Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Berlusconi tudta, hogy Ruby kiskorú

Interneten hallgathatók a Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnökkel még kiskorúként szoros viszonyban levő Rubynak az ügyészség által lehallgatott telefonbeszélgetései. A felvételeket a Ruby-perrel egy időben közölték.
"Silvio megőrül értem. Amit akarok, megadja. A baj csak az, hogy kiskorú vagyok" - mondta 2010 őszén a barátnőinek telefonáló Karima El Mahroug, művésznevén Szívtipró Ruby.

A milánói bíróságon kezdődött Ruby-perrel párhuzamosan a La Repubblica napilap online kiadása közölte a lánynak az ügyészség által lehallgatott telefonbeszélgetéseit, amelyeknek szövege már korábban megjelent az olasz sajtóban. A lány ellen azután indult vizsgálat, hogy 2010 májusában lopásért letartóztatták. Berlusconi azonban betelefonált a rendőrségre Ruby szabadon engedéséért.

A barátnőivel olaszul és a Szicíliában élő marokkói édesapjával arabul folytatott beszélgetésekben Ruby elmondja, hogy 2009 óta ismerte Berlusconit, akit a telefonban Silviónak nevez. Az egyik telefonhívásban hangsúlyozta, hogy hetente 47 ezer eurót kapott Berlusconitól, aki arra kérte Rubyt "aranyba önti, csak mentse ki, beszéljen össze-vissza mindenféle őrültséget, hogy a végén senki se higgyen neki". Ruby a telefonban azt is elmondta: ügyvédje 5 millió eurót kért Berlusconitól azért, hogy a lány hiteltelenül nyilatkozzon.

Berlusconi a Ruby-per április 20-i tárgyalásán újságíróknak úgy nyilatkozott, hogy a nála rendezett partikon fellépő nők börleszkjeleneteket adtak elő. A politikus hozzátette, hogy jelenleg is negyvenkét lánynak "segít", fejenként havonta 2500 eurót fizet nekik, mivel az ügyészségi vizsgálat rossz hírbe hozta őket, és nem tudnak munkát találni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Breivik bocsánatot kért az áldozatok családjaitól

Bocsánatot kért a politikailag el nem kötelezett áldozatok családjától a tavalyi norvégiai… Tovább olvasom