Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett -3°C | 6°C Még több cikk.

Késsel fenyegette, majd megerőszakolta a lányt

Mosonmagyaróvár - Alig két óra alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki először késsel fenyegetett, majd megerőszakolt egy huszonéves lányt csütörtök délután. A bíróság pénteken elrendelte a támadó előzetes letartóztatását.

Autójával a mosonmagyaróvári Terv utcában várakozott egy huszonéves lány csütörtök délután. Amikor visszament a kocsihoz, beült és éppen indulni akart, ám egy ismeretlen férfi ugrott be az anyósülésre, aki  kést rántott elő és azzal fenyegetőzve kényszerítette a hölgyet, hogy induljanak el a kocsival.

Először Halászira vitette magát, majd hosszabb időn át furikáztak a környéken, míg végül Dunaszigeten egy elhagyatott helyre hajtatott a támadó. Itt – továbbra is a késsel fenyegetve – megerőszakolta a megrémült lányt. Ezt követően visszavitette magát Mosonmagyaróvárra, itt a Fő úton a buszmegállóban kiszállt és elmenekült. A történtek hatása alatt lévő riadt lány hazasietett, ahol elmesélte a szörnyű esetet. Az édesanyja aztán azonnal értesítette a rendőrséget.
A lányt elmondása szerint a késsel végig sakkban tartotta támadója. Attól félve, hogy megszúrja, nem mert vele ellenkezni. Amint azt a nyomozóknak elmondta:
menet közben elhaladtak az út szélén igazoltató rendőrök mellett is, ám tartva a fenyegetőző támadótól, nem mert jelezni a járőröknek.
A lánynak azonban annyi lélekjelenléte volt, hogy útközben beszélgetett a férfivel és megpróbált minél több információt megtudni róla.
Mint később kiderült, ez nagyon jó taktikának bizonyult, ugyanis a nyomozók ezekből az adatokból már ki tudtak indulni a támadó felderítésekor. Az eset után alig két órával dunakiliti lakásán el is fogták a bűncselekménnyel gyanúsítható 28 éves J. Attilát. A férfi kihallgatása során beismerte tettét. A támadáshoz használt kést nem találták meg nála, állítása szerint ezt a Lajta-hídnál eldobta. Mobiltelefonjában azonban megpillantották azt a képet, amit a lányról készített az autóban. A férfit őrizetbe vették, előzetes letartóztatását pedig a bíróság tegnap elrendelte. Ellene erőszakos közösülés és személyi szabadság megsértésének gyanújával indult eljárás. Az elkövetőnek egyébként még nem volt dolga a rendőrséggel. 

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. HoPpÁ 2008. január 25. 01:54
  „Cicababa téged is jól megkéne baszatni egy - két tagbaszakadt hagymaszagú megtermett bibircsókus faszú cigánnyal. Lehet hogy titkon te is ékveznéd? Elég ostoba egy picsa lehetsz.

  Egy biztos. Ha a családomban valakivel ilyen történne, és bebizonyosodna az illetőről, hogy ténylegesen Ő tette, akkor önbíráskodás ide, vagy oda a svájci bicskámmal darabolnám fel a faszát, és a kutyáknak dobnám, mielőtt még lesittelnék.”
 • 27. ndr 2008. január 23. 13:30
  „Maga túl okos ember lehet Cseter János! Fordítsa már le, amit írt, mert ez cseterül van írva! Miről beszél?”
 • 26. Cseter János 2008. január 23. 12:15
  „Kedves Olvasótársaim! E hó 19.én megírtam e cikkhez, az illő véleményemet! Közte rengeteg szadista írástlehet olvasni, és ezt nem tudtam szó nélkül hagyni ezért írtam rá véleményt másnap. Persze nemis csoda, hogy az olvasótársaim közt akadnak olyanok akik értelmetlenűl kiforgatják szavaim, és az értelmét megváltoztva szórakoztatják egymást.Lassan már bűnössebbnek állitanak be mint a cikkben erőszakol egyént. Igaz, ha egy torz tükörbe néznek, akkor azt hiszik, hogy nem is Őt saját magát látja viszont! Tanúlt emberek, amikor unatkoznak,s szedik elő a megszokott alantas énjeiket Folytava alantas szokásaikat egy hatásos alkotást képzelve írásaikat szamárságaikat!”
 • 25. cicababa 2008. január 23. 11:21
  „Jobban járt volna a kiscsaj, ha lvezi a behatolást.......sok megerőszakolt titkon élvezi is az aktust.csak szégyenlik...hihihihi”
 • 24. gyakor 2008. január 22. 19:32
  „Ejnye bejnye! Miért bántjátok Cseter Jánost? A szabad szókimondás mindenkit megillet. Az, hogy egyszer így, egyszer úgy nyilatkozik, az egy dolog. Hivatkozik arra, hogy Ő nyitott könyv. Bezzeg mások. Felfedtem kilétemet, eredmény: tessék türelmesen végigböngészni hozzászólásait, amelyekben erősen elkanyarodik a témáktól.
  Véleményem az esetről: Az erőszak semmit nem old meg. Igazságszolgáltatásunknak vannak hibái. Biróság itélkezzen minden bűnös felett, mert a lincselés erőszak. Márpedig az erőszak erőszakot szűl. Hogy ez nem mindíg sikerül?? Ezen kell változtatni!”
 • 23. Másik olvasó 2008. január 20. 22:20
  „Tisztelt Cseter Úr!
  Teljesen egyet értek az előttem szólóval. Jó lenne, ha a hozzászólásai valóban az adott témáról szólna, nem pedig arról, hogy mindenért a kormány felelős. Hozzá teszem, esetenként egyet értek megjegyzéseivel, de ezekenek is megvan a helye. Van erre külön fenntartott topic.”
 • 22. Cseter János 2008. január 20. 17:52
  „Kedves Olvasó ne tán Te is állástalan tanár vagy? Lehet ismét nevetni!
  Kérem nézzed meg ismét az írásokat, és, azt tálaljad, hogy én ki felett ítélkeztem, ha egyszer azt állítod! Ja, hogy te nem ismered a hivatali visszaéléseket annak örűljél, én ismerem. Persze ,ha ez a szórakozásod, csak tessék! Közbe nézzél tükörbe!”
 • 21. Olvasó 2008. január 20. 17:35
  „Ezt is Cseter j. állította,aki" sosem szokott ítélkezni"és amit állít az szerinte fedi a valóságot:

