Kisalföld logö

2015. 10. 07. szerda - Amália 14°C | 19°C

Három aranyérmet jósolnak Amerikából a mieinknek

Tizenhat éremmel a 18. legeredményesebb nemzet lehet az olimpián Magyarország - tűnik ki a USA Today internetes kiadásában elindított program előrejelzéséből.
Tizenhat éremmel a 18. legeredményesebb nemzet lehet a jövő pénteken kezdődő londoni olimpián Magyarország - tűnik ki a USA Today internetes kiadásában elindított Olympic Medal Tracker-program előrejelzéséből.

A sportolók formáját és eddigi eredményeit összesítő "éremfigyelő" hetente változtatja a virtuális éremtáblázat állását és a versenyszámok első nyolc helyezettjének lajstromát annak függvényében, hogy ki hogyan szerepel a nemzetközi versenyeken.

A rendszer jelenleg három aranyérmet jósol: az úszó Gyurta Dánielnek 200 méter mellen, a kalapácsvető Pars Krisztiánnak és a tornász Berki Krisztiánnak lólengésben. Ez a szám megegyezik a Magyar Olimpiai Bizottság várakozásaival, a MOB minimálisan három aranyérmet és összesen tíz dobogós helyet vár, illetve 94 olimpiai pont megszerzését tűzte ki célul Londonban.

A program a 3 arany mellé 6 ezüst- és 7 bronzéremmel kalkulál a magyar küldöttség esetében - azaz kevesebbel, mint korábban. Tavaly júliusban, egy évvel az olimpia előtt 8 arany mellé 6 ezüstöt és 9 bronzot jósolt. Novemberben 5 első, 6 második és 11 harmadik helyezéssel számolt az amerikai oldal szimulátora, száz nappal az ötkarikás játékok kezdete előtt, 2012 áprilisában pedig 4 aranyat, 7 ezüstöt és 6 bronzot várt a magyar sportolóktól.

Moderálásra küldöm 1. bodorencsi123 2012.07.17. 12:46

Nagyon jóó ez a videó!!:)

http://www.youtube.com/watch?v=Ny--28kE3Og&noredirect=1hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Kézilabda: tesztmeccs a házigazdák ellen

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!