Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 5°C | 13°C Még több cikk.

Egy izraeli miniszter az iráni elnök elrablását javasolta

Izrel-Irán - Izraelnek el kell rabolnia az iráni elnököt, hogy a hágai nemzetközi bíróság elé tudják állítani - közölte kedden egy izraeli miniszter. Rafi Eitan, aki 1960-ban az izraeli hírszerzés magas rangú tagjaként részt vett Adolf Eichmann náci háborús bűnös elrablásában jelezte, hogy csak magánvéleményének adott hangot
.El kell fogni a zsidók kiirtásáról beszélő iráni elnököt, hogy a hágai nemzetközi bíróság elé kerüljön - közölte Rafi Eitan nyugdíjügyi miniszter, aki tagja a belbiztonsági kérdésekben döntő miniszteri tanácsnak is. Eitan az izraeli katonai rádiónak nyilatkozva közölte, hogy az izraeli hírszerzés, a Moszad képes lenne egy ilyen feladat végrehajtására.

A 81 éves Eitan vezette azt a Moszad-alakulatot, amelyik 1960-ban Buenos Airesben elfogta, majd Izraelbe csempészte a Harmadik Birodalom hóhéraként is emlegetett Adolf Eichmann. A "végső megoldás" egyik kitervelőjének számító Eichmannt egy izraeli bíróság 1961-ben halálra ítélte, és 1962-ben kivégezték. Eitan a múlt héten elmondta, hogy Eichamnn elfogásával egy időben Josef Mengele náci orvost is kézre tudták volna keríteni, de az akciót elhalasztották, mert attól tartottak, hogy végül mindkét náci háborús bűnös kicsúszik a kezük közül.

A Halál angyalaként hírhedtté vált Mengelét végül nem sikerült elfogni, és 1979-ben halt meg Brazíliában.

Olvasóink írták

 • 4. ragyogó 2008. szeptember 15. 19:18
  „Szégyelljétek magatokat!
  Az ilyenekből lennének ma is fasiszták, ha toboroznák őket.
  Úgy látszik, hogy ez a gonosz eszme még mindig köztünk jár.
  Félelmetes, hogy az utcán jöttök-mentek alantasul fertőzött gondolatokkal a fejetekben. Ha a te gyerekedet majd ilyenek között találod, aztán öreg korodban rád se hederít, jusson eszedbe, hogy mit vetettél, mert aratnod is kell a vetésed ám!
  Kívánom, hogy szabaduljatok meg minél hamarabb azoknak az ´ember´társaidnak abarátságától, akiktől ezeket az ordas eszméket tanultátok, mert jó vége nem lehet az ilyen gondolkodásmódnak a személyes életetekben sem.”
 • 3. joco 2008. szeptember 11. 16:14
  „hehe. jol vagy?”
 • 2. hehe 2008. szeptember 10. 14:52
  „Te mocskos náci!!!!!!

  Teljesen igazad van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  :)”
 • 1. obi 2008. szeptember 10. 14:32
  „Ez érdekes...
  Szerintem meg a mai izraeli politikai elit jelentős részének lenne Hágában a helye...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bizonytalanság a legolcsóbb autókat gyártó üzem körül

India - Garanciákat követel az indiai autógyáros Ratan Tata, hogy a legteljesebb biztonságban lesznek alkalmazottai a most épülő indiai üzemében, ahol a világ legolcsóbb kocsiját akarja gyártatni. A helyi parasztok két éve tiltakoznak a gyár ellen. Tovább olvasom