Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Népes tábor a Kisalföld családi futáson

Az egészen kicsiktől az idősebbekig sokan teljesítették a távot a Kisalföld által a hétvégén szervezett családi futáson.

Népes tábor gyűlt össze szombaton reggel a mosonmagyaróvári Magyar utcán, hogy részt vegyenek a Kisalföld által szervezett családi futáson. A Magyar–Jókai–Károly–Kiserdő–Kálnoki–Strand utcákon át a Voluta nemzetközi vízi fesztivál helyszínéig tartó mintegy másfél kilométeres távot az egészen kis gyerekektől az idősebb korosztályig sokan teljesítették.

Elsőként ért célba a tizenegy hónapos Kerényi Szabolcs, igaz, őt nagybátyja, Palcsa Ferenc tolta babakocsiban. A kisfiú anyukája, Palcsa Rita az első helyezettől kicsit lemaradva ugyan, de szintén teljesítette a távot. Az első helyezett futó, Palcsa Ferenc mint mondta, nem először vesz részt hasonló versenyeken, teljesítette többek között már a Budapest–Bécs távot is. Rendkívül jó kezdeményezésnek tartja a Kisalföld által szervezett rendezvényt, ám mint mondja: sokkal több ilyen jellegű családi futást kellene szervezni.

Méhes Ákos

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három-esélyes jegyző-pályázat

Mosonmagyaróvár korábbi jegyzőjének jogviszonya közös megegyezéssel februárban megszűnt, azóta az aljegyző látja el feladatát. Az önkormányzat év elején pályázatot írt ki a poszt betöltésére. Akkor a három jelentkező közül a bizottság egyet támogatott, s személyére tett javaslatot a testületnek. Az ő pályázatát azonban az utolsó pillanatban a polgármester levette napirendről. Tovább olvasom