Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Új téma: pofozkodás

Újabb külföldi magyar olvasóinknak címzett körkérdésünk apropója, hogy nemrégiben kölcsönös tettlegességig fajuló vitába keveredett Mezőörsön a polgármester egy helyi gazdával.
De nem ez az első példa megyénkben, hogy a település első embere verekedésbe, verekedés vádjába keveredett. Szerencsére egyelőre komolyabb sérülések nélkül.

És Mezőörsön a képviselőtestületi ülés után egy képviselőnek is megtépték a haját, nemrég pedig az állami gondozásba vont gyerek szülője verte meg a gondozó emberét. Az ország másik részén ma megütöttek egy doktornőt is, mert nem úgy kezelte a beteget, ahogy az akarta.

A kérdések:

– Abból az országból, ahol jelenleg él/tanul/dolgozik, tud hasonló példákat említeni? Hogy megverték, megütötték vagy másképp tettlegesen inzultálták a polgármestert, a hivatalnokot, az orvost, a rendőrt, a tűzoltót, a gyámhatóság emberét, a képviselőt, a politikust, stb? Vagy az indulatok mindig megmaradnak a szócsatánál?
– Ha tud ilyen példákat, mi volt az összekülönbözés oka?
– Abban az országban, ahol jelenleg él/tanul/dolgozik, hogyan fogadják a közvélemény az ilyen esetekről szóló híreket? Elítéli? A hatóság emberét hibáztatja vagy az elégedetlen állampolgárt?

(Kérem írásukat oly módon írják alá, ahogy az megjelenhet az újságban; jelöljék az országot/államot, ahonnan küldik tudósításukat.)

Leveleiket a rimanyi.zita@kisalfold.hu e-mail címre küldhetik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hemzsegtek a sajtban a kukacok

Győr-Szardínia - Mindig meglepett, hogy még a kisebb olasz útiszótárakban is szerepel a sajtkukac… Tovább olvasom