  "Mindehova nem lehet pajzsokkal fekszerelt rendőrruhába bojtatott hóhérokat állitani!"
  "A mai rendszer szüleménye az, hogy alantas természetű elmerek,ha kapnak a egy kicsi kis hatalmat, akkor azzal büntetlenűl, legtöbbször visszaélhetnek!" Az Ön levelein,(ha sikerül elolvasni a hemzsegő hibáktól és a nem éppen érthetően megfogalmazott mondataitól) nem megsértődni lehet,csupán jókat nevetni és azon gondolkodni,hogy vajon milyen eredménye van az Ön irásainak? :))))
  Az értelem nem a hozzászólók nevében tükröződik!!!”
 • 20. Cseter János 2008. január 20. 16:43
  „Kedves Olvasó! Ha én valaki,vagy valakikről valamit állitok az fedi a valóságot! Sosem szoktam itélkezni ,az nem az én feladatom. Csusztani és gátlástalanúl olyant állitani amit nem kell bizonyítani az a névtelen, az ál neveket használó egyes olvasók szokása! Nekem sem tetszik az, ha ártatlan emberek esnek áldozatúl az emberi mivoltából kivetközött egyéneknek! Az, hogy az igazságszolgáltatás és a bünüldözést az én meglátásomból hova helyezem az az én magánügyem. Ha valaki megsértődik levelezéseim által az egyszerüen megtalálhat a sajtón kerszetűl. Hisz az én nevem ismert, nem úgy mint azoké, akik állandóan engem szapulnak. Úgyérzem, hogy van eredménye írásaimak! Nekem nincs semmi érdekem abban, hogy ne a valóság legyen köztudott!”
 • 19. Olvasó 2008. január 20. 13:23
  „"Itélje el a bűnöst a bíróság nem az olvasók dolga! Persze, ha valaki ebben éli ki a gátlásait, akkor mennyivel különb az olsazliszkai cigányoknál?" Ez egy olyan hozzászóló véleménye,aki eddig még minden cikkhez úgy szólt hozzá,hogy nem csak azt szidta és nem csak azok felett ítélkezett akikről az újságcikkek szóltak
  (p.l. petárdabaleset,rokkantak parkolóit elfoglalók....),de szidta a törvényt,a politikusokat és még sok mindenki mást is.
  Ejnye-ejnye! Feledékeny az "Úr" nagyon!!

