Kisalföld logö

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Autós üldözés: Magyarok loptak a parndorfi outletben

Ruhákat lopott egy harmincéves magyar férfi a parndorfi outletcenterben. A férfi a saját ruhája alatt akarta kilopni a szajrét egy 28 éves magyar nő segítségével. A gyanúsítottak megszöktek, végül az autópályarendőrség kapcsolta le őket.


Egy 30 éves magyar férfi és egy 28 éves nőt lopással gyanúsítanak Ausztriában. A gyanú szerint a parndorfi outletből a riasztó kikapcsolásával ruhákat lopott el a páros, majd a közelben parkoló autóval menekültek el a helyszínről.

Az outlet területéről a tolvajok sikerrel elmenekültek, és az A4-es autópályán próbáltak meg elhajtani. A sztráda Magyarország felé tartó sávjában már üldölzték őket az időközben riasztott rendőrök, akik arra lettek figyelmesek, az autó ablakán valaki az ellopott ruhadarabokat dobálja kifelé.

A gyanúsítottakat "lekapcsolták", majd rögtön előállították őket. A kihallgatás során a férfi magára vállalta a lopás vétségét, mint mondta, a nő nem bűnös. Az ügyet jelenleg vizsgálják. A nőt szabadon engedték, a férfit pedig az eisenstadti igazságügyi központba szállították.

