Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Mediawave - Az újrahasznosítás

A MEDIAWAVE Fesztivál által meghirdetett ÚJRAHASZNOSÍTÁS-pályázatra közel 200 pályamű érkezett 70 alkotótól, alkotócsoporttól.
A MEDIAWAVE Fesztivál által meghirdetett ÚJRAHASZNOSÍTÁS-pályázatra közel 200 pályamű érkezett 70 alkotótól, alkotócsoporttól.

A nevezett művek nagyon színes és sokrétű, környezettudatos gondolkodást sugároznak. A MEDIAWAVE művészetközpontú szervező gárdája - környezetvédő szakemberek bevonásával - kiválogatta a legizgalmasabb alkotásokat. Katt az alkotásokért ide >>

Ezen alkotások a XXI. század népi, iparos vagy művészeti "relikviái" (azaz remekművei), amelyeket a környezettudatos gondolkozás szellemiségében nem egy növekedésmámorban felnövekvő "új generáció", hanem egy "re-generáció" (azaz újrahasznosítás szellemiségében növekedő nemzedék) készített.

Ennek elismeréseként egy facebook játékot indítottak a szervezők, ahol a kiválasztott pályázók like-ot gyűjtenek plusz nyereményekért. Lájkolj itt >>

A kiválogatott alkotásokat az előző gondolatmenet alapján akár "re-kupa"-díjjal (rekuperál – hasznosít) is kitüntethetnénk.

Reményeink szerint a legjobbnak ítélt alkotások többségét be tudjuk mutatni kiállítás formájában a fesztivál ideje alatt, valamint koncentrált formában - április 29, Monostori Erőd, Komárom – mini-konferencia és kiállításnyitó keretében még hatékonyabban tudjuk a közönség elé tárni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mediawave 2012 Komárom -filmes előzetes

A 22. Mediawave Komáromban várja az érdeklődőket április 26 és 30-a között Tovább olvasom