Kisalföld logö

2016. 10. 21. péntek - Orsolya 5°C | 10°C

Felhívás koszorúzásra

Az augusztus 20-i állami ünnep mosonmagyaróvári megemlékezésére a délelőtt 10 óra 45 perckor kezdődő a mosoni Szent István szobornál megrendezendő műsorban kerül sor, amely koszorúzással fejeződik be.
"Az augusztus 20-i állami ünnep mosonmagyaróvári megemlékezésére a délelőtt 10 óra 45 perckor kezdődő a mosoni Szent István szobornál megrendezendő műsorban kerül sor, amely koszorúzással fejeződik be. Az ünnepség méltó megrendezése érdekében kérjük a pártokat, civil szervezeteket, az egyesületeket, az oktatási és kulturális intézményeket, - amennyiben koszorút kívánnak elhelyezni -, hogy a rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében szíveskedjenek részvételi szándékukat jelezni 2013. augusztus 19-ig a Fehér Ló Közösségi Házban a 206-307-es telefonszámon, vagy Csonkáné Sörös Katalinnál a 30/916-7664-es telefonszámon. Szíves együttműködésüket ezúttal megköszönjük!

Egyúttal felhívjuk szíves figyelmüket arra is, hogy a Szent István napok rendezvényei miatt a Szent István szobor megközelítése autóval nem lehetséges, kérjük ezt a koszorú-rendelésnél figyelembe venni szíveskedjenek." - áll a közleményben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb hiba: tovább vesztegel a Lipót

Újabb hibát észleltek a komp működésében, ezúttal a kormány elektronikájában, így mégsem tud indulni szombaton az első hivatalos járat. Tovább olvasom