Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Motorosok adománya a mentőszolgálatnak

A Szigetközi Sasok Motoros Baráti Kör évről-évre jótékony célra ajánlja fel a nyári motoros találkozójuk bevételét.
– Idén harminc százalékkal nőtt a találkozón résztvevők száma. A Dunakiliti mellett megrendezett összejövetel bevételének egy jelentős részét ezúttal a mosonmagyaróvári mentőszolgálatnak adományoztuk – tájékoztatott Varga Róbert, a szervezet elnöke. Dr. Mihályi Zsuzsanna, háziorvos, belgyógyász szakorvos közreműködésével öt modern vérnyomásmérő készüléket adtak át a mentősöknek. Mészáros Lajos, a mentőszolgálat mosonmagyaróvári kirendeltségének vezetője örömmel vette át a korszerű berendezéseket, mint mondta, minden eszközre szükség van. Még hozzátette: hétfőn vesszük át a szolgálat új épületét, és reméljük október végére már innen indulhatnak ki a mentőautóink.A motoros egyesület gyakran adakozik: korábban többek között a Karolina Kórház gyermekrészlegének gyűjtöttek.

Olvasóink írták

 • 5. Griffin 2009. szeptember 29. 11:21
  „azt gondoltam én is, azért fejeztem ki elismerésemet(sokat,akik tudnának adni, eszükben sem jut;aki pedig nem olyan vagyonos, szívesen adakozik, ez elgondolkodtató számomra)”
 • 4. rivotril2mg 2009. szeptember 29. 01:17
  „ezek az igazi motorosok,nehogy eszébe jusson valakinek is egy kalap alá venni őket a 20 éves kis takony, milliomos szülőkkel ellátott kis mitugrászokkal,akik az utakra csak jampiskodni járnak”
 • 3. Griffin 2009. szeptember 28. 11:10
  „ezek milyen motorosok?
  1.goj-motorosok?
  2.guy-motorosok?
  3.gay-motorosok?
  Egyébként gartulálok, szép, és nemes a gesztus, sok ilyenrők olvasnék szívesen, szívesebben, mint a celebek rémtetteiről.”
 • 2. Truder 2009. szeptember 28. 10:21
  „Csatlakozom Sumi véleményéhez.”
 • 1. sumi74 2009. szeptember 28. 06:30
  „Bár én autós vagyok,sajnálom hogy az autós társadalom között nem alakul ki ilyen szoros baráti kör.
  Motoros és motoros között óriási a különbség,van aki ész nélkül tolja neki lakott területen,van aki tolja neki de nem veszélyeztet ezzel senkit ,szóval nagyon változó motorosokat lehet nap mint nap látni az úton.
  Az biztos én mint autós (pedig szeretek motorozni is,de jelenleg nincs gépem),figyelni kell rájuk,és én személy szerint ha látom hogy jön mögöttem egy motor,esetleg "siet" is,akkor nem tarom fel hanem lehúzódok,és simán elfér még akkor is ha szembe jönnek.Vigyázzunk egymásra,és magunkra is!

  Szigetközi Sasoknak üzenném hogy példaértékű a hozzáállásuk és kívánok nekik további jó ,és balesetmentes motorozást!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Búcsú a parancsnoktól

Bajtársai tiszteletadása és mély részvét közepette kísérték utolsó útjára Grósz József Andrást. Tovább olvasom