Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -3°C | 6°C Még több cikk.

DiCaprióval partizott Pausits Lilla

A sztárokkal együtt vonult a vörös szőnyegen a mosonmagyaróvári lány.
Vörös szőnyeg, csillogás és világsztárok. Erről szól az Oscar előszobájának is tartott Golden Globe, avagy Arany Glóbusz- díj-kiosztó gála, amit a minap tartottak. Idén a 71. Golden
Globe-gálán, a The Beverly Hilton báltermében ünnepelhetett együtt számos hollywoodi csillaggal a mosonmagyaróvári Pausits Lilla is. A hölgy a gálavacsora utáni filmvetítésen találkozhatott és beszélgethetett a világsztárokkal.

A mosonmagyaróvári lány noha korábban részt vett már filmfesztiválokon Velencében és Cannes-ban, mint mondja: egy életre szóló élmény volt számára eljutni vasárnap az Arany Glóbusz-gálára Los Angelesbe. A fiatal lány lapunknak elárulta: többéves ismeretség fűzi Návai Anikóhoz, aki tagja a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetségének (Hollywood Foreign Press Association).

A gála utáni összejövetelen már felszabadultabbak voltak a sztárok, köztük Leonardo DiCaprio is, akivel Lilla fotózkodhatott.
A gála utáni összejövetelen már felszabadultabbak voltak a sztárok, köztük Leonardo DiCaprio is, akivel Lilla fotózkodhatott.

Ezen szövetség tagjai ismerik el az év legjobb mozifilmjeit és televíziós alkotásait a Golden Globe díjaival. A Návai Anikóval kötött barátság révén ismerte meg mostani barátját, Lorenzo Soriát. Az olasz újságíró szintén tagja a szövetségnek. Így a mosonmagyaróvári lány párja vendégeként vett részt a fényes filmes gálán Los Angelesben.

– Fantasztikus volt látni, mekkora munka áll a gála megrendezése mögött. Gyakorlatilag két nap alatt a semmiből felépítették a teljes díszletet és a gála végeztével el is bontották. Szombaton kezdődtek a munkák, vasárnapra minden készen állt, hétfő reggel, amire felébredtünk, már nyoma sem volt az előző esti rendezvénynek – meséli Lilla. Elmondta: délután fél háromkor nyitották meg a vörös szőnyeget és fél ötig vonulhattak a vendégek.

Pausits Lillának fantasztikus érzés volt látni, mekkora munka áll a gála megrendezése mögött.
Pausits Lillának fantasztikus érzés volt látni, mekkora munka áll a gála megrendezése mögött.

Ők is a sztárokkal együtt vonultak be. Mint mondja: felejthetetlen volt a fotósok, kamerák hada. A bevonulást követően kezdődött a vacsora, majd a díjkiosztó gála. A bálteremben – ahol összesen mintegy ezerháromszáz vendég volt – a világsztárok nagyon közvetlenek voltak. Lilla szerint sokan közülük ugyanúgy festenek a valóságban is, mint a filmvásznon vagy a televízióban. Ám akadnak néhányan, akik teljesen másként, fel sem ismerni őket, ha csak úgy elmennek mellettük.

A gálát követően kezdődtek a filmstúdiók által szervezett partik, amin Lilla szintén részt vett. Mint mondja: itt már sokkal kötetlenebbül, felszabadultabban érzi mindenki magát. Ezen a rendezvényen is számos hírességgel összefutott, így például ott volt Leonardo DiCaprio, Uma Thurman, Taylor Swift, Johnny Depp, P. Diddy, Usher, a U2 és Robert Redford is. Lilla mint mondja: itt a sztárok még inkább közvetlenek és felszabadultak voltak, hiszen véget ért a díjátadással együtt járó izgalom. Itt már nem asztal mögött feszengtek, sokkal inkább mulattak és táncoltak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tízszer kevesebb ruhát gyűjtünk, mint a németek

Konténerbe dobhatjuk be a városközpontban több éve azokat a holmikat, amelyekre már nincs szükségünk. A ruhák többsége rászorulókhoz kerül. Tovább olvasom