Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Könyvajánló: Bear Grylls és Soma is könyvvel jelentkezett

Bear Grylls első kalandregényében is hozza lélegzetelállító formáját!
Feldmár András: Ébredések
Az Ébredések tehát az én credóm, ami szintén nem azért született, hogy a nézeteimet, a hitvallásomat a magadévá tedd, elhidd, másold vagy kövesd, hanem azért, hogy bátorítson és megerősítsen, hogy artikuláld, fogalmazd meg, mondd ki a saját credódat.
Amikor a gyerekek megtanulják, hogy mit szabad és mit nem szabad, hogy mit kell és mit nem kell tenniük, ezt a szülőktől, a tanároktól, a rokonságtól tanulják meg, explicit vagy implicit módon. Ez az a közeg, amelyben úszunk anélkül, hogy észrevennénk, hogy tulajdonképpen miben is vagyunk. Ez a helyi, provinciális, homogenizáló hipnózis a moralitás világa. De mindannyiunknak megvan a lehetőségünk arra, hogy felébredjünk, megvizsgáljuk a parancsolatokat, tilalmakat, muszájokat, és kialakítsuk saját individuális, a helyi moralitáson felül álló etikánkat. Más embereket csak arra lehet, arra szabad bátorítanunk, hogy ők is merjenek erre vállalkozni.
A könyvben megszólal Kiss Tibor, a Quimby együttes énekese!
Megjelenés: 2012. 03. 26.


Bear Grylls: Istenek aranya
Bear Grylls első kalandregényében is hozza lélegzetelállító formáját! Az Istenek aranya a természet erőivel és csodáival való szembenézésről szól, ezúttal is az életben maradáshoz szükséges találékonyságé és a túlélsi technikáé a főszerep!
Beck Granger nagybátyjával, a híres antropológussal Kolumbiába érkezik, hogy részt vegyen El Dorado felkutatására induló expedíción. Kalandos útjuk során nem csupán a természettel, éhséggel és szomjúsággal kell megküzdeniük, de az őserdő indiánjaival is találkoznak. Beckről hamar kiderül, hogy a túlélő technikák avatt ismerője, és minden szorult helyzetből ki tudja rángatni barátait…
Megjelenés: 2012. 04. 06.
Soma Mamagésa: Tiszta szex
Soma Mamagésa legújabb kötetével példátlan bátorságú és őszinteségű könyvet vehet kezébe az olvasó! A szerző megdöbbentő merészséggel ír a szexualitásról saját tapasztalatai, saját szexuális története tükrében.
Gyógyító ez a könyv, gyógyítóbb, mint bármely szexualitásról szóló ismeretterjesztő írás, és a tanítás mellett felhőtlen szórakozást is ígér!
Megjelenés: 2012. 04. 17.


Jon Courtenay Grimwood: A száműzött angyal
Tovább bonyolódik a középkori Velence titkos történelme!
Miközben a bizánci és a német-római császár egymással hadakozik a városállam birtoklásáért, Velence sorsa három ember kezében van.
A frissen lovaggá ütött Sir Tychóéban, a gazdag és elkényeztetett Lady Giuliettáéban, és egy kolduslányéban, aki a sírból tért vissza, és Sir Tychóhoz hasonlóan nem bírja a napfényt...
Megjelenés: 2012. 04. 06.


Dr. Tóth Csaba: Paleolit orvoslás
Dr. Tóth Csaba nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy az egészségügy, a betegellátás rendszerébe a gyógyítás új szemléletmódjával utat törjön.
Úgy tűnhet, magányos harcos ő, ám nem így van. Komoly szövetségeseket tudhat maga mögött, az evolúciós orvoslást, a paleolit gyógyítást és azokat a krónikus betegeket, akik nem hajlandók beletörődni a jelenleg működő gyakorlat alapján megpecsételt sorsukba.
Dr. Tóth Csaba gondolkodva gyógyító orvos, munkájában hű marad ahhoz az ősi elvhez, miszerint a beteg java a legfőbb törvény.
Megjelenés: 2012. 04. 11.

Programajánló

A Jaffa Kiadó programjai a XIX. Nemzetközi Könyvfesztiválon

DEDIKÁLÁSOK

Péntek, 04.20.
17:00 Dr. Csernus Imre

Szombat, 04.21.
11:30 Szendi Gábor és Mezei Elmira
14:00 Belső Nóra
15:00 Sándor Anikó és Rados Virág
17:30 Soma Mamagésa

Vasárnap, 04.22.
11:00 Galla Miklós
15:00 Belényi Dániel
16:00 Szendi Gábor

PROGRAMOK:

Szombat, 04.20.
10:30-11:30 Paleo klub Szendi Gáborral és Mezei Elmirával
14:00-14:00 Galla Miklós bemutatja festményeit
16:15-17:15 Soma Mamagésa: Tiszta szex könyvbemutató

Vasárnap, 04.21.
14:00-15:00 Belényi Dániel: Útikönyv modern nomádoknak – könyvbemutató

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amerika szereti az e-book-ot

A felnőtt amerikai olvasók ötöde olvasott el tavaly legalább egy elektronikus könyvet. Tovább olvasom