Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Érdekegyeztető fórumot akarnak

A Civil Fórum Mosonmagyaróvárért Egyesület sajtótájékoztatón értékelte a választási eredményeit, illetve ismertette stratégiáját az önkormányzati munkában.
Perger Béla elnök szerint hatékonyan megjelenhetnek a civil érdekek az önkormányzatban annak ellenére, hogy az egyesület nem a várakozásoknak megfelelően szerepelt a választásokon, hiszen a testületbe jutott másik két hasonló szervezettel közösen képviselhetik a civil értékeket.
A Civil Fórum az önkormányzati munkában megőrzi önálló hangját, ezért nem csatlakozik egyetlen párthoz sem. Ez azonban nem zárja ki, hogy az eredményesebb munka érdekében szorosabb együttműködést folytasson más szervezetekkel. Az egyesület egyetlen bejutott képviselője, Nagy Sándor konstruktív ellenzéki munkát kíván folytatni a testületben, tehát minden olyan kezdeményezést támogat – pártállás nélkül –, ami a város fejlődését szolgálja. A szervezet kezdeményezte egy helyi érdekegyeztető fórum létrehozását, ahol a városban működő közel hetven civil szerveződés bevonásával közösen keresnek megoldásokat a várost érintő problémákra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folytatni kell a térségi munkát

A Szigetközi Önkormányzatok Szövetsége (SZÖSZ) tisztújító közgyűlésének előkészítését tartották a… Tovább olvasom