Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Csillag születik: Bence továbbjutott, a Strokes kiesett

A mosonmagyaróvári Brasch Bence jövő héten is énekelhet a Csillag születik színpadán, míg a soproni Strokes elbúcsúzott a versenytől.


21 óra 59 perc - Bence továbbjutott, a Strokes kiesett

A nézők szavazatai alapján továbbjutott: Vásáry André, Veres Robi MC DC, Kutyakölykök, Tabáni István, Brasch Bence, Bad Boyz, Horváth Tamás, Csikó Szabolcs.

Jövő héttől tehát már csak Brasch Bencével találkozhatunk megyénkből a legjobb nyolc produkció között.

21 óra 36 perc - Bence jobban tetszett a zsűrinek

A szünet után a mosonmagyaróvári Brasch Bence következett, aki a Valahol Európában musical egyik klasszikusát énekelte, és ajánlotta Szirtes Tamás zsűritagnak. Tamás meg is köszönte a produkciót, és közölte Bencével, könnyen lehet belőle csillag.

A zsűri közül ismét Fáy Miklós húzta a száját, szerinte "Bence csak ácsorgott és énekelt". Az óvári srác végül 32 pontot kapott.

Bence után a Szatmár Kamara következett. Szórakoztató és tartalmas néptánc előadásuk után 29 ponttal várhatják a nézők döntését. A zsűri szerint a 8 fiúból álló csapat sokat fejlődött a múlt heti produkciójuk óta.

A mai este utolsó fellépője Tabáni István volt, aki ismét egy Queen számmal hódította meg a közönséget. Istvánt hosszú percekig ünnepelte a közönség, hatalmas tapsorkánt kapott a nézőktől, és a zsűri is dicsérte a produkciót. Méghozzá annyira, hogy 37 ponttal első helyre röpítette Istvánt.

Nincs más hátra mint a nagy döntést várni!

20 óra 59 perc - Színpadra lépett a Strokes 

A szünet után Veres Robi MC DC következett. Robi a stúdió közönségének segítségével énekelt, ugyanis a nézők papírtáblákat mutattak fel neki, egy-egy szóval. Robi szinte könnyen ledarálta a számára készített feladatot, melyet a zsűri 34 ponttal díjazott. Így átvette a vezetést.

Ezután a soproni banda a Strokes érkezett a színpadra. Egy osztályterembe hívták a közönséget és a zsűrit, és egy iskolai órát játszottak el. Zenéltek többek között tollal, füzettel, valamint vödrökkel is. A vicces és mozgalmas produkció azonban nem nagyon fogta meg a zsűrit. Az egy téma köré felépített műsorszámot a nézők vastapssal, a zsűri pedig 28 ponttal jutalmazta.

A Stokes után Vásáry André következett, és az Ötödik elem című film betétdala szólalt meg a színpadon. André magabiztosan és eredményesen énekelt, a zsűri kiosztotta az eddig este első tízpontosát, és összesen 36 pontot adott a dalra. Ezzel André megelőzte Robit.

A következő szünet előtt a Kutyakölykök lépett a színpadra, és egy táncos, ötletes, és nem utolsó sorban mozgalmas koreográfiával szórakoztatták a közönséget. A zsűrinek nagyrészt tetszett, bár Fáy Miklós szaladgáló libáknak nevezte a fiúkat. Hernádi Judit 10 ponttal köszönte meg a vicces produkciót, míg a zsűri összesen 34 ponttal gazdagította a Kutyakölyköket.

20 óra 11 perc - Fáy Miklósnak nem tetszett a Bad Boyz

Megkezdődött a Csillag Születik tehetségkutató verseny szombat esti felvonása.

Először Csikó Szabolcs lépett a színpadra, aki változtatott eddigi produkcióin, és egy hölgy kíséretében táncolt a közönség előtt. A zsűrinek tetszett az előadás, akik leginkább Szabolcs bájos tekintetét zsűrizték, összesen 31 ponttal.

Másodikként a Bad Boyz következett. A fiúk hét közben egy fotózáson vettek részt, most pedig egy katonai harctérre hívták a nézőket. A közönség vastapssal díjazta az előadást, a zsűrinek is tetszett, mely a pontszámokban is meglátszott. Egyedül Fáy Miklós húzta a száját, ő valamiért jobbra számított. A Bad Boyz pontszáma: 33.

Harmadikként Horváth Tamás következett, és egy latin amerikai számmal szórakoztatta a  közönséget. Fáy Miklós igaz ,"nudlinak" nevezte az előadást, de a zsűri végül összesen 28 ponttal díjazta az előadást.

Korábban

Már csak tíz produkció bizonyíthatja tehetségét szombatonként a Csillag
Születik műsorában. Minden alkalommal két-két produkció búcsúzik majd a mezőnytől, egészen december 19-ig, mikor már csak 4-en kaphatnak
szavazatot a nézőktől.

