Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

A hárommilliomodik látogató

Egy csornai fiatalasszony volt a hárommilliomodik látogató Ópusztaszeren. Az ajándékok között egy örökös belépőt is kapott, amit a családjával használhat fel.
Emlékezetes kiránduláson vett részt a minap egy négygyermekes csornai fiatalasszony. Sulyokné Laskó Mónika édesanyjával egy szervezett csoport tagjaként Ópusztaszerre látogatott. Közben a házi teendőket a férje látta el.

– Édesanyám vetette fel, hogy ki kellene zökkennem az itthoni munkából és azt javasolta, hogy menjünk el kirándulni. Közben csatlakozott hozzánk az unokatestvérem is a mamájával – mesélte Mónika. – Elindultunk Ópusztaszerre és az autóbuszon a csoport vezetője, György László említette, hogy ezen a napon sorsolják a hárommilliomodik látogatót egy délutáni program keretében. Útközben megálltunk Kecskeméten, aztán siettünk Ópusztaszerre, mert még a délután fél négyre hirdetett ünnepség előtt igyekeztünk mindent megnézni.
Sulyokné Laskó Mónika – elmondása szerint – az esélytelenek nyugalmával várta a sorsolást, hisz eddig sohasem nyert. Viszont annál jobban meglepődött, amikor az ő nevét mondták be. Szinte nem akart hinni a fülének, ám miután felocsúdott, igenis megbizonyosodhatott róla, hogy ezúttal rámosolygott a szerencse.

– Kaptam egy hatalmas rózsacsokrot, egy szép könyvet Csongrád megyéről, százezer forintos utazási utalványt, emléklapot és örökös belépőt Ópusztaszerre, amit a családommal bármikor felhasználhatunk – sorolta az ajándékokat a fiatalasszony, aki azt is elmondta, hogy kislányaival, a tízéves Viktóriával és a hatéves Veronikával vélhetően a közeljövőben útra kelnek. Később a két ikerfiúval, Marcell Kálmánnal és Dániel Ferenccel – akik januárban lesznek kétévesek – is elutaznak majd Ópusztaszerre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A máltaiak segítik a munkába állást

Az év elején alakult meg Kapuváron a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Alternatív Munkaerő-piaci és… Tovább olvasom