Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

15 éves az ITAG Könyvvizsgáló Kft.

Az ITAG Könyvvizsgáló Kft. közel 100 vendég részvételével a Pannonhalmi VIATOR Étteremben ünnepelte 15 éves évfordulóját.

Az ünnepségen a meghívott vendégek - ügyfelek, klubtársak, és a céggel együttműködő szakemberek - pincelátogatáson és gyógynövénykert látogatáson is részt vehettek.

A vacsora alatt Bősze Bea and The Georg can play szolgáltatott jazz zenét.

Az ünnepségen Niczki Éva ügyvezető és Novák Nóra cégvezető mondott köszöntő beszédet.


A Győr, Kálvária u. 55. sz alatti irodaházban működő ITAG könyvvizsgáló Kft a világ egyik vezető nemzetközi könyvvizsgáló és adótanácsadó szövetsége, a NEXIA International tagjaként, együttműködve az IT-BILANZ Tanácsadó és Könyvelő Kft.-vel hazai és nemzetközi ügyfélkörének komplex számviteli, adó-tanácsadási szolgáltatásokat nyújt.

Mindezt magas szintű szakmai tudással, német és angol nyelvtudással, sok éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező stabil munkatársakból álló csapattal végzi.

Az ITAG Könyvvizsgáló Kft. auditálja kis-, közép- és multinacionális vállalatok magyar leányvállalatainak magyar és az egyes európai országok szabványai, IFRS szerint készített egyedi és konszolidált beszámolóit. Rendelkezik jogosultsággal, szaktudással és megbízásokkal nyugdíj-, önsegélyző és egészségpénztárak auditálására is.

A könyvvizsgálat mellett másik fő területük a transzferár tanácsadás, közreműködés transzferár dokumentáció összeállításában.
Ezenkívül végeznek cégátvilágításokat, vagyonértékeléseket, auditálnak átalakulási vagyonmérlegeket is.


Az ITAG Könyvvizsgáló Kft. ügyfélköre és ezzel párhuzamosan a munkatársak létszáma is folyamatosan bővül. Jelenleg 5 fő aláíró könyvvizsgálóval, 2 tanácsadóval és 3 asszisztenssel dolgoznak.

A velük együttműködő IT-BILANZ Kft. szintén folyamatosan fejlődik, jelenleg 4 fő, idegen nyelvet is beszélő munkatárssal végeznek számviteli szolgáltatást ügyfeleiknek.

Ügyfélkörükbe különböző tulajdonosi szerkezetű, különböző iparágban működő cégek tartoznak.

Könyvvizsgálói, tanácsadói szolgáltatásokat nyújt autóipari beszállító, ipari termelést végző, kereskedelmi, energiatermelő és egyéb üzletágban tevékenykedő magyar, német, osztrák, francia, angol, holland, japán, spanyol, ír, és cseh tulajdonú vállalkozásoknak.


Az ITAG Könyvvizsgáló Kft munkatársai rendszeresen részt vesznek nemzetközi konferenciákon, képzési programokon, szakmai rendezvényeken, közös tapasztalatcseréken.

Folyamatosan megjelenő hírleveleikkel, szakmai konzultációkkal segítik ügyfeleik munkáját, amire a jogszabályok sűrű változása miatt egyre nagyobb szükség van.

A cégről bővebb információ a www.itag-audit.hu-n olvasható.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom