Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 17°C Még több cikk.

Csiribiri Kézműves alkotótábor Győrben

Csiribiri Kézműves alkotótábor 7- 14 éves korig - "Őseink nyomában"
Programjaink 8-16 óráig

Hétfő
Tudod-e hogyan készülnek a korongon a tálak, edények, kancsók? Ha nem most kipróbálhatod! Korongozás, agyagozás fazekas vezetésével.
Délután az ETO Park Élményszigetében kedvedre csúszhatsz- mászhatsz a kétszintes labirintusban, az akadályelemekkel tarkított légvárban, vagy a labdafürdőben. A jókedv garantált, hiszen van itt mászóháló, lógó cilinder, bokszzsák-erdő, óriáscsúszda.

Kedd
Az Állatkertbe indulunk, ahol a sok érdekes állat mellett megnézheted a nemrég született emucsibéket és az oroszlánok új kifutóját is. Du. megismerkedünk legősibb textilanyag elkészítésével, amit gyapjúból erős gyúrással víz segítségével, a "nemezeléssel" kapunk. Egy nemezeléssel töltött délután fáradságos, de jó móka, hiszen lehet pocsolni készítése közben, lehet jó szappanhabot csinálni, nem baj, ha vizesek leszünk.

Szerda
Kalocsa világszerte híres gyönyörű mintáiról, hímzéseiről. Hallottál -e a fecskenyakvörös, vadgalambkék, tulipiros színekről? Miután megismerkedünk a legszebb mintákkal, a koszorúformában elhelyezett színes virágokat tányérainkra festjük.
Délután próbára tesszük tudásotokat és kiderül ki figyel töri órán.Játékos formában megismerkedünk a rovásírással, feladatokat és fejtörőket oldunk meg,gyöngyöt fűzünk.

Csütörtök
A vászonból, bőrből, vagy gyapjúszőttesből készített zsákokat az egész magyar nyelvterületen ismerik. Mi Fűzött bőrtarisznyát készítünk ezen a napon, ,hogy legyen miben gyűjtened a zsebpénzedet.
Délután újabb bütykölés vár ránk!Fakanál bábokat készítünk.

Péntek
"A magyarok nyilaitól ments meg, Uram minket!". Ha hallottad már ezt a mondást, akkor tudod, hogy a honfoglalók kiváló lovasíjászok voltak. Neked vajon hogy megy az íjászkodás?

Táborunk zárásaként ügyességi feladatok, activity, kártyajátékok és arcfestés vár minden gyerkőcre.

Turnusok: 2012. július 2-6. és július 9-13.

Helyszín: Bridge Csónakház, Győr Kálóczy tér 6.

A tábor ára,amely tartalmazza a belépőket, alapanyagok, foglalkozások és napi egy ebéd árát 15.900 forint.

A buszjegyeket az ár nem tartalmazza!

www.csiribiritabor.blogspot.com

Köszönjük a lehetőséget: Murainé Kriszta és Murai Zsolt

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csiribiri Sport tábor Győrben

Tovább olvasom