Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Kiszavazták, de szeretik Sziszit

Közel öt hónap után kiköltözni kényszerült a ValóVilág villájából a mosonmagyaróvári Fekete Szilvia (Sziszi). Anikóval vívott párbajában kis szavazatkülönbséggel maradt alul.
Sziszi: 242 ezren szavaztak rá, a párbajban mégis vesztett. Fekete Szilvia Sírós búcsú: Fekete Szilvia és Stohl András műsorvezető is sírva fakadt az eredmény láttán.
Közel öt hónap bezártság után vasárnap éjjel végleg kiköltözött a ValóVilág villájából a mosonmagyaróvári Fekete Szilvia. Az Anikóval vívott párbajban csupán kis szavazatkülönbséggel maradt alul Sziszi. Az RTL Klub börtönoperettjének „vörös démona" 142 napot töltött a villában. Győzelméhez támogatóinak 242 ezer szavazata sem volt elegendő. Mint mondta: „Megismernek az utcán, körberajonganak, foglalkoznak velem, ami nagyon jó, de én úgy érzem, hogy ugyanaz az ember maradtam, aki voltam, mielőtt beköltöztem a villába."
Közel öt hónap után tegnap reggel ismét mikroport nélkül ébredhetett a mosonmagyaróvári Fekete Szilvia. Az RTL Klub börtönoperettjének „vörös démona" 142 napot töltött a ValóVilág villájában. A valóságshow második szériájának legnagyobbnak titulált párbaján Sziszi 242 ezer szavazata nem volt elegendő Anikó ellen.

A vasárnap esti műsorban Sziszi kortesbeszédét villabeli párja, Péter prezentálta. A birkózó örök szerelemről beszélt: – Szükségem van rá, szeretem és vissza akarom kapni! – mondta a sportember őszinte tekintettel, s azzal a reménnyel, hogy erre ezernyi meghatott, olvadozó családanya és nagymama nyúl a telefon után.
A mosonmagyaróvári lány élete tegnap este óta gyökeresen megváltozott. Felvételről felvételre, interjúról interjúra viszik és közben autogramok százait osztogatja. Lapunknak éppen a Mónika-show „Beszólok Sziszinek" című felvétele után sikerült elérnie. Itt – mint mondta – nem kímélték a résztvevők.

– Esélyesnek érezted magad a párbaj előtt?
– A külvilágból szinte semmit sem érzékeltünk, ritkán vittek ki bennünket, azonban ott sem érintkezhettünk az emberekkel, nagyon vigyáztak ránk, senkivel semmilyen információt nem cserélhettünk. Így azt sem tudtam, hogy mennyire vagyok erős, mennyire kedvelnek a nézők. Csupán az előző párbajok alapján lehetett következtetni erre. Éreztem és számítottam arra, hogy Anikó megy vissza a párbajról. Az utolsó ötben sem szégyen bent maradni és büszke vagyok arra, hogy Gábor mellett én voltam bent idáig a leghosszabb ideig a villában. Úgy érzem, elég jól viseltem a bent töltött időt, bár az utolsó egy hétben nem kaptunk annyi feladatot, hogy teljesen lefoglaljon bennünket.

Ez már egy kicsit unalmas és kellemetlen volt. Az elején abszolút nem számítottam arra, hogy ilyen hosszú ideig bent maradok. A játék kedvéért jelentkeztem és nem a nyereményért. Tudom, hogy vannak nálam humorosabb és jópofább emberek, de azért jelentkeztem, mert szerettem volna olyan emberek közt lenni, akikkel együtt tudok tölteni napi huszonnégy órát. Ez sikerült, hiszen kialakult egy elég komoly barátság Zsoltival, amit úgy látok, hogy a villán kívül is működni fog. Hasonló érdeklődési körünk van, nagyon hamar megtaláltuk a hangot egymással. Rajta kívül még Csöpke az, aki úgy érzem, nagyon kedvel és mióta kijöttem, mindenhová elkísér.

„ Megismernek az utcán, körberajonganak, foglalkoznak velem, ami nagyon jó, de én úgy érzem, hogy ugyanaz az ember maradtam, aki voltam, mielőtt beköltöztem a villába."

– Mi történt veled a „szabadulásod" óta?
– A párbaj után édesanyámmal fent maradtam a fővárosban. Reggel hat órától egészen este fél tízig beosztották a napom. Valószínűleg az elkövetkezendő napokat Mosonmagyaróváron töltöm. Úgy tudom, hogy a barátaim bulit szerveztek a fogadásomra. Most egyelőre pihenek egy nagyot. Igyekszem kipihenni magam, mert a villában nem tudtam jól aludni. Rengeteg kritika és dicséret ért, mióta kijöttem. Folyamatosan kapom a rosszat és a jót egyaránt. Szerencsére azért a jóból több van. Azt mondták, hogy az eddig kiesettek közül még senkit nem fogadtak ilyen szívélyesen és szeretettel az emberek és ennek nagyon örülök.

– És Péter?
– Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan alakul a kapcsolatunk a továbbiakban. A villán kívül hogyan fogunk egymáshoz viszonyulni. Teljesen más közegben leszünk, új dolgok nyílnak meg előttünk. Nagyon örülnék neki, ha továbbra is működne ez a kapcsolat.

– Ki lesz a befutó?
– Szerintem Gábor mindenképpen benne lesz az utolsó háromban, bár e tekintetben nagyon sok a találgatás. Egy kicsit felborult a rend, mert azt gondoltam, hogy a három fiú marad bent utoljára, de kintről most egészen máshogy látom az egészet. A végső győztes szerintem Gábor vagy Anikó lesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az élet megállíthatatlan

Ötödik évfolyamos hallgatók búcsúztak a hétvégén a Nyugat-Magyarországi Egyetem mosonmagyaróvári… Tovább olvasom