Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Szemtanúk jelentkezését várja a Tatabányai Rendőrkapitányság

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.
A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki Tatabányán közúti jelzőtáblát húzott ki a földből, majd egy lépcsőházba felvitte, és ott hátrahagyta.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen elkövető 2012. december 18. 10.05. órát megelőző időben Tatabányán az Ond vezér utca és az Esztergomi utca 13. szám felé vezető bekötőút kereszteződésében kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező" közúti jelzőtáblát a földből kihúzta. Ezt követően a táblát az Esztergomi utca 13. szám alatti lépcsőház 6. emeletének folyosójára vitte, és ott hátrahagyta.

A Rendőrség kéri az állampolgárokat, aki a bűncselekmény körülményeivel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 107-es vagy a 112-es segélyhívók valamelyikét. Bejelentés tehető továbbá a 34/517-777/24-36-os melléken Tóth Lajos balesetvizsgálónál.

A bejelentő személyi adatait kérésére a Rendőrség zártan, elkülönítve kezeli.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Komáromi szőnyeg a Bentley-hez, a BMW-hez és a Volkswagenhez

Komárom ipari parkja újabb munkahelyeket teremtő autóipari beruházóval gyarapodott. Tovább olvasom