Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 14°C Még több cikk.

Nők a városért: bál a rászorulók javára

A Nők a Városért Mosonmagyaróvár elnevezésű civil szervezet immáron hatéves múltra tekinthet vissza. Nagy sikerként könyveli el, hogy egy éve színvonalas és kedvelt baba-mama klubot működtet.
A Nők a Városért Mosonmagyaróvár hat évvel ezelőtt azzal a céllal alakult, hogy a város hátrányos helyzetbe került gyermekeit segítse, hozzájáruljon az értelmi sérült fiatalok életkilátásainak javításához és lehetőségeihez mérten támogassa a rászorulókat.
Ehhez, civil szervezet lévén, jótékonysági akciók segítségével és tagdíjakkal megfelelő anyagi hátteret próbált biztosítani. Az évek során megerősödött, így a Gyermekek Átmeneti Otthona és a Naposház támogatásán túl fel tudta vállalni a baba-mama klub életre hívását is. A klubot a változatos programok felvonultatásán túl felszerelték játékokkal, hogy amíg az anyukák különböző előadásokat hallgatnak, a kicsik ne unatkozzanak. A Gyermekek Átmeneti Otthona lakóinak idén karácsonyra már névre szóló ajándékkal kedveskedtek és nem maradt el a szokásos évi egynapos kirándulás sem. 2002-ben hozzájárultak a fogyatékosok világnapi rendezvénye lebonyolításához, támogatták a Lajta Néptáncegyesületet és egy erdélyi gyermekkórust is.
A Nők a Városért Mosonmagyaróvár idén is megrendezi nagy érdeklődésre számot tartó maskarabálját, melyet tavaly számos jelmezes, így apácák, hastáncosok, cserkészek, olajsejkek tettek színesebbé. A szervezők idén is hasonló lelkesedésre számítanak a törzsvendégektől és minden új érdeklődőtől, cserébe jó hangulatot, a Loyd Egylet jóvoltából kiváló zenét és jóízű vacsorát garantálnak. A maskarabál január 25-én, este 7 órakor kezdődik a Kühne-étteremben. További információ a 211-015-ös, 212-339-es és a 204-355-ös telefonszámokon kérhető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sziszi: rajongói máris sztárként kezelik

Alig néhány napja, hogy két társával beköltözött az RTL Klub ValóVilág-villájába a mosonmagyaróvári… Tovább olvasom