Olvasóink írták

94 hozzászólás
 • 94. Wolfenstein 2009. április 04. 15:58
  „Ok tomi ! Akkor már en is intézkedtem !
  Örülök ! Nekem is már megvan minden !”
 • 93. dokitomi 2009. április 02. 18:29
  „Wolfi, nem megijedni kell. Az ajtót kell majd kinyitni, amikor kopogtatok az idézéssel ;-)
  Az IP címe már megvan... Nem volt nehéz kikeresni.”
 • 92. Wolfenstein 2009. április 01. 02:44
  „Nagyon megijedtem ! jaj , jaj !”
 • 91. dokitomi 2009. március 31. 22:10
  „Wolfi!
  Bajban van.... Aladárral régóta haverkodunk és most felvette velem a kapcsolatot. De nem, mint haverral, hanem, mint ügyfél az ügyvéddel. Az utolsó kommentárjában írtak nyilvános rágalmazásnak minősül. Gondolkodjon.”
 • 90. Aladár 2009. március 29. 18:30
  „Elhiszem bunkókám, hogy 6 nyelvet beszélsz: burgenlandi, tiroli stájer, bécsi, svájci és német németet! Ennyi!
  A sikkasztással kapcsolatosan.... hát igen mindenki magából indul ki!
  Ausztria nem engedte be a németeket öcsibogyó! Sopronnál sorakoztak, hogy átjussanak ausztriába! Senki sem akarta, hogy itt maradjanak!
  Nálatok még mindig vödör van a slozi mellett???? Én nem a vizet húzom le, hanem megynomom a gombot kicsi rigó!
  Nyelvem csak akkor lenne szőrtelen, ha annyira nyalnám az osztrákok hátsóját, mint te.... Ejnye ismételten magadból induétál ki.
  Hát, ha te azért utazgatsz, hogy lopj, nagyon sajnállak! Ismételten magadból indultál ki!”
 • 89. Wolfenstein 2009. március 28. 06:42
  „Aladár !
  Minden második hetet német o-ban töltöd azt elhiszem mert hat sikkasztani mész !
  Szarika amikor te annyit utazol mint en akkor járthatod a pofád ! Cak ugy mellékesen 6nyelvet beszélek , mert tudod a német"korcsok" azok valamivel fejletebbek mint a mongoloid laposképü magyar parasztok !
  Hogy a keletnémet emberek akkor átjöttek es Austria beengedte az magátol érthetödö völt mert
  1 német faj
  2 mint is csináltak volna egy szutykos maradi országban
  Ha jo lett volna nálatok maradtak volna !
  Szarika , a német ha a hegyböl is jött le , müveltséget vitt a sok barbár nyershüsevö szörösnyelvü torz magyarok közé !
  vedd be a paprikádat , szörtelenitsed a nyelved es kakilás után huzzd le a vizet !
  Maradj hétvégeként otthon ne "utazgass" , mert lopni nem szép !
  semmik voltatok es azok is maradtok !”
 • 88. antilibsi 2009. március 28. 04:25
  „Nem tudom, más kommentelők hogy vannak vele, de nekem kezd felfordulni a gyomrom a kölcsönös fajgyalázástól. Nem lehetne hanyagolni?”
 • 87. Aladár 2009. március 27. 19:49
  „Wolfikám!
  Kevered a szezont a fa...al! Ki futott neki sokszor a vasfüggönynek? Azok a Kelet németek voltak te büdös kis labanc! Az osztrákok álltak szájtátva, mélán, amíg a magyarok megnyitották a vasfüggönyt. A sok szerencsétlen német meg átmehetett. Szerinted miért is utálják az osztrákokat a németek? Nagy nulla volt az összes!
  Az osztrák nép történelmét ismerem! Nem is volt osztrák nép! Az 1500as évek környékén lejöttek a hegyekből, leborotválták szőrös talpukat és loptak, fosztogattak. Az olaszok sem szeretik, ne aggódj!
  Azt a virslit, amit az osztrák teker befelé a Tesco közepén még a kutyámnak sem venném meg. Szerencsétlenek, a legsilányabb minőséget zabálják. Te biztosan rávetnéd magad kis csorgó nyálú paraszt. A hegyekben a sok fenyőfa szép, de amint megjön az első szél meggörnyednek, kifordulnak tövestől suttyókám!
  Minden második hetet a németeknél tőltöm, bár tudom egy ilyen 4 fal közé ragadtnak ezt mesélhetem még sokáig, hogy mi az utazás.
  Unalmadban magyarul tanultál? Nem hiszem! Te egy korcs család kis fatyja vagy! Én itt lezárom, nem ereszkedem le a te szintedre. Annyira egyszerű vagy, mint a bopntott tégla.
  Szaladj ki a konyhába idd meg a meleg tejecskét és bújj be az ágyba! És egy külföldi korcsnak KUSS a neve! Nem ugatsz bele mások dolgába, befogod a pofidat!”
 • 86. Wolfenstein 2009. március 26. 21:21
  „Aladár !
  Ne más szavaival cáfolj hanem magadéval te surmo !
  Ne irj ilyeneket mert még a végen elhiszem te pusztánfuto mongol ! A lapospofa az rátok vonatkozik ! Tudod miert ? Mert sokszor nekiugrottatok a fassfüggönynek !
