Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 7°C Még több cikk.

Az autó padlója is rossz hely a kézitáskának

Továbbra is elővigyázatlanok az állampolgárok, ha értékeik megóvásáról van szó. Odafigyeléssel meg lehetett volna előzni egy újabb bűncselekményt és sértetté válást. Ezúttal Tatán tulajdonított el ismeretlen tettes 400.000 forintot egy gépjárműből.
Az autó tulajdonosa mindössze tíz percre hagyta ott járművét, hogy a temetőben darázsirtást végezzen családtagjai sírjánál. Táskáját nem akarta bevinni a sírkertbe, ezért azt az első ülés előtti padlóra tette. A táskában arany ékszerek és 300.000 forint készpénz volt. Feltehetően nem tudhatta ezt az az ismeretlen elkövető, aki meglátván a táskát a személygépkocsiban, egy hirtelen mozdulattal betörte annak ablaküvegét, majd távozott a helyszínről.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság ismét felhívja az állampolgárok figyelmét értékeik megóvása érdekében. A bűnözőknek egy perc is elegendő, hogy az ablakot betörve kiemeljék az autóban hagyott táskát és elmeneküljenek.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri az állampolgárok, hogy semmilyen értéket ne hagyjanak az autóban jól látható helyen. Az sem megoldás, ha a táskákat a jármű padlójára teszik és azt sem, ha egy kabáttal, vagy takaróval takarják le, az ugyanis szintén árulkodó jel lehet a gyakorlott tolvajoknak. Az értékeket tegyék a csomagtartóba, de a legjobb és legbiztonságosabb megoldás, ha magukkal viszik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gázolás a gyalogátkelőhelyen

Súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2012. szeptember 25-én reggel Tata… Tovább olvasom