Férfi kosárlabda

2024.01.27. 08:15

NB I – Újabb nyerőszériába kezdene a Sopron KC – videó

A férfi kosárlabda NB I-ben szombaton 18 órakor a Sopron KC a Kaposvárt fogadja a Novomatic-arénában.

Kisalföld.hu

Da Silváék hat siker után legutóbb kikaptak, de most javítanának.

Fotó: sopronkc.hu

Ősszel hosszabbítás után 88–86-ra győzött Kaposváron a Sopron KC. Azóta mindkét csapatnál nagy változások történtek. A visszavágón a magyar szakvezetők csatája után két szlovén szakember vezeti majd a két együttest.

Gasper Potocnik, az SKC edzője elmondta: „A felkészülés tekintetében egyértelműen javult a helyzet a múlt hetihez képest, jó munkát végeztek a játékosok. Persze egészen más az edzésmunka és a mérkőzés, de hazai környezetben, remélhetőleg sok szurkolónk előtt játszunk, és bízom benne, hogy velük együtt, az ő segítségükkel sikerül felülmúlni a Kaposvárt.”

Bérletesek figyelmébe

A FIBA női olimpiai selejtezőtorna előkészületei miatt a lelátó egyes részeit lezárják.

Az A szektorból az első három, a B szektorból az első két, a C szektorból pedig az első sorokat be kellett húzni. A mérkőzésen a K szektor az átalakítás miatt le lesz zárva. Azon szurkolók, akiknek a fent megnevezett helyekre szól a bérlete, az alábbiak szerint foglaljanak helyet: az A szektor esetében ebben a szektorban vagy a lelátó bármely nem bérletes székén helyet foglalhatnak; a B és C szektor esetében a két szektor előtt, a pálya szélén elhelyezett székeken tudnak helyet foglalni, amelyet az E szektor lépcsőjén tudnak megközelíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában