Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 28°C Még több cikk.

Közlekedésbiztonsági kerékpárosnap

A településen közlekedésbiztonsági kerékpárosnapot szerveztek a minap (felvételünkön), amely a közel hatvan, főként fiatal kerékpáros résztvevő elméleti és gyakorlati tudásának felmérésével kezdődött.
A rendezvény első részében Kalincsák István mérnök, műszaki tanár tartott a résztvevők számára előadást a biztonságos közlekedésről. Ezzel egy időben a hegyeshalmi polgárőrök által készített kerékpáros közlekedési tesztlapokat töltötték ki a résztvevők, amelynek kiértékelésében Pingicer Zsuzsanna rendőr százados segédkezett. Később rendőrségi felvezetés mellett az újonnan átadott kerékpárúton kerekeztek ki a gyakorlati tesztpályára.


A régi kishatár mellett lévő aszfaltos parkolóban kerékpáros gyakorlópályát építettek ki, amelyet nagy örömmel vettek birtokba a résztvevők. A nap zárásaként a községházánál Szőke László polgármester adta át az elméleti és a gyakorlati tudásban kiemelkedőknek a díjakat.

A hegyeshalmi polgárőrök minden résztvevő számára ajándékokkal: kerékpároslámpák, láthatósági mellények és egyéb közlekedésbiztonsági eszközökkel kedveskedtek.

Összesítésben az első helyen végzett Bokodi Lili, második Krajcsirik Marcell, harmadik Deák Martina. Kiemelkedő eredményt értek el Sturm Balázs, Bendó Milán, Fábry Patrik, Gondár Stefánia és Mészáros Marcell.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hagyományt teremtenek a fesztiválból

Háromnapos rendezvényre várták az érdeklődőket hétvégén Mosonmagyaróváron a Wittmann parkba. A… Tovább olvasom