Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 11°C | 21°C Még több cikk.

Felmentést remél az elnök

Mosonmagyaróvár - Bízik a jogállamiság érvényesülésében és felmentést remél Vona Gábor elnök a Magyar Gárda feloszlatásáért indult perben, aki szerint a Jobbik a következő választásokon bejut a parlamentbe.
Lakossági fórumon beszélt a Jobbik és a Magyar Gárda jövőjéről, politikájáról Vona Gábor, a két szervezet elnöke csütörtökön este Mosonmagyaróváron. A Magyar Gárda feloszlatása ellen indult per első tárgyalási napjával kapcsolatban a Kisalföld érdeklődésére elmondta: az első tárgyalási napot követően kettős érzéssel tekint a per elé. Egyrészt bízik a felmentésben, hiszen mint mondja, az igazság az ő oldalukon áll. Másrészt viszont félelmeit fogalmazta meg, mivel állítása szerint a jogállami normák sokszor nem érvényesülnek Magyarországon. Az elnök hangsúlyozta: kérdéses, hogy a bíróság el tudja-e viselni azt a nyomást, ami több irányból is éri ebben az ügyben. Nevetségesnek nevezte az ügyészség vádjait, mint mondta, ilyen indokkal egyetlen egyesületet sem oszlattak még fel. Vona Gábor beszélt továbbá a Jobbik, illetve a Magyar Gárda jövőjéről. Mint mondta: a Jobbik az Országgyűlésbe készül és mindegy, hogy mikor lesznek a választások, a szervezet bejut a parlamentbe. Az elnök szerint erre minden esélyük megvan, noha a közvélemény-kutatások mást mutatnak, de 6–8 százalékos eredményre számít. Vona Gábor úgy fogalmazott: Jobbik– SZDSZ cserét vár az Országgyűlésben.

Olvasóink írták

  • 1. Cseter János 2008. március 14. 11:09
    „Vona Gábor álmodik! Magyaroszágon már rég nincs Igazságszolgáltatás! Terror van a Nép ellen, ha valódi demokráciát akar.Igaz nem véres, hanem a száraz guilloti alá hajtás a menő! Megfosztani jogaitól és kifosztani rendelet gyártásokkal, s azokat a samecokkat törvényesítettni. Végül az arr kapható pribékekkel végrehajtatni! Itt ez van!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Strandügy: a helyszínre invitál az építtető

Dunasziget - Kedden foglalkoztunk a doborgazszigeti szabad strand helyi vihart kavaró ügyével. Zsidi… Tovább olvasom