  A magyarhoz semmi közöm csak unalmamban tanultam ! A virslit amit az osztrák eszik te csak a szádat nyalod ugy mint régest azt alig várod hogy egy kisdarab leessek hogy bekaphasd ! Hagyekben szép élni , hegyes vidéket ! Az emberek is szikárak egyenesek mint a fenyöfák es nem a pusztai höségtöl fött agyuak !
  Mondtam amikor csak negyedére olyanok lesztek mint a nemet ver akkor járthatod a pofidat de addig Schnau ze ! latszik mint tudtatok 20 ev alatt elerni ! Semmit ! Es a nyugat ha meg nem segitett volna mar országotok sem lenne mert eddig vegkiarusitas tortent volna ugy mint a boltokban !
  Es te honnan tudod hogy mi van itt nemetorszagban ? Latszik a nyaralohelyeken amiota bejöttek a Balkaniak azota lementt a minöség de meg az a jo hogy vannak helyek ahova nem tudnak elerni !”
 • 85. Aladár 2009. március 26. 20:01
  „Nyugodt vagyok és örülök, hogy a külföldön élő magyarok utálnak. Tudom, aki utál, az a korcs, az olyan félmagyar, mint te, de nevezhetem félősmagyarnak. Inkább segget nyal, de elnyomja magyarságát.
  Burgenland, erről beszélek öregem. A sok lapos mongoloidokat lehoztátok a hegyekről és betelepítettétek a magyarok helyett.
  Nem ugráltunk mi soha a történelemben, a sok büdös osztrák akart mindig is elnyomni minket. Csak nem számítottak soha ekkora ellenállásra. És mindig is ellen fogunk állni a sok büdös lábu labancnak!
  Leugrom Szentgotthárd környékére és amikor látom, hogy szemétégető települ egy természeti park mellé, az a 40 év visszaugrás az időben., Pont, mint a degeneráltak olyanok vagytok!
  A németek nem utálják az osztrákokat???? Az összes németországi "Geisterfahrer" osztrák, a boltban ott is ugyanúgí zabáljátok a virslit mustárral akárcsak MAGYARORSZÁGON! Hány fényképet küldjek neked amelyeken az osztrák forgalom elől elzárt helyen parkol, egyirányú utcában halad, virslit zabál a zergetollas kalapjában a Tesco polcsoron, a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen parkol? Hányat kérsz öreg? Vannak németországi és magyarországi fotóim, melyiket küldjem?
  És igen pont ez a baj, amit írtál! ausztria maga a baltikum és sehol sem látják a labancokat szívesen. Takarodj fel a hegyekbe és énekelheted "Anton aus tirol...."”
 • 84. Wolfenstein 2009. március 25. 21:41
  „Aladár ! Balkániai szürke ökörröl volt szo es nem nyugat europairól !”
 • 83. Wolfenstein 2009. március 25. 21:28
  „Kis Balkánikum !
  Ugass a kis országodban a nyugat ha nem segitene szarni sem tudnál és még egyster ujra kellene szulessetek hogy azt elérjétek, csak felét is amit au osztrákok elértek ! Eltudom képzelni hogy nézhetett ki a burgenland a népszavazás után amikor Austriahoz került tele laposképu bunko mongoloiddal ! Nyugis lehetsz , a külföldön elö magyarok utálnak mint a sz... !
  20 éve vége a kommunizmusnak hol áltok !
  Mikor a határon átmegy az ember kb 40 evvel utazik vissza az idöben !
  Ennyit tudtok szarikák, látszik hogy hol vagytok !
  Mindig is ugráltatok a törtánelemben aztán kaptatok egy kis pofont es lecsitultatok !
  Hogy loptok mint a szarka az tény , és csak röhögnöm kell azon , amit mondtál , hogy a németek az osztrákokról panaszkodnak !
  Nem kell nekem magyar ringyó faszika !hát igen ! mennj kakildd ki magyad , ha van a miután aztán nyugoddjál meg te neandervölgxyi !”
 • 82. Aladár 2009. március 25. 20:14
  „Wolfenstein! Köszönöm, sőt mondhatni a heverokkal köszönjük azokat a vídám perceket, melyet a soariddal okoztál. A válaszok/kommentárok:
  1. Hát igen, nem mehetünk a hágai törvénykezés elé, hiszen ott ekkora marha osztráékokat nem fogadnak... Jól írod öregem.
  2. A lányokkal kapcsolatban, biztosan azért írsz ilyen bölcsen, mert már sok tapasztalatod volt. Összeszedtél valamit? Ejnye!
  3. A tehenek azért szebbek, mert parasztokat költöztettek a magyarok helyére és elűzték a magyarokat. Ökör!
  4. A családnavek sajna a sok betelepült büdös magadfajták miatt maradtak itt. Szégyeljük magunkat miatta.
  5. Hol hallottál kis parasztom arról, hogy a németeknél lopnak a magyarok. Én nem hallottam róla, ellenkezőleg ott is a sok bunkó osztrákra panaszkodnak.
  Magyarország kis ország, de mégis nagyobb ausztriánál öcsém!
  És ha már ennyire benyaltál az osztrákoknak ne feledd azt a sok bűntettet, amit külföldön elkövetnek, majd hazamenekülnek. Ne feledd, hogy a bécsi repteret Liszt Ferencről nevezték el. Vajon miért?
