Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Kiss váltja Preinert Dunaszigeten

Rendkívüli testületi ülésen, titkos szavazáson határoztak négy igen és egy tartózkodás mellett arról, hogy az alpolgármesteri székben Preiner Imrét Kiss Sándor képviselő váltja.

Cseh Benjamin Csaba polgármester arról tájékoztatta a Kisalföldet, hogy rendkívüli testületi ülésen titkos szavazás keretében, négy igennel és egy tartózkodással a képviselők lemondatták Preiner Imre alpolgármestert, aki egyébként képviselői státusát megtarthatta.

A posztra egyedüli jelöltként Kiss Sándort hasonló arányban választották meg.

A dunaszigeti településvezető nem kívánta kommentálni e döntést, de annyit elmondott: – Békességet akarunk Dunaszigeten, és bízom benne, hogy ezentúl mindenki egy irányba tolja a falu szekerét.

Cseh Benjamin Csaba reméli, hogy a falu elindulhat a gazdasági fellendülés útján és egy erősebb közösség is formálódik. Előbbivel kapcsolatosan megjegyezte: "kintlévőségeinket felszámoltuk, az idei büdzsénkben tervezett 29 millió forintos hiány megszűnt, és nincs augusztusi kifizetetlen számlánk. Ebben sokat segített az önhikis támogatás is."

Olvasóink írták

  • 3. kóchenger 2011. szeptember 18. 20:24
    „Azért vannak akik visszasírják, főleg akik részesültek a bőség kosarából.”
  • 2. krigli 2011. szeptember 18. 09:48
    „Így igaz: a jelszó legyen a megújulás!Csak kár,hogy nem tíz évvel korábban állt össze egy ilyen "csapat".Remélem,lezárult egy korszak,akik képviselték ,még arra sem méltók,hogy a nevüket említsük.”
  • 1. kóchenger 2011. szeptember 17. 19:00
    „Gratulálok! Új polgármester, új alpolgármester, új jegyző, mindez az utóbbi fél évben. Remélem, a falu fejlődése is új útra lép.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Veszélyes fa Mosonmagyaróváron - fotók

Jó ideje figyelemmel kísérem egy fa sorsát Mosonmagyaróváron Radnóti utca 4 szám előtt. Tovább olvasom