Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Biztató a vendégszám

Kiemelkedő forgalmú pünkösdi hétvégével nyitott a kapuvári termálfürdő. A strandot hétköznap fővárosi és osztrák vendégek is felkeresik.
– Az elmúlt évtized legszebb forgalmait idézte a pünkösdhétfő, amikor több mint ezer vendég érkezett a kinyitott kapuvári strandra – ismertette az idénykezdet örömeit Szücs Kálmán, a kapuvári fürdőt üzemeltető Flóra Termál Kft. ügyvezetője. Az évek óta kerítésen belül lévő cég ebben az évben is egyéves üzemeltetési megállapodást kötött az önkormányzattal. Ahogy Szücs Kálmán is kiemelte, mind a kft., mind a városháza a további fejlesztésekben érdekelt.

A pünkösdi nyitást követően nincs panasz a fürdővendégek számára hétköznaponta sem, melegebb napokon 500, kevésbé kánikulai hétköznap 200–300 vendég fordul meg átlagban Kapuváron.
Szücs Kálmán elmondta, a pünkösdi nyitás előtt a szokásos karbantartásokat végezték a fürdő területén. Az évente rendszeresen kalibrált automata vegyszeradagolók a garanciák az állandóan ellenőrzött, kiváló vízminőségre.

Kapuváron hétköznaponként egyre nagyobb számban tűnnek fel turisták is. Úgy tűnik, a környék turisztikai beruházásai egymást erősítik. Szabó László és „csapata" Budapestről, Érdről és Pécsről érkezett. A társaság férfi tagjai a höveji horgászparadicsomban „lógatnak", miközben a nagypapa fürödni hordja Kapuvárra az unokákat és a gyermekeket. A fővárosi férfi lapunknak kijelentette, a kapuvári fürdőben először jár, és kellemes, kulturált környezetben fürödhetnek.

A fővárosiakkal ellentétben a szomszédos Ausztriából rendszeres vendég Graf Helmuth, aki minden hétfőn a Flóra vendége. Lapunknak szintén elégedettségét fejezte ki a kapuvári viszonyokkal kapcsolatban.

A belépőárak három éve változatlanok
A Flóra termálfürdő belépőjegyeinek árát harmadik éve nem emelik Kapuváron. Ízelítőként: felnőtt egész napos 1200 forint, ez egy óra után 900 forint. A diákoknak 1000-et egész napra, 800-at pedig egy óra után kell fizetni. A tíz alkalomra szóló bérlet felnőttnek 10.000, diákoknak 9000 forintba kerül.


 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új utak Markotabödögén

A helyi önkormányzat nemrégiben utakat újíttatott fel. Tovább olvasom