Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Javaslatokat várnak a civilek díjára

Három éve alkotott rendeletet a képviselő-testület a ˝Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért˝ díj adományozásáról.

Az elismerés azon személy vagy szervezet részére adható, aki huzamosabb időn át kiemelkedő tevékenységet folytat Mosonmagyaróvár civil társadalma érdekében vagy kimagasló módon hozzájárul a város közösségi életéhez és jó hírének ápolásához. A díj adományozására beérkező javaslatokat az oktatási, kulturális és sportbizottság bírálja el és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyről. A kitüntetésben évente egy személy vagy szervezet részesíthető.

A díjat a mosonmagyaróvári Civil Napon adják át. A díjazottra javaslatot tehet a város polgármestere, önkormányzati képviselő, mosonmagyaróvári székhelyű társadalmi és civil szervezet. A javaslatot írásban kell benyújtani, aminek tartalmaznia kell az ajánlott személy vagy szervezet pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását. Díjazásban csak élő személy részesülhet.

Az arra jogosultak javaslataikat indoklással ellátva legkésőbb augusztus 30-ig küldhetik el a polgármester részére. További tájékoztatót Fehérné Bodó Mariann jegyző tud adni az 577-806-os telefonszámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cserélik a távhővezetékeket

A jelenlegi elöregedett légvezetékek helyett, földbe fektetett csöveken érkezik majd a meleg az… Tovább olvasom