Presztízs: a díjazottak javasolhatnak pályázókat

munkatársunktól
2008.09.02. 12:32
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Győr-Moson-Sopron - Idén is meghirdetik a Kisalföldi Presztízs Díj pályázatát a régió legrangosabb gazdasági elismerésének alapítói. Várják a cégek, a vállalkozók jelentkezését, akik megfelelnek a kiírásban található feltételeknek. Azok pedig, akik már kiérdemelték ezt az elismerést, hat pályázót javasolhatnak.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.A Presztízs-díjra pályázás nem jár költséggel: egy egyszerűsített jelentkezési lapot kell benyújtani a cégpapírokkal együtt hat példányban. Már a nevezés páratlan lehetőség a vállalkozásoknak, hiszen nevüket, cégüket a döntnökök – az Audi Hungaria Motor Kft., a Rába Járműipari Holding Nyrt., az Integrál-Hexa zrt., a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft., a Széchenyi István Egyetem Gazdasági Kara és tanárai – még jobban megismerik. A legjobbak filmben is bemutatkozhatnak a november 20-án 19 órakor kezdődő Presztízs-gálán.

A Presztízs-díj alapítói szeretnék, ha még több olyan vállalkozó és vállalkozás jutna lehetőséghez ezen a megmérettetésen, akik ezt megérdemelnék, de esetleg nem tudtak eddig a pályázatról. Ezért a Presztízs-díjasokat – akiknek ez az elismerés már növelte megbecsülését, ismertségét, üzleti sikereit – felkérték, hogy jelöljenek több kategóriában is vállalkozót, vállalkozást. Lehetőségük van arra, hogy partnereik, üzletfeleik közül most kiválasszák, kiket tartanak érdemesnek arra, hogy a rangos gazdasági elismerésben részesüljenek.

A megbízhatóság nagy érték

Prohászka Ottó: Az elismerés révén tovább nő a díjazott elismertsége, a partnereiben, a fogyasztóiban a cég iránti bizalom.
Prohászka Ottó: Az elismerés révén tovább nő a díjazott elismertsége, a partnereiben, a fogyasztóiban a cég iránti bizalom.
A Presztízs-díjas rábapatonai Tutti Élelmiszer-ipari Kft. ügyvezető igazgatója, Prohászka Ottó „Az év ipari vállalkozása" díjra javasolja a mosonmagyaróvári székhelyű Óvártej Zrt.-t. A tej feldolgozásával, tejtermékek gyártásával foglalkozó, elsősorban sajtokat készítő cég a Tutti vezetőjének elmondása szerint szinte a nulláról kezdett, most pedig már a korszerű technológiából adódó színvonalat képvisel. Emellett olyan egyedi minőségre, ízekre törekszik termékeinél, amelyek megfelelő profitot hoznak. „Nem tömegtermelésre törekszik, ezért gondolom, hogy van jövője, vezetői jó irányban gondolkodnak" – állítja Prohászka Ottó és úgy véli, a Presztízs-díj révén tovább nőhetne az Óvártej elismertsége, megnőhetne a partnereiben, a fogyasztóiban a cég iránt kialakult bizalom. A megbízhatóság – főleg az élelmiszeriparban – pedig komoly érték manapság.

Presztízs-díjat érdemelne az egészségügyi szolgáltatók „műfajának" képviselője is a Tutti kft. szerint. Az év szolgáltatása kategóriában a cég a győri Solydent Kft.-t javasolja az egyik pályázónak, amely fogászattal foglalkozik. Az szól mellette az indok szerint, hogy szemlélete elismerésre méltó, példa lehet más vállalkozásoknak. „Olyan színvonalú szolgáltatást nyújt, ami régen csak álom volt az embereknek. A megbeszélt időpontban, percben várják a pácienseket, korszerű technológia segítségével magas szaktudású szakemberek látják el őket. Járnak hozzájuk Németországból, Ausztriából, Svájcból is, mert ezekben az országokban se kaphatnának jobb ellátást, a körülmények pedig a Solydentnél is ideálisak. Mindemellett komoly támogatói a város művészeti életének, győriként gondolkodnak, kezdő képzőművészeknek kiállítási lehetőséget biztosítanak."

