Kisalföld logö

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 2°C | 14°C

Futballkapu dőlt az iskolás fiúra

A hetedikes fiú egyik ujjperce leszakadt, a mentők a győri kórházba vitték szerdán.

Az édesapa arról tett bejelentést a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, hogy 13 éves fiára ráborult a focikapu szerdán.

A levéli általános iskolában a napközis gyerekek délután az udvaron játszottak, akkor történt a baleset. A hetedikes fiú egyik ujjperce leszakadt, a mentők a győri kórházba vitték.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indult eljárásban vizsgálja, történt-e mulasztás, terhel-e valakit felelősség a balesetért.

Olvasóink írták

 • 2. soslaszlo66 2013. március 22. 08:55
  „Jobbulást kívánok neki!
  A 13 éves fiú még gyerek, sokat kell még érnie neki, hogy felelősen gondolkodjon. Véleményem szerint inkább az iskola udvarán focizzzon mint idegen helyen csavarogjon.
  Ha tanulószobás a gyerek, akkor csak úgy kisétálhat az iskolából? Senki sem felügyeli?

  Például a mi iskolánkban (Győr, nem mondom melyik) is visszajárnak délutánonként a gyerekek focizni, semmi kárt nem okoznak és ott jó helyen vannak. Köszönet az igazgatónőnek, hogy megengedi nekik.
  Viszont az iskola udvara katasztófális állapotban van, a kapu hálója hosszú ideje darabokban, a focipálya drótkerítése szétszaggatva évek óta és eléggé balesetveszélyes. Nem ártana egy kicsit mondjuk az alapítványi pénzből ezt is felújítani. Reggel a gyerekek a hátsó bejáratot használhatják, ahol az ételszállító teherautók is bejárnak, csoda, hogy még nem volt baleset. Délután pedig a "pénzes" foglalkozásokra járók szülei használják az iskolaudvart parkolónak, mivel már 50 métert sem tudnak sétálni a közeli parkolókból. Egyébként már az utcába is tilos behajtaniuk, de mégis bemennek. Ezt azért nem engedmén meg az igazgató helyében. Néha jó lenne, ha a rendőrök is büntetnének ott, elég csak kivárni, hogy kihajtsanak az udvarból.”
 • 1. stug 2013. március 22. 00:21
  „A 13 éves fiú természetesen már nem napközis, hanem tanulószobás- pontosabban az sem volt, hiszen kb. 14:00-kor távozott az intézményből. Később /kb. 16:00-kor/ - a saját és a kapásból rendőrségre rohanó szülei felelősségére visszatért, hogy felborítsa a focikapukat. Vagy van valaki, aki azt gondolta, hogy rendeltetésszerűen használták a pályát?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Százmilliós adótöbbletet keresnek

Tovább olvasom