchenyis 6. c-s diákok, imádkozzunk Botond gyógyulásáért, hogy mielőbb köztetek lehessen!"
A baleset után az autóbusz vezetőjét sem engedték tovább dolgozni – tudtuk meg Gál Józseftől, a Kisalföld Volán csornai üzemvezetőjétől.

– Másnap is dolgozott volna a kolléga, de intézkedtünk a helyettesítéséről. Az eset nyilván őt is megrázta, noha az előzetes vizsgálatok szerint nem hibáztatható – jegyezte meg Gál József. – A Volán is megteszi az ilyenkor szükséges lépéseket, elvégezzük a belső vizsgálatot, de ennek eredményéről még korai lenne beszélni. A kisfiúnak mielőbbi gyógyulást kívánunk, szüleinek pedig erőt és kitartást.

Olvasóink írták

 • 11. Anna 2007. december 14. 11:05
  „Mielőbbi gyógyúlást kivánununk neked Botond ! Szüleidnekerőt erőt és kitartást ! A buszvezetőnek adjon a jó isten erőt , hogy lelkileg megrösődjön ! Figyeljünk egymásra !”
 • 10. kolléga 2007. december 12. 23:58
  „A volt -rábapordányi- iskola minden tanára és volt osztálytársai is sokat gondolnak rá, és reméljük, mielőbb felépül, teljes mértékben!

  Kitartást és Szeretetet!”
 • 9. Pásztorné Gabi 2007. december 12. 20:10
  „Köszönjük az együttérző szavakat! Vigyázzatok magatokra!
  Botond szülei”
 • 8. Jazz8 2007. december 12. 19:40
  „Én is csatlakozom! Mielöbbi gyógyulást kívánok! Szülöknek erőt és kitartást!”
 • 7. Gulyás Gergő 2007. december 12. 19:05
  „Én nagyon sajnálom ami a Botonddal történt,nagyon hiányzik mindenkinek az osztályban!Szurkolunk neked,hogy mihamarabb felépülj,és újra köztünk lehess!Szüleinek nagy kitartást és sok energiát kívánok!!!!!”
 • 6. Zsú 2007. december 12. 16:13
  „Mielőbbi gyógyulást kívánunk Botondnak!!!!- a Szülőknek sok sok energiát, erőt!!!!!”
 • 5. Zsuzsaanyu 2007. december 11. 22:24
  „Mielőbbi gyógyulást kívánok a kisfiúnak. Fiam Zolika sírva mesélte itthon, hogy mi történt. Bár másik iskolába jár, de Botondot a buszpályaudvarról ismeri.
  Most nincs itthon, de minden nap amikor telefonon beszélünk az az első kérdése, hogy mit tudok a kisfiúról.
  Nagyon sok erőt és kitartást kívánok a szülőknek.”
 • 4. manno 2007. december 11. 20:31
  „Remélem meggyógyul Botond!!Ismerem és mielöbbi gyógyulást kivánok neki!!:)”
 • 3. Gulyás Ádám 2007. december 11. 18:20
  „Remélem hogy Botond mihamarabb meggyógyul,már nagyon hiányzik az egész osztálynak.Sokat gondolunk rá,szorítunk neki ,hogy gyorsan felépüljön ! Szurkolunk neked Botond !!!!!!!!”
 • 2. Sz.K. 2007. december 11. 09:35
  „Remélem a kisfiú meggyógyul!Együtt feküdtem vele a gyermekosztályon...nekem sikerült felépülnöm..neki is remélem minél elöbb!!Szüleinek nagyon sok eröt kivánok,és remélem hogy minél elöbb hazavihatik az kisfiúkat!!!szurkolok a meggyógyulásért!!!”
 • 1. B.Zs. 2007. december 11. 08:29
  „Tiszta szívemből kívánom, hogy a kisfiú meggyógyuljon!Édesanyja a tanárnőm volt, akiről tudom, hogy mindene a gyermekei voltak.
  Nagyon rendes család, nem érdemelték meg ezt a tragédiát!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elmaradt a karácsonyi vásár

Csorna - Vállalkozói érdeklődés híján idén elmarad Csornán az ünnepi kirakodóvásár. A szervező cég… Tovább olvasom