Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Baleset: árokba pördült egy autó - fotók!

Kedden délután fél egy körül több sérülttel járó karambol történt a Jobaházát Mihályival összekötő út, bogyoszlói kereszteződésében.

Az úton Jobaháza felől Mihályi irányába közlekedett egy zölt színű Daewoo személygépkocsi, melynek a kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget a Bogyoszló felől érkező Suzuki.

Az ütközés során a Daewoo az út menti árokba pördült. A karambolban három felnőtt és egy gyermek szenvedett könnyebb sérüléseket, őket a mentő a megyei kórházba szállította.

A helyszínelést végő csornai rendőrök és tűzoltók fél órára teljesen, majd azt követően félpályára lezárták az útszakaszt.Karambol Jobaháza közelében. Fotók: Turbók Attila.

Olvasóink írták

 • 10. LadyGaga90 2009. augusztus 31. 13:46
  „A családtagjaimról van szó!!!
  Hála Istennek komolyabban senki nem sérült meg, de lehetett volna akár halálos áldozat is!!!
  Azt azért mindenkinek megmondom, hogy a falu felől haladó autós sem 50 nel jött...!!!!!!
  ENNYI”
 • 9. 13.István 2009. augusztus 29. 10:01
  „A képekből nem tűnik ki a baleset helyszíne tegnap megérdeklődtem az eset a a taligaútól
  egy kereszteződéssel Jobaháza faluvég irányába történt!A pancser- nak igaza van , az elsőbbség az amit valóban meg is adnak. Sajnos sokan úgy vezetnek tegnap sem jött semmi,biztos ma sem jön!Az tény a magyar közlekedési MORÁL , ERKÖLCS a béka feneke alatt van.A véleményem az,hogy figyelem az utakon nem megfelelő ,sokan minden mással foglalkoznak,csak nem figyelnek megfelelően. Továbbra is az életé az elsőbbség mert mindenkit hazavárnak!
  További balesetmentes napot!”
 • 8. pancser 2009. augusztus 28. 22:32
  „6-hoz! Bocs, igazad van! Azért tévedtem el, mert két kereszteződés van egymás után. Ahol a baleset történt, ott a mihályi felé menőnek van elsőbbsége egy jobb minőségű útkereszteződésnél, amely Rábatamási felé tart Bogyoszló irányából. Nem sokkal később mihályi felé menet jön az az általam emlegetett taligaút Kapuvár irányába aminek elsőbbsége van. Száz szónak is egy a vége, tévedés dacára azt mondom, valahogy nem jól van ott valami, mindig vacillálok mind a két kereszteződésnél. Az egyiknél azért, hátha neki van elsőbbsége, a másiknál meg hogy miért annak van elsőbbsége? Minthogy elég gyakran közlekedek arra nagyon figyelek mind a kettőnél, a táblákban valahogy nem bizom! Mert hiába a tábla ha ......”
 • 7. 13.István 2009. augusztus 28. 10:17
  „Az úgyfelejtődött az Oroszok kivonulása után, ugyanis Fertődről Pápa és a Bakony arra felé a legközelebb,
  a testvérek fontos hadiútja volt. sokszor éjszakákon át vonultak. hála már húsz éve! A taligaút azért van
  elsőbbség alatt!
  Attól függetlenűl mindíg úgy kell közlekedni ahogy a közúti jelzések megkövetelik,bármilyen az a taligaút !
  Ott valami más zavar lehetett,nem telefon csupán véletlenűl ?”
 • 6. Prérifarkas 2009. augusztus 27. 22:38
  „pancser
  Hát itt épp azt írja a Jobaháza felől Mihályinak tartónak van elsőbbsége. Mert ez tán a falu határában levő kereszteződés és te szerintem a másikról beszélsz.”
 • 5. pancser 2009. augusztus 27. 15:32
  „3-hoz! Én sem, de annyira szembeszökő a különbség, tudat alatt nem állsz, meg csak akkor, ha eleve erre készülsz. A kapuvári út joggal nevezhető taligaútnak, ilyen ramaty út talán nincs is a megyében! 4-hez! Most meg az csinálja a bajt, aki nem ismerős arra.”
 • 4. antistar 2009. augusztus 27. 07:05
  „Pancser!
  Igazad lehet, de képzeld el, ha megcserélnék a tábla helyét, akkor még több baleset lenne, mert az arra járók java része, megszokásból vezet.”
 • 3. fortuna54 2009. augusztus 26. 18:40
  „Ha vezetek,nem a keresztezö ut minöségét tanulmányozom,hanem a jelzö táblát.”
 • 2. pancser 2009. augusztus 26. 14:47
  „Tévedsz, az egy nagyon veszélyes hely. Csak azért nincsen több balaset mert alig van forgalom. Képzeld el, hogy egy egyenes út keresztez egy taligányi igen rossz minőségű utat amely Kapuvárra vezet. Messziről látszik a taligaút és nem érted miért van annak elsőbbsége. A minap Kapuvár felé igyekezett valaki, én meg Jobaháza felé mentem. Megálltam ahogy kell, de megállt a másik is a taligaúton. Ő azért mert nem hitte el, hogy neki van elsőbbsége idegen lévén. A Mihályi-Jobaháza út jobb minőségű is, meg forgalmasabb is a másiknál, meg kellene cserélni a táblákat. A kapuvári taligaútat kell alárendelni a másiknak, a józan ész nevében!”
 • 1. Csetneky 2009. augusztus 26. 11:39
  „A helyet ugyan nem ismerem - nem járok arrafelé - de a kép szerint egy jól belátható szakasz. Fényes nappal, kis forgalom mellett hogy a fenébe nem lehet látni, hogy jön valaki? Ha meg látja, miért nem adja meg az elsőbbséget?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lángba borult egy pajta - képekkel

Vásárosfalu Fő utcáján lángra kapott egy családi ház melléképülete. A kapuvári tűzoltók fotóival! Tovább olvasom