Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Rák elleni tea: Nem csodaszer, de jótékony

Az osztrák becsületrenddel kitüntetett dr. Dávid Tamás professzorról, aki az őserdő mélyéről gyűjtötte rákellenes teakeverékének receptjét, hamarosan dokumentumfilm készül. A készítmény elismert daganatgátló hatása ellenére Magyarországon továbbra sem kapható.
illusztráció
Amint arról lapunkban korábban (2003. április 4.) már beszámoltunk, dr. Dávid Tamás az osztrák egészségügyi minisztérium megbízásából a világ minden táján immunstimuláló és antitumorális növényi anyagokat gyűjt. Ennek során jutott el Dél-Amerikába, ahol a yanomami indiánok sámánjának unokáját sikeresen operálta meg csípődysplasiával.

Az őserdő mélyén megismerte az indiánok különleges teakeverékét, melynek alapanyagait, majd koncentrátumát megvizsgálva észrevette, hogy az erősíti az immunrendszert és kitűnő hatással van a rákos betegek szervezetére. Dávid professzor a napokban érkezett haza Dél-Amerikából.

A lébényi professzor: Az indián festő képével és a meggyógyított sámánunoka leleteivel.
Magasabb koncentrátummal

– Brazíliában, Guyanában, Venezuelában, Bolíviában, Peruban és Ecuadorban jártam, mindenhol vannak ültetvényeink – kezdte a professzor. – Most mintegy öt tonna gyógynövényt szállítunk Európába. Először a helyszínen megnéztem a növényi anyagokat, majd abból egy mintát küldtem a bécsi laboratóriumba. Ott megvizsgálták a bioaktív hatóanyag tartalmát, s mivel az megfelelt, ezért már szállítják is a teakeveréket szlovákiai gyártóhoz.

„ Az időjárás persze befolyással van a gyógynövény hatóanyagának koncentrációjára: most a Dél–Amerikában tomboló El Nino-vihar többször is gondot okozott nekünk."

– Arra törekszünk, hogy minden évben magasabb koncentrátumot állítsunk elő, így a két évvel ezelőtti keverékek gyengébbek a most előállítottnál. Egyébként vannak olyan, a tea alapanyagául szolgáló gyógynövények, ahol a hatóanyag-tartalom Ázsiában magasabb: Kínába, Vietnamba és Thaiföldre a mostani feleségem jár ezekért a növényekért. Egyébként dél-amerikai utam során találkoztam a meggyógyított sámán unokájával, s a helyiek szeretetét jelzi, hogy egy ottani indián festő képét ajándékozták nekem – mesélte el dr. Dávid Tamás.

Szétesett a daganat

– Azonban szakmai elismerések is értek: klinikai tanulmányok készülnek a teáról, s az eredmények bizonyítják hatásosságát. Legutóbb Kosáry professzor kiváló antioxidáns s daganatgátló hatásáról beszélt egy előadásában. Ehhez azonban életmódváltásra van szükség a betegnek. Sokan, akik a teakeverékhez megkapják az útmutatóul szolgáló könyvet, csak a polcuk mélyére rejtik, s nem foglalkoznak a hasznos tanácsokkal.

 A lébényi központ száma, ahol a teával kapcsolatban érdeklődhetnek: 96/360-590. A szlovákiai gyártó címe: Ajcor s.r.o. Novozámoeka ceste 2/3863 Komarno. Internetes információk: www.codtee.com
Csodaszer nem volt és nem is lesz a rák ellen. Mi azonban nyolc daganattípus esetén tudunk segíteni, meghosszabbítva így az életet. Szentpéterváron, ahol 300 ezer rákos beteg él, felmértük a tea hatásosságát: 19 százalékuknál kevesebb lett a fájdalom, s a mellrákosok hatvan százalékánál a daganat egészen egyszerűen szétesett. Az orosz állami televízió bemutatta azt a férfit, akinek egész egyszerűen egy lyuk maradt így a hátán. Még egy példa, ám ezt csak halkan jegyzem meg: az országos onkológiai intézet egyik megbetegedett munkatársa is az én teámat issza – tette hozzá a professzor.

Futóverseny Lébényben

– Egy nemzetközi alapítványt is elindítottunk Bécsből, melynek az információátadás és a betegek megmentése a célja. Különös figyelmet fordítunk a magyar betegekre – hisz Magyarországon, a beadott kérelmeink ellenére továbbra sem kapható a készítmény –, akiknek a 200 eurós ár helyett 19.700 forintért kínáljuk a teakeveréket. Ehhez azonban a szlovákiai Komárno melletti Ajcorba kell utazniuk – miután felvették a lébényi központunkkal a kapcsolatot –, s a magyar útlevél bemutatásával kedvezményesen juthatnak a készítményhez.

Ahhoz, hogy az alapítványunkra minél több pénz folyjon be, s közben felhívjuk a figyelmet a veszélyekre, különböző rendezvényeket szervezünk: jövő tavaszra tervezünk egy futóversenyt Lébényben. A megelőzésre, a helyes életmódra és táplálkozásra most nagy súlyt fektetünk, szeretnénk a háziorvosokat és az iskolákat is bevonni ebbe a programunkba – hangsúlyozta dr. Dávid Tamás.

Film is készül

– Nemrég egyébként a rákkutatásban végzett tevékenységemért Budán vehettem át a nemzetközi Interlyra-békedíjat, melyet előttem többek között Placido Domingo és Mahatma Gandhi kapott. Sőt, egy dokumentumfilm is készül a teakeverékről és a tevékenységünkről. A magyar–német koprodukció szeretné felrázni az embereket az életmódjukkal kapcsolatos eltompulásos helyzetből. Hamarosan azonban ismét elutazom: egy ecuadori világkongresszuson tartok majd előadást a daganatos betegségekről.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Medgyessy támogatná az élményfürdőt

A napokban a máriakálnoki és a mosonmagyaróvári polgármester a turisztikai államtitkárnál járt… Tovább olvasom