  Reméljük a vétkes elnyeri büntetését és a börtönben örökre elveszik a kedvét attól,hogy így élje ki aljas vágyait. Talán ott majd azt is elfeledtetik vele,hogy ő egy férfi!”
 • 18. Katie 2008. január 20. 13:19
  „Miről beszélünk?
  Kedves János! Mindenki tisztában van vele, mi lesz ebből...
  A bíróság elítéli, kap majd pár évet, aztán kiengedik, ha bent jól viselkedik még előbb is a kelleténél! Aztán éli életét majd mintha mi sem történt volna. És mi lesz a másik féllel?
  Én nem ítélkezem, de az ártatlanság az ilyen helyzetekben erős kifejezés...”
 • 17. Cseter János 2008. január 20. 12:48
  „Olaszliszkán a tanár urat a gyerekei szemeláttára verték agyon acigányok! Akkor, azt zúgta a közvélemény, hogy Önbíráskodó és kírtani a cigányokat, a többit nem is fogom felsorolni, hisz felesleges! Főleg, akkor amikor még a bíróság nem döntött! Addig mindenkit megillet az ártatlanság vélelme! Mi van akkor, ha nem igaz a történet? Vagy nem hallottak az "Öt rtendőr és a Zsanett" erőszkolási esetéről? Minek addig Ítélkezni? Olyan jó érzés a szadizmust emlegetni? Itélje el a bűnöst a bíróság nem az olvasók dolga! Persze, ha valaki ebben éli ki a gátlásait, akkor mennyivel különb az olsazliszkai cigányoknál?”
 • 16. danone 2008. január 20. 12:10
  „Múltkor hallottam a TV-ben, hogy USA-ban egyik államban beszüntették a halálbüntetést, mert drágább lenne, mint az életfogytig tartó... !? Nem értem, hogy a bűnözőknek miért nem jó golyó, vagy kötél általi halál, mint a régi szép időkben!
  Ez a J. Attila is azt érdemelné. Ahogy nagypapám szokta volt mondani: "farkanál fogva fölakasztani"”
 • 15. lala 2008. január 20. 10:49
  „Most tudtam meg hogy a rohadt állat, biztonsági őr volt Dunakilitin.
  Ő és a védelem,biztonság őre! Igaz oda már mindenkit felvesznek aki dolgozni nem akar, csak pénzt keresni a semmittevéssel.
  Kitől védi meg az állampolgárt? Saját magától?”
 • 14. A Senki 2008. január 20. 08:34
  „Sokkolot pl engedélyezném!
  Csak a sok nyomorult tanulatlan láma azzal is visszaélne:(
  Remélem jóó,fogatlan mélytorku kisköcsög lessz!!!Szárazon majd minden nap,vagy elötte hintőporozzák hogy jobban fájjon neki.Sajnálom a lányt,és remélem helyre áll majd az élete(ha az ilyen formában lehetséges)
  Az összes ilyent kiengedném az utcára az emberek közé elötte meg kihirdetném hogy hol és mikor!akadna jelentkező az 200%!!!
  Lehetne kemény,ügyes, okos!!!Játszhatná az erösebbik nemet.Én is férfi vagyok de ilyenkor szégyenlem kicsit.HAJRÁ FOGDAÖRÖK!!!!RENDÖRÖK!!!!Ózd allstars!!!Ha valkinél meg lenne "fényképezös mobil sok oldal van ahová fel lehet tölteni képet!!"A többi ilyennek azt üzenem hogy kicsit téglázza ki a ***** és törje vissza!!!Vagy probálkozzon egy 120 kilos jóképességü,fuxos,nyakigtetovált maneggerrel!Sok sikert....
  Hosszába kell falcolni majd el ne felejcsd te féreg!Lepedöböl meg lehet csikokat hasittani!!!(magasra nehogy leérjen a lábad!”
 • 13. A Senki 2008. január 20. 08:24
  „Hello mindenkinek.
  Nem lennék szivtelen ha hetekig kinoznám aztán élve elásnám!
  Az ilyen embeeknek FELESLEGES ÉLNI!!!!!
  Gusztustalan,visszataszitó,szégyenletes.Tönkrtesz egy olyan ember életét aki nem olyan nyomorult,és nyomorék mint Ő!!!!
  Pár év börtön?Komolyan mondom hogy nem tudnám elképzelni hogy mit teenék ha a környezetmbe történne ilyen......
  Remélem nem felejtenek a helyiek és megvárják.....
  Egy jópofa csákánynyéllel,lapátnyéllel ugyanezt!A kis román cigánnyal együtt....
  Hányinger emberek léteznek sajnos:S
  A kocsit meg nem sajnáltam volna 60 al egy oszlopnak.Még mondjuk bízom olyan rendöröknél véltlen eleshetett párszor utközbe,
  Kötelet neki!!!”
 • 12. kicshuszár 2008. január 20. 03:18
  „Szeretik az ilyen állatokat a sitten! Majd játszanak vele papást mamást, majd megtudja remélem milyen amikor ő nem akarja,de még is megcsinálják a mocsok állatot!”
 • 11. szirc 2008. január 19. 16:31
  „Kap pár évet , ha öngyilkosság látszatát kelti akkor levesznek belőle . Kikerül és csak rosszabb lessz . De most a Személyiségi jogok őt védik nem az áldozatot .A csaj meg egy életen átt nemtudja feldolgozni .Levágni neki és többet nemkövet el ilyet .”
 • 10. pancser 2008. január 19. 14:40
  „Nem biztos, hogy jól taktikázott a lány, mert az ilyenek gyakran ölnek, a lebukástól való félelmükben. Azt ajánlanám az ilyen helyzetbe kerülteknek, hogy gyors fékezéssel, baleset színlelésével, trafipax esetén gyorshajtással inkább vonják magukra a rendőrök figyelmét.”
 • 9. pancser 2008. január 19. 14:27
  „Szörnyű, de hát az erőszak ömlik mindenfelől. Kiherélés, száz botütés ez feltétlenül szükséges lenne. A modern társadalom van olyan hülye, hogy pár évig eteti, őrzi, szállást ad neki, hogy kikerülve a következő áldozatát erőszakolja meg. Herélés után egyszer és mindörökre megszűnik ez a veszély!”
28 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Álrendőrök rabolták ki a férfit

Mosonmagyaróvár - Szlovák álrendőrök állították meg a kittsee-i határ előtt, s vitték el az autóját… Tovább olvasom