Presztízs-társaság a Leiernél

Galéria
kisalfold.hu
2011.05.13. 17:38
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

A Presztízs Díjasok Társasága legutóbbi összejövetelét a Leier magyarországi központjában tartotta. A Frigyes-laktanya impozáns épületegyüttesének konferenciatermében találkoztak egymással a díjazottak.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.
A találkozónak különleges jelentőséget adott, hogy az alapító kurátorok közül az Audi Hungaria Motor Kft., a Rába, a Graboplast, a Lapcom és a házigazda szerepét is betöltő Leier is bemutatkozott.

A cégek vezető munkatársai egy-egy rövid prezentációban mutatták be történetüket és a jövőről alkotott elképzeléseiket.

Lőre Péter, Jancsó Péter, Visi Ferenc, Szammer István és Mártonné dr. Bay Mária előadása után baráti eszmecserékkel folytatódott a klubtagok találkozója.

A beszélgetések során kiderült, két újabb helyszínre várják szívesen a rangos társaságot. Ezzel mintegy megindítva azt a sort, hogy a tagok is be tudjanak mutatkozni egymásnak.

Fotók: Krizsán Csaba


A Security Patent 20 éves jubileumi ünnepségére Kocsis Róbert invitálta a tagokat, Barabás Attila pedig Pannonhalmi Pálinkáriumát és egy kis kóstolót ajánlott mindenki figyelmébe. Meghívás érkezett a díjalapító Rábától is a fejlesztési központ meglátogatására.

A klubösszejövetelek időpontjait a szervezők egyeztetik és természetesen erről értesítést küldenek a Presztízs-díjasokból álló csapatnak.
Érdekes színfoltja volt a találkozónak Kapronczai Ferenc fotókönyve, melyet az előző összejövetel képeiből állított össze.

hirdetés

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...