Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 11°C | 21°C Még több cikk.

A Rotary duplázná az adományokat

Jövőre húszéves a Rotary klub Mosonmagyaróváron.

Tartalmas évet zárt a mosonmagyaróvári klub – értékelte egyéves elnökségének időszakát Karácsony Ottó.

A leköszönő elnök szerint 2013–2014-ben bővült tagjaik létszáma 22-ről 27-re, ami fiatalítással is együtt járt, hiszen a Rotaractból is csatlakoztak a klubhoz. Kuriózum a szervezet életében, hogy jótékonysági báljukon minden eddiginél többen jelentek meg.

Ennek bevételét a mosonmagyaróvári mentőalapítványnak ajánlják fel eszközbeszerzésre. Támogatták a jó tanuló, rászoruló diákokat a helyi önkormányzattal karöltve, és ennek a jövő tanévben is lesz folytatása.

Karácsony Ottó (b) szombaton adta át hivatalosan a klub vezetését Bognár Józsefnek.
Karácsony Ottó (b) szombaton adta át hivatalosan a klub vezetését Bognár Józsefnek.


– Adománygyűjtő rendezvényeink számát bővítenénk, hogy megduplázhassuk a jótékonykodásra fordítható összeget, melyből rászoruló családokat, fiatalokat támogatnánk. Így már nyáron ott leszünk a mosoni Szent István-napokon, és a győri Fröccsnapokról sem hiányozhatunk – veszi át a szót az új elnök, Bognár József, akinek célja a klub népszerűsítése is. A város felé nyitást Rotary-nap keretén belül képzeli el az ősz folyamán. Ugyanakkor egy alap létrehozását is tervezi, mely által gyors anyagi segítséget tudnak nyújtani esetleges tragédia esetén vagy a rászoruló embertársaknak.

A kulturális támogatások sem maradnak el. A Kortárs Művészeti Panoráma – mely művészeknek nyújt bemutatkozási lehetőséget – mellett a Szentegyházi Gyermekfilharmóniának szerveznének koncertturnét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A mosonmagyaróváriak képviselhetik a megyét

A versenyen győri, kapuvári, soproni és mosonmagyaróvári hivatásosok mérték össze felkészültségüket. Tovább olvasom