Kézilabda

2024.04.29. 11:53

NB II – Egy győzelemre vannak a feljutástól a Győri Audi ETO KC fiataljai

Ismét két pontot szerzett a kézilabda NB II hétvégi fordulójában az Audi-ETO U21, így Kun Attila együttesének már csak egy győzelem kell ahhoz, hogy feljusson az NB I/B-be.

Kisalföld.hu

Lipót Pékség–FTC U21 23–27 (13–14)

Lipót, NB II-es férfimérkőzés, felsőház, 50 néző. V.: Jéger, Poller.

Lipót: Török – Szűcs, Herkovits 3, Sokoray 4, Molnár R., Kovácsovics, Horváth J. 8. Cs.: Sáringer, Kőhalmi, Haszonits 2, Szabó B. 1, Kadocsa 3, Farkas B. 2, Konkoly T. Játékos-edző: Konkoly Tamás.

Konkoly Tamás: – Az időjárásjelentő nem találta el, hogy Lipóton milyen idő lesz… Jól kezdtük a mérkőzést, de így is szoros volt az első félidő, a helyzeteink megvoltak, de az ellenfél kapusát naggyá tettük. A mérkőzés utolsó öt percében még volt esélyünk visszajönni, de támadásink nem jól sikerültek.

Agrofeed UNI Győr II–BVSC-Zugló 26–29 (13–13)

Győr, NB II-es férfimérkőzés, alsóház, 50 néző. V.: Papp, Vandróczki.

UNI Győr II: Pedersen – KESZLER 5, Lukács 2, Panák, Horváth B. 3, Kurbély 1, Rákos 2. Cs. Erdélyi, Lantos, Varga M., Seres 4, Pauer 1, Fábián 4, Csanaki 1, Németh M. 3, Madár. Edző: Rosta Miklós.

Rosta Miklós: – A héten ez volt a harmadik mérkőzésünk. A fókusz és a prioritás a női csapaton volt, mert több játékosuk is az Audi-ETO-nál edzett. Ezzel is tudtunk segíteni őket a hétvégi sikerükben.

Alba Fehérvár U21–Audi-ETO U21 31–39 (16–19)

Székesfehérvár, NB II-es női mérkőzés, felsőház, 40 néző. V.: Kertész, Miháldinecz.

Audi-ETO U21: Dobány – VARGA D. 7, RÉDECSI 8, GRANÁT 4, Szár 6, Vári, FARKAS E. 6. Cs.: Bödő (kapus), Lévai 1, Bordás 1, NYERGES 1, Halász 1, Kovács B. 2, SCHMÉL 2, Jaczkó. Edző: Kun Attila.

Kun Attila: – A héten már a második meccset játszottuk a fehérváriakkal. Az ifiben elért nagy különbségű győzelem után most kicsit dekoncentráltabban játszottunk, de így is sima lett a vége. Töretlenül haladunk a célunk megvalósítása felé, már csak egy győzelemre van az NB I/B.

Veszprém Pannon SE–VKCSK 40–30 (24–12)

Veszprém, NB II-es női mérkőzés, felsőház, 50 néző. V.: Kertész, Miháldinecz.

VKLSE: Süli-Nagy Á. – Németh M. 1, Nagy R., Pusztai 3, HAVASI 7, Kellermann R. 5, Tóth M. 7. Cs.: Nagy N. 4, Simon Cs. 1, Giczi 2. Edzők: Csomor Tibor, Kiss Lajos.

Kiss Lajos: – Sajnos a védekezésünk csődöt mondott. Ez előfordulhat, de amilyen a hozzáállásunk volt olyan többet nem...

Tata–Lipót Pékség 28–28 (15–13)

Tata, NB II-es női mérkőzés, alsóház, 50 néző. V.: Gyurcsek, Szarka.

Lipót: Burnóczki R. – Szalai V. 2, SZALAI ZS. 7, Németh P. 8, MOLNÁR ANNA 6, Molnár Alíz 1, Molnár V. 2. Cs.: Németh H. (kapus), Burnóczki N., Fábián, Takács N. 2. Edző: Farkas Benedek.

Farkas Benedek: – Végig egy kiélezett mérkőzés volt. Igazságos eredmény született. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában