Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 23°C Még több cikk.

Védőszentjükre emlékeztek a tűzoltók

Mosonmagyaróvár - Jutalmak és elismerések kiosztásával ünnepi állománygyűlésen emlékeztek meg védőszentjükről, Szent Flóriánról a város tűzoltói kedden Mosonmagyaróváron.
Szent Flórián napját ünnepelték a Mosonmagyaróvári Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság kötelékébe tartozók kedden. A tűzoltók védőszentjének ünnepén Sallai Péter alezredes, városi parancsnok a tűzvédelem fontosságáról beszélt. A parancsnok kiemelte: ez az ünnep nem csupán a tűzoltók köszöntéséről szól, hanem még szorosabbá fűzik a kapcsolatot azokkal a szervezetekkel, akik segítik a szervezet munkáját.

Az együttműködés kiváló példája a mosonmagyaróvári tűzoltók az ünnepségen bemutatott tartalék gépjárműfecskendője, amit a közelmúltban szereztek be önkormányzati támogatással. Az ünnepségen Botos Gábor tiszteletbeli tűzoltó idézte fel Szent Flórián legendáját, valamint beszélt a tűzoltók iránti tisztelet fontosságáról.

Ünnepi állománygyűlésen emlékeztek meg védőszentjükről a mosonmagyaróvári tűzoltók.
Ünnepi állománygyűlésen emlékeztek meg védőszentjükről a mosonmagyaróvári tűzoltók.


Az ünnep alkalmából a város polgármestere az önkormányzat és a tűzoltóság közötti eredményes együttműködés, valamint kimagasló munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Ásványi Pétert és Kálóczi Norbertet. A tűzoltóparancsnok a kimagasló munkavégzés elismeréseként szolgálatparancsnoknak nevezte ki Varga Ernőt, valamint soron kívül zászlóssá léptette elő és magasabb beosztásba nevezte ki Babos Attilát, a szolgálat terén nyújtott kiemelkedő munkája elismeréseként soron kívül törzsőrmesterré léptette elő Szabó Andrást.

A kiemelkedő munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesült Krúgné Hegyesi Ildikó, Kulacs István, Szeitz Zoltán, Szabó Attila Sándor, Szabó Róbert, Szabó Krisztián, Niczki Róbert, Schmitzhofer Zoltán, Besszer Sándor, Kézdi Gábor, illetve Varga Ákos Sándor. A Kétüsz Kft. dolgozói közül Fülöp Józsefné és Luksa Zsolt kapott dicséretet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kenderültetvény a padlásszobában - ezúttal Halásziban

Halászi - Egy tetőtéri szobában profi módon kialakított ületetvényen termesztett vadkendert egy… Tovább olvasom