A zsűri véleménye innentől kezdve csak a nézőket tudja
befolyásolni, a versenyzők továbbjutását nem. A mosonmagyaróvári Brasch Bence – akit sokan a tini lányok kedvencének tartanak – szombaton ismét egy másik oldalát mutatja meg a közönségnek.


Bence a múlt szombati középdöntőben. Forrás: YouTube.Com.– Szombaton megint egy más stílusú számmal fogok készülni, mint
eddig, szeretném minél több arcomat megmutatni a közönségnek, hogy
lássák, nem csak egy síkon tudok mozogni, és mindig ugyanolyan dalt
énekelni. Nagyon izgalmasak a versenyek szombatonként, igazából meg sem tudjuk saccolni, hogy vajon melyikünk fog örülni a végén, és melyikünk nem. Nagyon jó, hogy a versenyzők között nincs ellenségeskedés, mindenki törődik a másikkal, és örülünk egymás sikerének is – fogalmazott Bence a szombati megmérettetés előtt.


A másik megyénket képviselő produkció a Strokes. Az öt fiúból álló
együttes, szinte képes mindenből hangot kovácsolni, általában csövekkel
dolgoznak, de a múlt héten már megmutatták, bármivel képesek zenélni,
ami a kezükbe akad.Így nyomta a Strokes utoljára a Csillag születik színpadán! Forrás: YouTube.com.– Alapvetően minden adásra szeretnénk egy kicsit újítani a
produkciónkon, ez a szombati adásban is meg fog látszani. Megint egy
újabb meglepetéssel készülünk, egy "osztályterembe" hívjuk
majd a nézőket, és ott fogunk zenélni. Igyekszünk minden zsűritag kritikáját megfogadni, és úgy zenélni, hogy nekik is új, és mozgalmas
legyen a produkciónk – mesélte a kisalfold.hu-nak Horváth Ákos,
a csapat egyik tagja.

Olvasóink írták

45 hozzászólás
 • 45. invektus 2009. december 22. 16:11
  „-”
 • 44. Túrabakancs 2009. december 01. 15:35
  „Ovinkor!
  Szerintem is André a legtehetségesebb a mezőnyben, de szerintem neki a mozdulatai is
  lányosak, de persze nem törvényszerű a szexuális beállítottsága.”
 • 43. Ovinkor 2009. november 30. 19:44
  „Túrabakancs 2009.11.30. 14:47
  A férfi szoprán létező, de ritka jelenség. Semmi köze az illető szexuális orientációjához. Lehet, hogy Kristóf egy nagytömlős baritonra bukna.

  Mindkét produkció elég harmatos volt, a Strokes-é pedig kimondottan ötlettelenre sikerült. Az egész mezőnyben André tekinthető különlegesnek - nem kell ettől még szeretni - a többiek nagyon átlagosak.”
 • 42. Túrabakancs 2009. november 30. 14:47
  „Sparrow!
  Húha, te tényleg le vagy maradva mint a borravaló! :) Szóval az általad említett
  "rúdugró", valamint a riszálós csajszik ha jól emlékszem 2-fordulóval ezelőtt
  távoztak... a férfiak legnagyobb bánatára. Maradt a női hangon éneklő André
  bácsi. Steinek Kristóf még élvezkedhet egy picit a képernyőn. :)”
 • 41. Sparrow 2009. november 30. 11:28
  „Sajna lemaradtam egy kicsit erről a Csillag születikről. Az elejét még néztem, nagyon az elejét. Tudna vki tájékoztatni? Volt egy rúdtáncos csaj, vele mi van? Voltak azok a menő csajok, akik táncoltak, ők is kiestek?”
 • 40. Túrabakancs 2009. november 29. 23:21
  „Engem a zsűri gyatra szókincse háborít fel, lényegében nem is elemeznek, csak elmondják hogy tetszett, meg nem tetszett
  nekik az adott produkció. Szirtes Tamás az egyedüli szakértő a zsűriben, talán egy kicsit engedékeny, de ez nem olyan nagy baj. Úgyis a nézők /főleg fiatal csajok/ döntenek a végső kimenetelt illetően. Tabáninak kellene nyerni, ő amatőr, mégis profi. Csak ne lenne olyan szerencsétlenke néha ott a színpadon... Igaz, én valószínűleg a pódiumon össze is reccsinteném magamat a nagy szorongásaim közepette.
  Bár az is egyfajta produkció lenne ! :)”
 • 39. hehe08 2009. november 29. 21:15
  „Bence ha jó sokat tanul még akkor majd talán lehet belőle jó énekes.... talán....
  Most ő egy széparcú (olyan Gergelyrobis) eladható termékpalánta....ennyi....”
 • 38. Pim-Pim 2009. november 29. 18:46
  „A Strokes már nagyon unalmas volt a végére! Hajrá Bence!!!!!!!!!!!”
 • 37. marcsus78 2009. november 29. 17:57
  „Hajrá Bence jó voltál!”
 • 36. elemér 2009. november 29. 16:36
  „Bence az egyszer biztos hogy nem Jacko.”
 • 35. elemér 2009. november 29. 16:34
  „Bence jól énekel de mozogni azt nemtud. Olyan mint Engelbert Humper... Mozgáshoz is kell tehetség, nehézv azt tanitani annak akinek az nem megy.”
 • 34. hozsuzs 2009. november 29. 15:21
  „Az én véleményem leginkább Kopi-jéhoz hasonlít: A Strokes jópofa, egy darabig jó hallgatni, de ennyi. Sörsátrakba, más műsorok részeként el tudom képzelni, és biztos, hogy az itt megszerzett ismertséget remekül tudják majd kamatoztatni.
  Bence remek adottságokkal van megáldva: kellemes hangszín, tiszta hang, charme. Tuti, hogy nem ő fog nyerni, de ahogy Szirtes Úr mondta, pár év múlva egy kész ember lesz, akit remélhetőleg a musical színpadokon fogunk látni s akár lemezeit vásárolhatjuk.
  Tabáni nem rossz, sőt Mercury dalokban egész jó, de nem látom benne az eladhatóságot...de ez nem egy szakember véleménye:)
  Vásáry André különleges színfolt, mindig Farinelli és a XVI-XVIII. századi kasztrált énekesek jutnak eszembe róla...de nagyon jó!”
 • 33. plasztikhattyú 2009. november 29. 14:22
  „Mindenki csak hőbörög hogy ez szar az buzi az nyálas:)Ez egy műsor,van 4 zsűritag ők pontoznak a nézők meg szavaznak.Nehéz így dönteni hogy mindenki majdnem más műfajban szerepel.lehetne néptánc szakértőt hívni, meg dobszakértőt meg opera szakértőt de most ez van adott 4 ember akik kritizálnak vagy dícsérnek de nem ők szavaznak csillagot.szerintem mindenki szorítson vagy szurkoljon vagy szavazzon a favoritjának és ámen.már az nagy dolog hogy eddig is eljutott ez a 12 ember.”
 • 32. invektus 2009. november 29. 13:51
  „nem daráljuk tulságossan ezt a bencét a továbbjutás felé
  ?
  AZ A BAJ KISALFÖLD HOGY TULSÁGOSSAN IS DARÁLJÁTOK