Korrektség és hozzáértés

Mikóczi Tamás: A jó munka, ami a megrendelők megelégedettségét eredményezi, alapkövetelmény, úgy tud a többi közül egy cég kiemelkedni, ha ehhez valami pluszt is hozzátesz, például a Presztízs-díjat.
Mikóczi Tamás: A jó munka, ami a megrendelők megelégedettségét eredményezi, alapkövetelmény, úgy tud a többi közül egy cég kiemelkedni, ha ehhez valami pluszt is hozzátesz, például a Presztízs-díjat.
A győri Nordland Víz- és Uszodatechnika Kft. környezetvédelmi kategóriában nyerte el korábban a Presztízs-díjat. Ügyvezető igazgatója, Mikóczi Tamás többek közt a győri Szavill Consulting Kft.-t javasolja most erre az elismerésre. Évek óta partnerük, méghozzá megbízható partnerük. Pályázataikat készíti, de foglalkozik tanácsadással, vállalatfejlesztéssel is. Mikóczi Tamásnak főként az tetszik, hogy korrekt és hozzáértő módon végzik tevékenységüket, aminek révén a Nordland is már kisebb-nagyobb fejlesztésekhez nyert támogatást, pályázott sikeresen. A mintegy tízéves eredményes együttműködés a minőségbiztosítási rendszerek bevezetésében is kamatoztatható volt és a Szavill Consulting nemcsak megírja a pályázatokat, hanem folyamatosan figyelemmel követi a megjelenő kiírásokat, kiválasztja a partnerének megfelelőt, javaslatot tud adni ahhoz, melyikre milyen eséllyel nevezhet egy-egy terv, fejlesztési szándék kapcsán, mikor nem érdemes a pályázatba energiát fektetni. Ez a tudás, tapasztalat nagy hasznot jelent és a cég a teljes projektbonyolítást, ügyintézést elvégzi.

– A jó munka, ami a megrendelők megelégedettségét eredményezi, alapkövetelmény. Persze jól kell dolgozni, de csak úgy tud a többi cég közül egy vállalkozás kiemelkedni, ha ehhez valami pluszt is hozzátesz. Erre lehet jó a Presztízs-díj. Az újabb kapcsolatok kiépítését segítheti, a hírnevet növelheti. Ezért érdemes erre az elismerésre pályázni és azoknak is javaslom, hogy tegyék ezt meg, akik olyan sokat szeretnének szerepelni a Kisalföldben, mint a korábbi díjazottak, ugyanis ez az egyik díjjal járó jutalom – mondta el Mikóczi Tamás.

Óriási lehetőség kicsiknek is

Hámori Katalin: A Presztízs-díj rang, marketingelőny és kapcsolatépítési lehetőség.
Hámori Katalin: A Presztízs-díj rang, marketingelőny és kapcsolatépítési lehetőség.
A kisvállalkozás kategóriában két éve Presztízs-díjat kapott győri Primag kft. ügyvezetője, Hámori Katalin többek közt a Tiason Egészségügyi Szolgáltató Kft.-t javasolja az idei pályázatra. A négydimenziós ultrahangfelvételeket készítő cég szolgáltatása keretében komplett diagnosztikát végez, például magzati, csípő-, hasi, kismedencei, ízületi, pajzsmirigy- és emlőfelvételeket készít. A magyar tulajdonú családi vállalkozás öt alkalmazottjával a jelölő szerint épp befér a kisvállalkozás kategóriába és jó példa arra, hogy hölgyek is komoly vállalkozásokat irányítanak, hogy megoldható a munka és az anyai feladatok összeegyeztetése, megteremthető a család és a cégvezetés közti egyensúly. „Korszerű eszközök, technológiák, felkészült szakemberek, megfizethető szolgáltatás, gyorsan és kényelmesen – mindez jellemzi a Tiason kft.-t és olyan lehetőséget biztosít, amelyet az embereknek manapság egyre inkább érdekükben áll kihasználni. Saját egészségükre érdemes figyelniük, emiatt fontos az időben elvégzett diagnosztika" – szögezte le a Primag ügyvezetője.

– A Presztízs-díj rang, marketingelőny és kapcsolatépítési lehetőség – állítja Hámori Katalin, és a díj kapcsán szerzett tapasztalatai szerint a kisebb cégeknek is érdemes bátraknak lenniük és ilyen pályázatokra benevezniük. Szeretné saját példájukkal is erre biztatni őket és arra, hogy legyenek büszkék sikereikre, mindarra, amire méltán büszkék lehetnek. Az pedig óriási lehetőséget jelent nekik meggyőződése alapján, hogy a díjjal járó nyereményként egy éven át kiemelt médiafigyelmet kap tevékenységük napilapunkban, a Kisalföldben.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...