Kisalföld logö

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 21°C | 31°C Még több cikk.

Strandügy: a helyszínre invitál az építtető

Dunasziget - Kedden foglalkoztunk a doborgazszigeti szabad strand helyi vihart kavaró ügyével. Zsidi Csaba, a kiszolgálólétesítmény építtetője, a használati jog tulajdonosa a helyi képviselő és a polgármester vitája kapcsán megjegyezte: az önkormányzattal kötött korábbi szerződést még egy mosonmagyaróvári kft. jegyzi, ő tőlük vásárolta meg a használati jogot.
Ehhez járult hozzá a dunaszigeti önkormányzat. A létrejött szerződés nyilvános, hisz e nélkül az építésügyi hatóságtól nem is kapott volna engedélyt. Szolgalmi joga azért nincs még bejegyezve, mert az csak a végleges használatbavételi engedély után történhet meg.

A szerződés szerint ötszáz négyzetméteres alapterületű létesítmény épül a strandon. Az ideiglenes szakhatósági engedély kiadásához a tűzoltóság kivételével – itt is csak az érintés- és villámvédelmi jegyzőkönyv hiányzott, s a villanyszerelés azóta elkészült – minden érintett hatóság hozzájárult.

Zsidi hozzátette: eddig összesen kétszer hívták meg testületi ülésre, mindkét esetben telefonon, röviddel az ülés kezdete előtt, így elfoglaltsága miatt nem tudott ezeken részt venni. Ennek ellenére – igény esetén – várja a képviselőket a helyszín megtekintésére. (A Kisalföld a vitát ezzel lezártnak tekinti – a szerk.)

Olvasóink írták

  • 3. banderas 2008. március 18. 20:25
    „alke,teljesen igazad van,aki építi az ingyen wc-vel,a zuhanyzóval csak jót tesz mindenkinek.A vízszámláját neki kell feladni,mi meg csak használjuk.Azt nem sajnáljuk tőle?”
  • 2. alke 2008. március 15. 06:38
    „Jó lenne már összefogni egyszer és valami olyat összehozni, ami majdnem mindekinek megfelelő. Tényleg jó lenne ott egy színvonalas kiszolgálóhely.”
  • 1. Tobi 2008. március 14. 13:16
    „Nos megint kiderült,hogy olyat fikázunk akinek nem is volt az egymillkos szerződéshez köze.Drukkolunk neki,hogy minnél jobb dolgot építsen.Hajrá”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könyvtár lehetne a nádori nagyterem

Mosonmagyaróvár - A magyaróvári vár értékei- nek feltárását, tereinek újragondolását tartalmazza a… Tovább olvasom