  És ha már ennyire benyaltál az osztrákoknak, ne felejtsd el megtörölni a szád!
  A törtémnelemmel kapcsolatban, hát igen, elcsodálkozom, hogy egyáltalán te hallottad, ismered ezt a szót. Ki tagadta meg a saját népét? Csak rájöttünk, hogy nem tudjuk megakadályozni, hogy a csőcselék, korcs banda is bejöjjön. A kinti magyarok szerint is jobb volt így. Kérdezz utána öregem! Utána ugass, csak ne ennyire hangosan, még kiröhögnek mások is”
 • 81. Wolfenstein 2009. március 24. 01:32
  „Hallod e te szürke ökör !
  Milyen származásu is volt István király felesége az elsö magyar királynö ?
  Idióta , nézz utána , olvass egy kis történelmet és utána járjon a szád !
  Ha nem tudod egy másik nép származását, kialakulását ,történelmét ne pofázz !
  Eggyetlen banda vagytok kik saját népét megtagadta !”
 • 80. Wolfenstein 2009. március 22. 21:02
  „A hágai birosagra hiaba akarsz menni , mert ott marhakat nem fogadnak Balkaniabol !”
 • 79. Wolfenstein 2009. március 22. 20:25
  „Vigyázz milyen lányt csokolsz Magyarországon Aladár ,mert lehet hogy épp egy török , vagy jugo farkincájával komásodsz le Amelyen azelött a lányka furulyázott !
  Hova is tartozott Burgenland , ezelött ! Nem Magyarországhoz ? ?s meg te csodálkozol hogy ott a tehenek szebbek mint a nök ?
  Hogy is álunk a sok elüzött német ajkuakkal ? Fele nálatok német családnevet hord ! Honnan ez ?
  ?rdekes hogy most ahol vagyok az itteni ország magyrjai utálnak benneteket mint a sz.., ! Vajon miért ?
  Voltam én nálatok 3 évig megvan a véleményem rólatok ! Hazudáson meg lopáson kivül nem sokhoz értetek!
  Németországban nincs olyan nap hogy magyar tolvajt ne fognának el !
  Csoda hogy az osztrákok még annyira türik auz egészet amit náluk elkövettek ! Haza kellene hajtsanak benneteket A te országod sem nagyobb mint egy porszem ha a térképre nézek nagyitóval kell megkeresnem , es ha végighaladok rajta másegyébbel nem találkozom csak gödrökkel meg koruppt rendörökkel meg mocskos WC-kkel !”
 • 78. Estánpista 2009. március 22. 19:16
  „Amikor a magasságos fentvaló osztotta az észt arról maga lemaradt Aladár !
  "betyár " magatartásról tesz tanuságot ! gratula csak igy tovább, ön tényleg egy "képzett" ember !”
 • 77. Aladár 2009. március 22. 18:57
  „Gyere kedveske, mehetünk!
  De előre tisztázzuk, hogy melyik elött szeretnél álldogálni.... Nem mindegy, ostrák vagy magyar elött? Vagy egyenesen a hágai törvényszékre sietsz jogorvoslatért?
  Látod pont erről beszéltem! Az osztráknak egyszer mondják meg az igazat, mely szerint egy undorító állat és mári törvénytelenséget kiállt és mindenképpen bíróságra sietne!
  Ennyit tudsz öcsém! Ennyi vagy és nem leszel soha ennél több....
  Én örülök, hogy ennyire elfogultan írnak az újságcikkek! Mert szerinted ez elfogultság...”
 • 76. AUW 2009. március 22. 17:08
  „Anyázni nem anyáztalak téged és kérlek hogy fogdd vissza magad kisbarátom mert ha gondolod akkor másképp is beszélgethetünk a törveny elött ! Tehát én befejeztem a veled való vitázást , nincs akivel tárgyalnom ! ?s amint mondtam anyáddal nem foglalkoztam egy szó még erröl , akkor majd találkozni fogunk a törvény emberei elött !”
 • 75. Aladár 2009. március 22. 14:54
  „Burgenland: Az egyetlen hely aFöldön, ahol a tehenek szebbek, mint a nők!
  Jól van AUW, tedd a kis buksidat a homokba. Én legalább örülök, hogy a két évet tényleg két év alatt jártam ki. De a te nyolc általánosod, 4 első és 4 második sem semmi.
  Vízszolgáltatás? Mire? A Rába habzik, a levegő büdös, ha Burgenland felől fúj a szél. Mire döngeted a melled szőröstalpú? Maradtál volna az 1600 éves anyáddal együtt. De ha már kiszakadtál az osztrákokhoz, akkor uzsgyi fel a gerendaházba, vedd fel a bőrnacidat, tűzd ki a zergetolladat és jódlizz a társaiddal.
  Nem haragszom én az osztrákokra, egyik sem tehet róla, hogy úgy néz ki ahogy.... Ha meg nem tetszik az újságíró véleménye akkor olvass más oldalakat és ne itt nyald az osztrákok seggét....
  Ha gondolod megtanítom a WC papír használatát, neked már fenn is és lenn is szükséges. Seggfej!”
94 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Neonáci tüntetés Pozsonyban - azonnal betiltották

Pozsony - Fasiszta köszöntés használata miatt betiltotta a Szlovák Testvériség nevű szélsőséges… Tovább olvasom