Kisalföld logö

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Aktív polgárőrök

Alig negyed éve kezdte meg működését a hegyeshalmi polgárőrség, ám ebben az időszakban rengeteg dolga akadt már.
A hegyeshalmi polgárőrök számos illegális szemétlerakót fedeztek és számoltak fel az elmúlt időszakban. A közelmúltban megrendezett „Szedjük össze magunk!", a Kisalföld akciója keretében kitakarított erdősávban már a következő hét végén illegális szemetet rakott le valaki: a hulladékokat a polgárőrség és a helyi rendőrőrs munkatársai tüzetesebben átvizsgálták és megállapították a szemét eredetét. A két szervezet közös szabálysértési feljelentést tett, aminek eredményeként a helyi jegyző jelentős pénzbírságot rótt ki az elkövetőre.

A polgárőrök részesei voltak egy fémlopás felgöngyölítésének is a közelmúltban. Jelenlétükkel nagymértékben hozzájárulnak a garázdaság visszaszorításához. Az egyesület népszerűségét jól bizonyítja a nagyszámú jelentkező, akik között egyre több a fiatal, lelkes, tenni akaró hegyeshalmi.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lelátóval bővül a tornacsarnok

Helyi vállalkozókkal épülne meg az a lelátó, melyet a lébényi sportcsarnok mellé emelnének fel és akadálymentesítésére is gondoltak. Az építkezéshez szükséges több mint tízmillió forint felét az önkormányzat pályázati pénzből, másik részét hitelből fedezné. Tovább olvasom