Labdarúgás

2024.02.25. 18:38

Foci NB II - Négy gól, igazságos iksz - Nem bírt egymással a Mosonmagyaróvár és a Gyirmót - fotók

Az eredménynek egyik csapat sem örülhet igazán.

Kisalföld.hu

Felvételünkön az egyik gyirmóti gól. Fotók: Kerekes István

Jegyzőkönyv

Mosonmagyaróvár-Gyirmót FC Győr 2–2 (1–1)

Mosonmagyaróvár, 380 néző. V.: Jakab.

Credobus: Auerbach – Simita, Deák, Papp, Horváth K. – Vukaszovics, Radics – Máris (Bekker, 82.), Csóka(Puhtyejev, 82.), Szabó B. (Tullner, 66.) – Illés (Szendeff, 61.) Vezetőedző: Nagy Ádám.

Gyirmót: Hársfalvi – Lányi, Hudák D., Csörgő, Helembai – Szőke (Erdei, 72.), Hajdú (Kovács D., 34.) – Soltész, Takács R. (Kicsun, 72.), Medgyes – Adamcsek (Molnár J., 72.). Vezetőedző: Tamási Zsolt.

Gsz.: Szabó B. (16., 11-esből), Horváth K. (70., 11-esből), ill. Medgyes (30.), Soltész (89., 11-esből).

Kiállítva: Papp (63.).

16. perc: A vendégkapu előterében egy labdáért folytatott harc közepette Hársfalvi buktatta Márist. A játékvezető büntetőt ítélt, amiből Szabó Bence ballal a jobb alsó sarokba helyezett. 1-0.

30. perc: Hajdú adott mesteri labdát a bal összekötő helyénél Medgyes elé, aki a védők gyűrűjében jobbal 10 méterről a kapu jobb oldalába lőtt. 1-1.

63. perc: Medgyes tört előre, amikor egy cselt követően Papp  buktatta, aki ezért megkapta második sárga, majd piros lapját, így a Gyirmót emberelőnybe került.

69. perc: Bal oldali hazai szöglet után Deákot rántották le a vendégvédők, amiért ismét büntetőt kaptak a hazaiak. Horváth K. ballal, laposan a kapu jobb oldalába lőtt. 2-1.

88. perc: Bal oldali beadást követően a fejelni szándékozó Hudákot akadályozta szabálytalanul Bekker, amiért a játékvezető ezúttal is büntetőt ítélt. Soltész magabiztosan ballal nagy erővel a kapu közepébe lőtt. 2-2.

Nagy Ádám: - Ezen a mérkőzésünkön sok olyan elemet viszontláthattunk, amelyet a támadás és védekezés szempontjából edzéseken gyakorolunk. Kétszer is előnybe tudtunk kerülni, de sajnos csak döntetlennel végeztünk. Megemelem a kalapomat a csapatunk előtt, amiért emberhátrányban is kiválóan küzdött. Bántó, hogy meccslabdáink ellenére sem tudtuk megnyerni a meccset, de ami az említett elemekben hozzátett, az mindenképpen bizakodásra ad okot.

Tamási Zsolt: - Azt mutatta a meccs képe, amire számítottunk. A mély talaj ellenére próbáltunk játszani, de nehéz volt a szervezetten védekező hazaiak ellen. Sajnos olyan hibákat követtünk el, amelyek az elmúlt időszakban nem voltak ránk jellemzők. Játékosaink óriási erőket mozgósítottak, hogy a magunk javára fordítsuk a mérkőzést, de főleg a kiállítás utáni fölényünk ellenére a megoldások nem úgy sikerültek, ahogyan szerettük volna. Nem tudok rosszat mondani csapatomról, de az eredmény miatt csalódott vagyok.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában