Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Férfiak elleni erőszak

Gyengéden a gyengébbel című sorozatunkban – amit az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium támogatott – többször is írtunk a nők elleni munkahelyi zaklatásokról, a családon belüli és a nemi erőszakról.

Legutóbb november 10-i számunkban jelent meg erről összeállítás, és a cikkből az is kiderült, hogy a törvény szerint büntetendő cselekményeknek nem mindig hölgyek az áldozatai. Egyik az Egyesült Államokban élő olvasóink közül, Béla Floridából a következő friss hírt fűzte hozzá a témához. „Ez csupán érdekesség, de most ért véget egy tárgyalás Floridában, ahol egy huszonegynéhány éves tanárnő megerőszakolt egy tizennégy éves fiút, a saját osztályából. Nem kapott börtönbüntetést, de kapott elég próbaidőt és több más eltiltást. Csak érdekesség, mert harminc évnyi börtönbüntetést kaphatott volna."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beteglátogatók kérése Bécsből

Segélykiáltásként küldte el szerkesztőségünkbe levelét a Magyar Diákok Egyesületének (MDEVUS) elnöke, Szabados Viktor, aki a Kisalföld Külföldi olvasóink jelentik rovatának is „tudósítója". Tájékoztatásából kiderült, hogy az egyesület önkéntesei – jelenleg hatan – már két éve segítik a Bécsben tüdőátültetéssel operált magyar betegeket és hozzátartozóikat. Tovább olvasom