  csak azabaj hogy lefelé
  ÉS NEM Ő FOG NYERNI
  pont ezér”
 • 31. körte 2009. november 29. 12:40
  „Ha soproniak, ha nem, most nem tetszett a Strokes előadása! A szőke hajú hölgy, aki kiesett, viszont nagyon sajnáltam! Mikor énekelt, gyönyörű hangja volt!! Erre a zsűri lehorgasztott szájjal bírálta! Itt minden megvan előre bundázva! Szánalmas! Bu..k, ci...ok, zs..k, továbbjuthatnak! Ez a média! Hajrááá!”
 • 30. GD 2009. november 29. 12:39
  „A teremőr és az operaénekes benne lesz az első 3-ban.”
 • 29. Bokk 2009. november 29. 12:39
  „Szerintem a Strokes egyszerűen nem jön át teljesen a TV-ben, ez a műfaj inkább koncertsátorba való. Élőben szuperek, a TV-ben ez nekem nem jött annyira át, összevissza ment a kamera, kevésbé volt élvezhető, és nem lehet mindig ismert dalokat leütögetni.”
 • 28. 0000 2009. november 29. 12:31
  „Mi ez a zsűri emberek? Fáynak az egész műsor egy kínszenvedés, Hernádi azt hiszi a heti hetesben van, Szirtes egy majom, Szonjáról meg ne is beszéljünk. Semmi értelmeset nem tudtak tegnap mondani”
 • 27. bussz 2009. november 29. 12:30
  „Nekem a Strokes nagyon de nagyon tetszett!!!!Igen állat volt!:)Volt benne humor,ritmus,és élvezhető volt az előadás!Nagyon sajnálom,hogy kiestek!:(
  Viszont az már nagyon idegesítő,hogy a néptáncot ennyire "nyomatják"!Kicsit már unalmas,mert sok minden újat nem lehet belőle kihozni!:SPl: Csikó Szabi!Meg a Kutyakölykök!De legalább a Szatmár Kamara már nincs!
  A másik "kedvencem" meg a Horváth Tamás,aki szerintem annyira nagyképű lett/lesz,szóval már most látszik rajta!A Badboyz-t végig bent fogják tartani,mert a kis pisis csajok mind rájuk szavaznak!!!
  Nekem is megvan a kedvencem,de inkább nem árulom el!:)”
 • 26. Sophia 2009. november 29. 12:26
  „nasi!
  Itt nem számít a zsűri véleménye itt a szavazatok számítanak(bunda vagy nem,nem tisztem eldönteni) amit telefonon lehet leadni.Az nyer majd akit a szavazatok alapján el lehet adni.Hiába ügyes fiúk a Strokesék sajnos ezek szerint nem lennének jó bevételi forrás valakik számára.”
45 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A csarnok helyett parkot remélnek

Mosonmagyaróvár - Aggályaikat fejezték ki a városközpontiak a művelődési ház mellé tervezett… Tovább olvasom