Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 12°C Még több cikk.

Hol nyaraljon a gyerek ?

Még néhány hét ugyan hátravan a várva várt vakációig, a szülők nagy része már szervezi gyermeke elhelyezését a nyári hónapokra. A nyári táborok széles választékából választhatnak a szülők Mosonmagyaróváron és környékén.

Egészséges életmód

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület is szervez életmódtábort Dunaszigeten. Az augusztus 5-től 11-ig tartó táborozásra összesen tizenöt, 13 és 16 éves kor közti

fiúkat és lányokat várnak. A program célja a szabadidő aktív eltöltése és az egészséges életmód népszerűsítése. A táborban az egyéb sportok mellett a gyerekeknek lesz alkalmuk kenuzásra és lovaglásra is. Az egyhetes nyaralás körülbelül tízezer forintjába kerül a szülőknek.

Környezetvédelem, idegen nyelv

A Pisztráng Kör Egyesület Dunaszigeten négyféle táborba várja a 10 és 18 éves kor közti fiatalokat. Június 24-től kilenc napon át tartó programnak a fő témája a környezetvédelem lesz. Július közepétől egy-egy héten át angol, illetve német nyelvi sporttábor várja a fiatalokat. Itt állandó idegen nyelvi közegben, játékos párbeszédek formájában és sportolás közben tanulhatnak a résztvevők.

Kőkorszaki szakik

Július 29-től a Kőkorszaki szakik, avagy vissza az őskorba elnevezésű táborozásra főként azokat a fiatalokat várják, akik távoli őseink életére kíváncsiak. Az egyhetes kalandos program célja minél távolabb kerülni a civilizációtól. A szervezők mindegyik programra körülbelül húsz főt várnak, a részvételi díj a nyelvi táboroknál 25 ezer, a másik két esetben 15 ezer forint teljes ellátással.
A Flesch Károly Kulturális Központban is szerveznek napközis tábort – étkezések biztosításával – 6 – 12 éves gyermekek részére. Július 1-jétől augusztus 16-ig minden héten más programot kínálnak a szervezők.

Önköltségi áron

A mosonmagyaróvári önkormányzat gyermektábora idén nyáron is várja a diákokat Dunaszigeten. Június közepétől tizenegy turnusban – hétfőtől péntekig – összesen száztíz gyereket fogad majd a tábor a környékbeli általános iskolák szervezésében. Az önkormányzat önköltségi áron – alig ötezer forintért – kínálja ezt az ötnapos nyaralási lehetőséget a fiataloknak.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Üdülőnegyed épülhet a kastély körül

A legtöbb vendég külföldi, a magyarok egyelőre még nem fedezték fel a Dunakilitin épített… Tovább olvasom