Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

A Kab-hegy átállása az ok

Olvasói SMS - Beleden a kábeltévé állandóan rossz. Egy-egy csatorna hiányzik, több adón rossz a kép. A szolgáltatónál naponta jelezzük a hibát, melyet nem szüntetett meg, ezért a nyilvánosságon keresztül kérdezem: mikor szünteti meg a hibát? Beledi
Csörgits Ferenc, a beledi televízió műsorszolgáltatója elmondta: a probléma nem csak a Dél-Rábaközben tapasztalható. A Kab-hegyi adótorony digitális adásra történő átállítása miatt a földi sugárzású csatornák minősége több alkalommal nem megfelelő. A fejlesztési munkák befejeztével ismét jó minőségben lehet fogni a jelenleg rossz képminőségű adásokat.

Olvasóink írták

 • 4. Tv-t nézni akaró 2008. november 07. 06:34
  „Ez az egész mocsok kábeltévé már az első méter vezeték kihúzása óta rossz!
  Átbasztak a pénzünkért, de rendesen!
  Köszönjük a Molnár Kft-nek!”
 • 3. ludvig 2008. november 06. 19:35
  „Kedves Molnár
  Én nem a Csörgics Urat támadtam, hanem a leadott nyilatkozatára reflektáltam. A Molnár kft. fele is jeleztem a problémát. Valami azért változott, mivel a jelzett adóknál minősségi javulás tapasztalható az elmult napokhoz képest, tehát nem volt hiábavaló a raklamálás.”
 • 2. molnár 2008. november 06. 18:52
  „Kedves Ludvig
  Nem a Csörgits Urat akarom védeni de szerintem Önis a MOLNÁR kft-vel szerzödőtt.Ha jól gondolom.De az adás az tényleg rossz minőségű ez igaz.”
 • 1. ludvig 2008. november 06. 17:03
  „Kedves Csörgics Úr! Az amit fentiekben leírt nagyon szép és részben igaz is a tv2 és rt.digitális átálása miatt. Azt kérdezem mi az oka annak, hogy a hálózaton 2-3 napig nem volt adás a nationál adón 1 hétig nem volt adás. Az előző szolgáltatónál nem volt ennyi probléma!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A helyszínen elfogták a fatolvajokat

Szany - Fatolvajokat füleltek le a csornai rendőrök a Kisalföldi Erdőgazdaság erdejében. Tovább olvasom