Befejezésre várva - Mi már tudjuk, miért bontották fel az utat a Rába Kettős Hídon - fotó

"Mikor várható a munka befejezése a belvárosi hídon?" - kérdezte a tudósítói fotót küldő Olvasónk. Felvetését továbbítottuk a Győri Útkezelő Szervezetnek.

Kisalföld.hu

Internetkábelt javítottak a belvárosi hídon Győrben. Most már csak az útfelületet kellene mielőbb rendbe rakni.

Fotó: Tudósító

"A Rába Kettős Híd Kossuth utcai végénél körülbelül két hónapja hónapja a járda egy fedélnél így néz ki. Véleményem szerint nem csupán a bontott út látványa ronda, de a kerékpárút mellett közlekedésbiztonsági szempontból sem a legszerencsésebb a kialakult helyzet" - írta Olvasónk.

"A Ráth Mátyás téren a Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium és a Dimenzió Tervező Kft. telefon- és internetszolgáltatásában műszaki probléma merült fel, amely elhárítása érdekében a Magyar Telekom Nyrt. végeztette a közterület-bontást.

Azonnal felszólítjuk a Magyar Telekomot, hogy mielőbb állítsa helyre eredeti állapotában a szóban forgó útszakaszt" - válaszolta Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet igazgatója.

Internetkábelt javítottak a belvárosi hídon Győrben. Most már csak az útfelületet kellene mielőbb rendbe rakni.
Fotó: Tudósító

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában