Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Hűségkártyával a Reálban

Sokan vásároltak hűségkártyával a Reál Manna Élelmiszer Áruházakban meghirdetett akció első napján.

A napokban számoltunk be lapunkban arról, hogy hűségprogramunk a Reál Manna Élelmiszer Áruházakat üzemeltető Kisalföld Füszért Kft.-vel bővült. Pénteken kínálkozott az első alkalom előfizetőinknek, hogy hűségkártyával háromféle terméket jelentős kedvezménnyel vásárolhattak a népszerű üzlethálózatnál.

Szabóné Melkovics Erika, a győri Hédervári úti Reál Manna Élelmiszer Áruház üzletvezető-helyettese az első nap tapasztalatáról így nyilatkozott:
– Többen is érdeklődtek a hűségkártyás kedvezmény részleteiről, illetve arról, hogy később más termékekre is meghirdetjük-e. S már az első nap számos olyan rutinos vásárló érkezett az üzletünkbe, akik a hűségkártyájukat is hozták, sőt, a kitöltött adatlapot is, amivel a visszatérítés lehetőségére regisztrálták magukat.

A győrújfalui Horváth Ferencné elmondta, miután kinézte magának a Kisalföldből – 1972 óta előfizetőnk – az akciót, pénteken bekerékpározott Győrbe, kedvezménnyel bevásárolt és két Tomi mosóporral és egy géllel tért haza. Ahogy elmondta, korábban is használta már a hűségkártyát és a jövőben is figyelni fogja a reálos akciókat.

Tóközi Lászlóné, aki szintén lapunk hűséges olvasója – civilben nyolc évig volt a győri női futballcsapat elnöke –, is örömmel nyugtázta az újabb kedvezményes vásárlási lehetőséget. Ő mosóport és négyféle Piroska szörpöt rakott a kosarába. Azt külön dicsérte, hogy mindennap használt termékekre szól az akció.

Szigetből sétált át Révfaluba Emese unokájával Kozma Józsefné. Régi előfizetőnk szereti, keresi az akciókat, tegnap kedvezményes szörpöt vásárolt.

Az akció folytatódik: előfizetőink Kisalföld-hűségkártyával a jövőben is vásárolhatnak kéthetente – pénteken, szombaton és vasárnap – kedvezményesen bizonyos termékeket a Reál Manna Élelmiszer Áruházakban.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyitott vagy az újra? Spórolnál tankoláskor? Tennél valamit a környezetért?

GONDOLKODJ JÓZANUL: MONDJ IGENT AZ ALKOHOLRA! Az alkoholos autózás. Magyarországon nem újdonság,… Tovább olvasom